Ulaganje u studente

Uspješna hrvatska tvrtka nudi izdašnu stipendiju studentima motiviranima za rad u turizmu

Isto

Ako vam stipendija i razvoj karijere u uspješnoj tvrtki u turističkom sektoru zvuče privlačno, prijavite se na Unilineov natječaj do 31. listopada 2019.

Nova akademska godina samo što nije počela i sigurni smo kako su mnogi od vas razmišljali o prijavljivanju za neku od stipendija koje se nude kako biste podebljali svoj studentski budžet i olakšali financijski teret studiranja sebi i svojoj obitelji. Ako još niste pronašli pravu za sebe, ne propustite sjajnu priliku koju pruža kompanija Uniline – ona je, naime, pokrenula svoj program stipendiranja.

Glavni je uvjet koji kandidati moraju ispunjavati isticanje svojim dosadašnjim akademskim uspjehom i motivacija za razvoj karijere u turizmu. Dodatno, moraju biti studenti ekonomskog, financijskog ili turističkog usmjerenja na svojim fakultetima te biti spremni svoju stručnu praksu, ali i kasnije zaposlenje zasnovati u Unilineovim uredima u Puli ili Zagrebu. Također, kandidati moraju biti studenti završnih godina preddiplomskog ili diplomskog studija te ne smiju primati drugu stipendiju od neke druge pravne osobe.

Uz novčani iznos, koji iznosi 1200 kn mjesečno, stipendisti će prilikom obveznog programa stručne prakse proći poseban mentorski program u kompaniji tijekom kojega će steći uvid u sve segmente rada u Unilineu i imati priliku upoznati osnovne zakonitosti rada u turizmu.

– Programom stipendiranja želimo potaknuti marljive i izvrsne studente te im olakšati studiranje, kao i ulazak u svijet rada. Kao kompanija koja prati turističke trendove i kontinuirano otvara nova tržišta te posluje s partnerima iz cijeloga svijeta, u Unilineu nudimo mogućnost razvoja karijere u dinamičnom okruženju u turizmu. I sama sam odmah nakon fakulteta postala dio Unilineova tima te se naposljetku zaposlila i napredovala. Pozivam sve zainteresirane studente da se prijave i postanu dio našeg tima. – istaknula je Nina Stepčić, koordinatorica ljudskih potencijala u Unilineu.

Osim zadovoljavanja formalnih kriterija, Unilineu je izuzetno važna motivacija i ambicija kandidata. Zato je glavni oblik prijave motivacijsko pismo prema kojemu će se vršiti inicijalna selekcija prijavljenih kandidata. Studenti koji uđu u uži krug morat će proći i pismenu i usmenu provjeru znanja, provjeru znanja stranog jezika te razgovor s Unilineovim stručnjacima.

Prijave za ovaj natječaj otvorene su do 31. listopada 2019, a vrše se slanjem životopisa i motivacijskog pisma na e-mail posao@uniline.hr

Komentari na članak

Vezani članci

Graduation

Natječaj za stipendije

Pokrivaju se svi troškovi studiranja u Njemačkoj

Do 1. ožujka traje natječaj za stipendiranje studenata s dobrim akademskim potencijalom, društveno i političko angažiranih i fokusiranih na teme ekologije, solidarnosti, demokracije, nenasilja i održivog razvoja koji će studirati u Njemačkoj.

https://pixabay.com/en/calculator-calculation-insurance-385506/

Studentski standard

Mjesečni iznosi stipendija nedostatni za minimalne životne potrebe studenata!

– Iako dobivam stipendiju, morala sam raditi cijelo ljeto od jutra do mraka kako bih si mogla priuštiti samo život u drugom gradu. Nisam radila za neko ludo putovanje ili ekskluzivne izlaske ili nove skupe cipele. Radila sam za krov nad glavom. – tvrdi studentica Ivana.

Sto kuna

Financijska podrška

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija djeci hrvatskih branitelja

Mjesečno će stipendija iznositi 500 kuna, a naknade dijelova troškova školarine poslijediplomskih studija isplaćivat će se jednokratno te će iznositi i do 6000 kuna. Prijave traju do 22. prosinca.

Agencija za mobilnost

Prijavite se

Stipendije Vlade Francuske Republike

Na raspolaganju vam je gotovo sto deset mjeseci jezičnih i stipendija iz znanstvenih područja

Sveučilište Westminster

Natječaj za stipendije

Studirajte na Sveučilištu Westminster u Londonu

Na natječaj za stipendije Sveučilišta Westminster mogu se prijaviti svi kandidati sa završenim preddiplomskim studijem.