Financijska podrška

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendije; dodjeljuje ih 500

Isto

Sveučilište u Zagrebu dodjeljuje ukupno 500 stipendija u pojedinačnom iznosu od 10 000 kuna. Prijave studenata za jednu od četiriju kategorija zaprimaju se do 7. travnja u ponoć.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je na svojim mrežnim stranicama Natječaj za dodjelu stipendija za ak. god. 2018/2019. Ukupno 500 stipendija u četirima kategorijama dodijelit će se redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih te diplomskih studija Sveučilišta.

Studenti se na Natječaj mogu prijaviti od 20. ožujka 2019. do 7. travnja 2019. u ponoć. Prijave se vrše elektroničkim putem, upisivanjem podataka u aplikaciju na stranici Sveučilišta. Pristupa joj se korištenjem elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr. 

Za izvrsnost se dodjeljuje 350 stipendija, studentima nastavničkih studijskih programa u području matematike, prirodnih znanosti i informatike – STEM 40 stipendija, uspješnim studentima sportašima 10 stipendija te onima slabijega socioekonomskoga statusa 100 stipendija. Kandidati se mogu prijaviti samo u jednoj kategoriji. Iznos je pojedine stipendije, za svaku od navedenih kategorija, 10 000 kuna.

Opći kriteriji pri vrednovanju prispjelih molbi na Natječaj bit će uspješnost u studiju (prosjek ocjena svih položenih ispita i ukupno stečeni ECTS bodovi do 30. rujna 2018.) te  dodatna postignuća (Rektorova i Dekanova nagrada). Detaljnije informacije dostupne su u tekstu Natječaja objavljenom na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

OTP banka

Savjeti za produktivnije studiranje

Greške koje biste trebali izbjegavati na fakultetu

Nešto što je tipično za svakog studenta jest odgađanje obaveza i ona poznata "sutra ću". Naravno, sve ovisi o vašim sposobnostima i mogućnostima da nadoknadite zaostale obaveze (bilo na faksu ili na studentskom poslu).

Učionica; izvor: https://pixabay.com/en/classroom-lecture-hall-college-1699745/

Istraživanje i inovacije u visokom obrazovanju

Erasmus Mundus stipendija za MARIHE diplomski studij namijenjena studentima iz cijelog svijeta

Kandidatima iz cijelog svijeta nudi se mogućnost upisa diplomskog studija koji se provodi na šest sveučilišta u razdoblju od dvije godine u sklopu programa MARIHE.

Stipnedije grada Rijeke

Grad Rijeka

Raspisan natječaj za stipendiranje riječkih učenika i studenata

Prijavite se na natječaj za mjesečne stipendije Grada Rijeke koje će odabranim učenicima i studentima biti dodijeljene ovisno o kategoriji čije uvjete ispunjuju: darovitost, deficitarno zanimanje ili socijalni status. Požurite jer krajnji je rok za podnošenje prijava već 3. studenoga!

Moja Exit Avantura

"Moja Exit Avantura"

Pokrenut globalni natječaj za dizajn stickera

Cilj Viber sticker natječaja je inspirirati kreativne umove iz čitavog svijeta da izraze svoje viđenje Exit Avanture i njezinih jedinstvenih vrijednosti, kao i festivalskog načina života u formi neodoljivih Viber stickera koji će se koristiti u chatovima 365 dana godišnje.

Almissa Cruising case study

Prijavite se i osvojite krstarenje po Jadranu

„Student case study competition"

Studenti će formiranjem u timove rješavati konkretne poslovne slučajeve kako bi spojem analitičkih i kreativnih vještina iznijeli nove kvalitetno argumentirane perspektive glede tržišta nautičkog turizma u Hrvatskoj. Svojim vještinama i znanjima najbolji će tim osvojiti sedmodnevno krstaranje po Jadranu.