Usavršavanje u struci

TU Wien i sveučilište u Kremsu nude stipendiju za magistra poslovne administracije

https://pixabay.com/photos/document-paper-business-chart-3268750/

Produljene su prijave za stipendiju za magistra poslovne administracije i traju do 31. kolovoza 2019. godine.

Stipendija za studij kojim dobivate titulu magistra poslovne administracije (MBA) produljena je do 31. kolovoza 2019. godine Studij se održava u suradnji TU-a Wien, koji pruža stručnost u poslovnom obrazovanju za inženjerske i prirodne znanosti, te Dunavskog sveučilišta u Kremsu, koje nudi deset godina iskustva u postdiplomskom obrazovanju menadžmenta.

Stipendija je raspisana za četverosemestralni studij s početkom u studenom ove godine Treći semestar može se nastaviti ili izvanrednim programom u Beču i Kremsu ili se studij može provoditi redovno na poznatom partnerskom sveučilištu u inozemstvu, npr. na fakultetu Baruch u New Yorku. MBA program nudi i mogućnost sudjelovanja u tri međunarodne terenske studije i to, primjerice, Šangaj, Vancouver, Colorado ili Silicijska dolina, dok je četvrti semestar posvećen pisanju magistarskog rada usmjerenog na praksu.

Za osobe koje su tek diplomirale vodstvo i preuzimanje upravljačkih odgovornosti istovremeno su ciljevi i izazovi. Rukovoditelji na općim upravljačkim pozicijama odgovorni su za proračune; moraju razumjeti konkurenciju, organizacijska pitanja i ljudske resurse – a sve to zahtijeva zdravo poslovno obrazovanje pored profesionalnih studija. MBA program General Management nudi mogućnost stjecanja osnovnih poslovnih, pravnih i društvenih znanja uz pripremu za karijeru u menadžmentu.

Školarina iznosi 21 900 eura te isključuje trošak puta i smještaja, a više informacija moguće je pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Malta, Gozo; izvor: https://unsplash.com/photos/h3VDyEgWZRs

Financijska podrška

Dijele se stipendije za školu antropologije na Malti; odabir kandidata ne ovisi o fakultetu i ocjenama

Ljetna škola antropologije „Off The Beaten Track” omogućit će 15 djelomičnih i potpunih stipendija za najkreativnije prijedloge istraživanja koja će se provoditi tijekom ljeta 2019. godine na otoku Gozo na Malti. Prijave se šalju do 5. siječnja.

Tokyo, Japan

Za učitelje i profesore

Veleposlanstvo Japana nudi stručno usavršavanje hrvatskim učiteljima i profesorima

Natječaj za stipendiju za jednoipolgodišnji studij stručnog usavršavanja Veleposlanstvo Japana nudi hrvatskim učiteljima i profesorima u području humanstičkih znanosti. Rok za predaju prijava je 19. veljače, a kandidati moraju imati barem pet godina radnog staža u osnovnoj ili srednjoj školi.

Politehničko sveučilište u Torinu

Projekt TOPoliTO

Studij u Torinu uz stipendiju od 8000 eura

Cilj je projekta TOPoliTO na Politehničkom sveučilištu u Torinu okupiti najbolje studente iz svih krajeva svijeta koji studiraju ili namjeravaju studirati prirodne ili tehničke znanosti ili studij umjetničkih područja.

Vlada RH

Sjednica Vlade

Vlada RH dala suglasnost za dodjelu braniteljskih stipendija

U daljnjoj proceduri Fond hrvatskih branitelja trebao bi dodijeliti sredstva Fondu za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, koji bi zatim na službenoj stranici trebao objaviti listu kandidata za stipendije.

Nino Kadić

Central European University

VIDEO: Zagrebački student Nino Kadić o prednostima studiranja u inozemstvu

– Svaki tjedan imali smo priliku pohađati gostujuća predavanja profesora s prestižnih sveučilišta poput Harvarda, Ofxorda, Yalea i sličnih te smo na taj način imali priliku razgovarati s vodećim stručnjacima u raznim poljima istraživanja – kaže Nino.