Ulaganje u studente

Uspješna hrvatska tvrtka nudi izdašnu stipendiju studentima motiviranima za rad u turizmu

Isto

Ako vam stipendija i razvoj karijere u uspješnoj tvrtki u turističkom sektoru zvuče privlačno, prijavite se na Unilineov natječaj do 31. listopada 2019.

Nova akademska godina samo što nije počela i sigurni smo kako su mnogi od vas razmišljali o prijavljivanju za neku od stipendija koje se nude kako biste podebljali svoj studentski budžet i olakšali financijski teret studiranja sebi i svojoj obitelji. Ako još niste pronašli pravu za sebe, ne propustite sjajnu priliku koju pruža kompanija Uniline – ona je, naime, pokrenula svoj program stipendiranja.

Glavni je uvjet koji kandidati moraju ispunjavati isticanje svojim dosadašnjim akademskim uspjehom i motivacija za razvoj karijere u turizmu. Dodatno, moraju biti studenti ekonomskog, financijskog ili turističkog usmjerenja na svojim fakultetima te biti spremni svoju stručnu praksu, ali i kasnije zaposlenje zasnovati u Unilineovim uredima u Puli ili Zagrebu. Također, kandidati moraju biti studenti završnih godina preddiplomskog ili diplomskog studija te ne smiju primati drugu stipendiju od neke druge pravne osobe.

Uz novčani iznos, koji iznosi 1200 kn mjesečno, stipendisti će prilikom obveznog programa stručne prakse proći poseban mentorski program u kompaniji tijekom kojega će steći uvid u sve segmente rada u Unilineu i imati priliku upoznati osnovne zakonitosti rada u turizmu.

– Programom stipendiranja želimo potaknuti marljive i izvrsne studente te im olakšati studiranje, kao i ulazak u svijet rada. Kao kompanija koja prati turističke trendove i kontinuirano otvara nova tržišta te posluje s partnerima iz cijeloga svijeta, u Unilineu nudimo mogućnost razvoja karijere u dinamičnom okruženju u turizmu. I sama sam odmah nakon fakulteta postala dio Unilineova tima te se naposljetku zaposlila i napredovala. Pozivam sve zainteresirane studente da se prijave i postanu dio našeg tima. – istaknula je Nina Stepčić, koordinatorica ljudskih potencijala u Unilineu.

Osim zadovoljavanja formalnih kriterija, Unilineu je izuzetno važna motivacija i ambicija kandidata. Zato je glavni oblik prijave motivacijsko pismo prema kojemu će se vršiti inicijalna selekcija prijavljenih kandidata. Studenti koji uđu u uži krug morat će proći i pismenu i usmenu provjeru znanja, provjeru znanja stranog jezika te razgovor s Unilineovim stručnjacima.

Prijave za ovaj natječaj otvorene su do 31. listopada 2019, a vrše se slanjem životopisa i motivacijskog pisma na e-mail posao@uniline.hr

Komentari na članak

Vezani članci

ISTO

Financijska podrška

Sedam IT stipendija studentima FER-a i FOI-ja

Financijske se podrške u mjesečnom iznosu od 1600 kuna i više dodjeljuju studentima FER-a u Zagrebu i FOI-ja u Varaždinu. Rok je za prijavu 20. listopada.

Studenti

Visoko obrazovanje

Stipendisti Vlade SAD-a okupljaju se u Hrvatskoj povodom 25. godišnjice Fulbrighta

Najveće okupljanje dobitnika prestižne stipendije Fulbright u Hrvatskoj s više od 150 uglednih hrvatskih fulbrightovaca održat će u organizaciji Veleposlanstva SAD-a u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te u koordinaciji Instituta za razvoj obrazovanja.

ISTO

Financijska podrška

Pokrenut novi ljetni istraživački program u Zürichu, studentima se nudi i stipendija

Program će obuhvatiti nekoliko računarskih područja koja će studenti moći istraživati tijekom ljeta u Švicarskoj, a rok je za prijavu 31. prosinca.

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

Europska komisija nudi priliku za studij u Firenci

Cilj je diplomskog studija europskog planiranja i menadžmenta pružiti studentima vještine koje mogu iskoristiti u polju europske suradnje. Stipendija iznosi 3600 eura, a rok za prijave istječe 30. lipnja 2016.

Studentska diploma

Dodjela stipendija djeci branitelja

Raspisan natječaj za stipendiranje hrvatskih branitelja i njihove djece

Raspisan je natječaj za dodjelu stipendija djeci branitelja iz Domovinskog rata.