Ulaganje u studente

Uspješna hrvatska tvrtka nudi izdašnu stipendiju studentima motiviranima za rad u turizmu

Isto

Ako vam stipendija i razvoj karijere u uspješnoj tvrtki u turističkom sektoru zvuče privlačno, prijavite se na Unilineov natječaj do 31. listopada 2019.

Nova akademska godina samo što nije počela i sigurni smo kako su mnogi od vas razmišljali o prijavljivanju za neku od stipendija koje se nude kako biste podebljali svoj studentski budžet i olakšali financijski teret studiranja sebi i svojoj obitelji. Ako još niste pronašli pravu za sebe, ne propustite sjajnu priliku koju pruža kompanija Uniline – ona je, naime, pokrenula svoj program stipendiranja.

Glavni je uvjet koji kandidati moraju ispunjavati isticanje svojim dosadašnjim akademskim uspjehom i motivacija za razvoj karijere u turizmu. Dodatno, moraju biti studenti ekonomskog, financijskog ili turističkog usmjerenja na svojim fakultetima te biti spremni svoju stručnu praksu, ali i kasnije zaposlenje zasnovati u Unilineovim uredima u Puli ili Zagrebu. Također, kandidati moraju biti studenti završnih godina preddiplomskog ili diplomskog studija te ne smiju primati drugu stipendiju od neke druge pravne osobe.

Uz novčani iznos, koji iznosi 1200 kn mjesečno, stipendisti će prilikom obveznog programa stručne prakse proći poseban mentorski program u kompaniji tijekom kojega će steći uvid u sve segmente rada u Unilineu i imati priliku upoznati osnovne zakonitosti rada u turizmu.

– Programom stipendiranja želimo potaknuti marljive i izvrsne studente te im olakšati studiranje, kao i ulazak u svijet rada. Kao kompanija koja prati turističke trendove i kontinuirano otvara nova tržišta te posluje s partnerima iz cijeloga svijeta, u Unilineu nudimo mogućnost razvoja karijere u dinamičnom okruženju u turizmu. I sama sam odmah nakon fakulteta postala dio Unilineova tima te se naposljetku zaposlila i napredovala. Pozivam sve zainteresirane studente da se prijave i postanu dio našeg tima. – istaknula je Nina Stepčić, koordinatorica ljudskih potencijala u Unilineu.

Osim zadovoljavanja formalnih kriterija, Unilineu je izuzetno važna motivacija i ambicija kandidata. Zato je glavni oblik prijave motivacijsko pismo prema kojemu će se vršiti inicijalna selekcija prijavljenih kandidata. Studenti koji uđu u uži krug morat će proći i pismenu i usmenu provjeru znanja, provjeru znanja stranog jezika te razgovor s Unilineovim stručnjacima.

Prijave za ovaj natječaj otvorene su do 31. listopada 2019, a vrše se slanjem životopisa i motivacijskog pisma na e-mail posao@uniline.hr

Komentari na članak

Vezani članci

Dodjela stipendija

Stipendiranje zagrebačkih studenata

Dodijeljene stipendije studentima Sveučilišta u Zagrebu

Održana je svečanost dodjela stipendija Sveučilišta u Zagrebu za stipendiste i počasne goste. Dodijeljeno je 510 stipendija u 4 kategorije, a naglasak je bio na prosjeku ocjena i osvojenim nagradama.

ISTO

Financijska podrška

Dodjeljuju se stipendije za studiranje na Sveučilištu u Bologni

Međunarodni studenti bolonjskog Sveučilišta u idućoj akademskoj godini imaju pravo na financijsku potporu do 11 tisuća eura te oslobađanje troškova školarine. Rok je za prijavu 31. siječnja.

RIT Croatia, stipendije

Financijska podrška

RIT Croatia nudi vrijedne stipendije – prijavi se!

U tijeku je natječaj za dodjelu stipendija RIT-a Croatia čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kuna. Prijave u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače 2019. Rani upisni rok donosi dodatne prednosti, stoga se prijavi što prije!

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Raspisan natječaj za stipendije Sveučilišta u Zagrebu

Stipendije se dodjeljuju u četiri kategorije, a ukupan iznos svake od njih po jednom je studentu 10 tisuća kuna. Prijave su moguće do 19. ožujka u ponoć.

foto

Financijska podrška

Ako niste u braku, esejom o svrsi studiranja osvojite indonezijsku stipendiju

Prijave na natječaj za stipendiranje pohađanja programa u Jakarti zaprimaju se do 18. veljače 2018.