Usavršavanje u struci

TU Wien i sveučilište u Kremsu nude stipendiju za magistra poslovne administracije

https://pixabay.com/photos/document-paper-business-chart-3268750/

Produljene su prijave za stipendiju za magistra poslovne administracije i traju do 31. kolovoza 2019. godine.

Stipendija za studij kojim dobivate titulu magistra poslovne administracije (MBA) produljena je do 31. kolovoza 2019. godine Studij se održava u suradnji TU-a Wien, koji pruža stručnost u poslovnom obrazovanju za inženjerske i prirodne znanosti, te Dunavskog sveučilišta u Kremsu, koje nudi deset godina iskustva u postdiplomskom obrazovanju menadžmenta.

Stipendija je raspisana za četverosemestralni studij s početkom u studenom ove godine Treći semestar može se nastaviti ili izvanrednim programom u Beču i Kremsu ili se studij može provoditi redovno na poznatom partnerskom sveučilištu u inozemstvu, npr. na fakultetu Baruch u New Yorku. MBA program nudi i mogućnost sudjelovanja u tri međunarodne terenske studije i to, primjerice, Šangaj, Vancouver, Colorado ili Silicijska dolina, dok je četvrti semestar posvećen pisanju magistarskog rada usmjerenog na praksu.

Za osobe koje su tek diplomirale vodstvo i preuzimanje upravljačkih odgovornosti istovremeno su ciljevi i izazovi. Rukovoditelji na općim upravljačkim pozicijama odgovorni su za proračune; moraju razumjeti konkurenciju, organizacijska pitanja i ljudske resurse – a sve to zahtijeva zdravo poslovno obrazovanje pored profesionalnih studija. MBA program General Management nudi mogućnost stjecanja osnovnih poslovnih, pravnih i društvenih znanja uz pripremu za karijeru u menadžmentu.

Školarina iznosi 21 900 eura te isključuje trošak puta i smještaja, a više informacija moguće je pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Ohrid - naslovna

Ekonomski fakultet Sveučilišta sv. Ćirila i Metoda Skopje

Studenti će raspravljati o ekonomiji i politici na ljetnoj školi u Ohridu

Svi zainteresirani za područja politike i ekonomije imaju priliku dio ljeta provesti u Ohridu u Makedoniji. Ekonomski fakultet Sveučilišta sv. Ćirila i Metoda u Skopju u suradnji s AIESEC-om Skopje organizira ljetnu školu.

aplikacija

Tehnološka inovacija

Studentice FER-a osmislile aplikaciju za pčelare

Antonija Mušćet, Snježana Draženović, Martina Majcen i Matea Tomeljak odlučile su se prijaviti na App Start Contest u čije su finale i ušle. Njihova aplikacija se zove „Beekeeper“, a do njene realizacije su došle zajedničkim snagama. 

Pornhub Cares

Pornhub Cares

Pornhub nagrađuje studente stipendijom od 25.000 dolara

Ponrhub je istaknuo kako se za stipendiju mogu natjecati svi studenti, bez obzira studiraju li medicinu, botaniku ili paranormalnu psihologiju. Potrebno je napisati esej do tisuću i pol riječi te snimiti motivacijski video

Budimpešta

Natječaj za stipendije

Preko 130 milijuna eura dodjelit će se studentima CEU-a i ove godine

CEU svake godine dodjeljuje stipendije svojim studentima u ukupnoj vrijednosti od 13 milijuna eura uz dodatnih 9 milijuna eura potpore u svrhu usavršavanja i istraživanja. Pune stipendije pokrivaju troškove programa, smještaja i zdravstvenog osiguranja te osiguravaju mjesečni džeparac za preostale životne troškove.

Degordian development tim

Degordian

Degordian nudi godišnju stipendiju najboljim studentima u „web developmentu”

Degordian, full service digitalna agencija, nastavlja sa Sponge inicijativom, pružajući jedinstvenu priliku mladim studentima za stjecanje stipendije.