Financijska podrška

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendije; dodjeljuje ih 500

Isto

Sveučilište u Zagrebu dodjeljuje ukupno 500 stipendija u pojedinačnom iznosu od 10 000 kuna. Prijave studenata za jednu od četiriju kategorija zaprimaju se do 7. travnja u ponoć.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je na svojim mrežnim stranicama Natječaj za dodjelu stipendija za ak. god. 2018/2019. Ukupno 500 stipendija u četirima kategorijama dodijelit će se redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih te diplomskih studija Sveučilišta.

Studenti se na Natječaj mogu prijaviti od 20. ožujka 2019. do 7. travnja 2019. u ponoć. Prijave se vrše elektroničkim putem, upisivanjem podataka u aplikaciju na stranici Sveučilišta. Pristupa joj se korištenjem elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr. 

Za izvrsnost se dodjeljuje 350 stipendija, studentima nastavničkih studijskih programa u području matematike, prirodnih znanosti i informatike – STEM 40 stipendija, uspješnim studentima sportašima 10 stipendija te onima slabijega socioekonomskoga statusa 100 stipendija. Kandidati se mogu prijaviti samo u jednoj kategoriji. Iznos je pojedine stipendije, za svaku od navedenih kategorija, 10 000 kuna.

Opći kriteriji pri vrednovanju prispjelih molbi na Natječaj bit će uspješnost u studiju (prosjek ocjena svih položenih ispita i ukupno stečeni ECTS bodovi do 30. rujna 2018.) te  dodatna postignuća (Rektorova i Dekanova nagrada). Detaljnije informacije dostupne su u tekstu Natječaja objavljenom na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

https://www.facebook.com/178641775526895/photos/ms.c.eJwdyMENADAIAsCNGhCUuv9iTXrPY9bIRhHHnMOsS2ZjZOH~_aMGbCmU8A~;QKJg~-~-.bps.t.1456974491/1794530497271340/?type=3&theater

Intervju s Leom Brdarom

Put izvrsnog studenta: od prodavača cipela do programerskog posla iz snova

Mladi i perspektivni student koji je zaposlen u jednoj od najboljih IT firmi u Zagrebu podijelio je s nama svoj put: od prodavača cipela, preko prvog intervjua, pa sve do zaposlenog programera u firmi o kojoj sanja otkako se počeo baviti programiranjem.

Youth Citizen Entrepreneurship Competition

NATJEČAJ: Youth Citizen Entrepreneurship

Predstavite svoje ideje i projekte u Berlinu

Ova globalna inicijativa služi podupiranju i osnaživanju mladih poduzetnika i inovatora.

Pokreni nešto svoje

Društvene inovacije

KMS pomaže mladima pri apliciranju na natječaj "Pokreni nešto svoje!"

Klub mladih Split potiče pozitivan utjecaj na zajednicu pružajući mladima pomoć u formiranju ideja, pisanju projekata i pronalasku sredstava.

Sveučilište u Zagrebu

Četiri kategorije stipendija

Sveučilište u Zagrebu odabralo 589 stipendista

Riječ je o stipendijama koje se dodjeljuju iz dva izvora financiranja.

Sveučilište u Splitu

Natječaj za stipendije

Sveučilište u Splitu raspisalo natječaj za dodjelu 125 stipendija

Raspisan je natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Splitu u ak. god. 2015/2016. Prijave traju do 15. siječnja, a dva tjedna kasnije bit će objavljeno 125 studenata koji će primati po 800 kuna mjesečno.