Financijska podrška

Sveučilište u Zagrebu objavilo Natječaj za stipendije; dodjeljuje ih 500

Isto

Sveučilište u Zagrebu dodjeljuje ukupno 500 stipendija u pojedinačnom iznosu od 10 000 kuna. Prijave studenata za jednu od četiriju kategorija zaprimaju se do 7. travnja u ponoć.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je na svojim mrežnim stranicama Natječaj za dodjelu stipendija za ak. god. 2018/2019. Ukupno 500 stipendija u četirima kategorijama dodijelit će se redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih te diplomskih studija Sveučilišta.

Studenti se na Natječaj mogu prijaviti od 20. ožujka 2019. do 7. travnja 2019. u ponoć. Prijave se vrše elektroničkim putem, upisivanjem podataka u aplikaciju na stranici Sveučilišta. Pristupa joj se korištenjem elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr. 

Za izvrsnost se dodjeljuje 350 stipendija, studentima nastavničkih studijskih programa u području matematike, prirodnih znanosti i informatike – STEM 40 stipendija, uspješnim studentima sportašima 10 stipendija te onima slabijega socioekonomskoga statusa 100 stipendija. Kandidati se mogu prijaviti samo u jednoj kategoriji. Iznos je pojedine stipendije, za svaku od navedenih kategorija, 10 000 kuna.

Opći kriteriji pri vrednovanju prispjelih molbi na Natječaj bit će uspješnost u studiju (prosjek ocjena svih položenih ispita i ukupno stečeni ECTS bodovi do 30. rujna 2018.) te  dodatna postignuća (Rektorova i Dekanova nagrada). Detaljnije informacije dostupne su u tekstu Natječaja objavljenom na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

studenti na okupu

Natječaj Financijske agencije

Stipendija od 3000 kuna mjesečno za IT studente

FINA poziva studente FER-a, FOI-ja, PMF-a, TVZ-a, FERIT-a i FSB-a da se prijave na njen natječaj za stipendije, i to do 20. listopada.

Umjetna inteligencija

Nastavak akademskog i profesionalnog razvojoa

Studirajte u Nizozemskoj uz stipendiju veću od 2 tisuće eura mjesečno

Ukoliko vas zanima područje umjetne inteligencije. ne propustite ovu sjajnu priliku za unaprijeđivanje svoga znanja. Prijavite se na poslijediplomski program u Nizozemskoj do 24. lipnja jer vas čeka stipendija od 2099 eura mjesečno tijekom četiri godine.

SCZG izvana

Studentski centar Zagreb

Objavljen popis studenata koji su ostvarili pravo na jednokrevetne sobe

Pravo na jednokrevetne sobe ostvarilo je 29 studentica i 25 studenata koji se trebaju useliti u studentske domove do 10. listopada.

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Prijavite se na Ljetnu školu za intelektualno vlasništvo

Ljetna škola za intelektualno vlasništvo održat će se u Zagrebu. Rok za prijavu je 15. travanj.

Barbara Šimić, pravobraniteljica

Izbori za zagrebačkog Studentskog pravobranitelja

Pred Barbarom Šimić novi mandat i još jedna godina borbe za studentska prava

Studentica četvrte godine Pravnog fakulteta drugu će godinu zaredom obnašati funkciju Studentske pravobraniteljice Sveučilišta u Zagrebu. Otkrila nam je što ju je motiviralo na ponovnu kandidaturu te kakve planove ima za nadolazeći period.