Financijska potpora

Sveučilište u Tartu dodjeljuje 10 stipendija studentima društvenih znanosti

Isto

Estonsko Sveučilište u Tartu dodjeljuje 10 stipendija studentima diplomskih studija društvenih znanosti. Rok za prijavu je 15. ožujka.

Sveučilište u estonskom gradu Tartu za studiranje na Johan Skytte Institutu političkih znanosti dodjeljuje 10 stipendija koje će studentima pokriti školarinu. Riječ je o studijima društvenih znanosti poput sociologije, ekonomije i povijesti, čijim se programom na multidisciplinarnoj razini pojašnjavaju odnosi Rusije i Europske unije te njihov budući razvoj.

Također, Institut njeguje i individualizirani pristup planiranju karijera studenata pomoću izravnog kontakta s važnim institucijama radi olakšanog pronalaska posla.

Za moguće primanje stipendije studenti se mogu prijaviti do 15. ožujka, a rezultati će biti objavljeni 15. svibnja. Dodatne informacije možete saznati na stranici Sveučilišta, kao i na Facebook stranici te YouTube videu.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Vip alumni program

Vip alumini program

Prilika za mlade i visokoobrazovane bez radnog iskustva

Nakon uspješno provedenog prvog izdanja programa Vip alumni, koji je za većinu od 11 polaznika rezultirao zaposlenjem u Vipnetu i drugim kompanijama, pokreće se natječaj za drugu generaciju. Ove godine tako će čak 24 mladih visokoobrazovanih kandidata koji su diplomirali u 2015. dobiti priliku steći prvo radno iskustvo.

lda UDRUGA

Regrutacija članova

Udruga za razvoj liderstva traži nove studente aktiviste

Ako želite primijeniti naučeno znanje u praksi, steći različite kompetencije, raditi s mladim i ambicioznim ljudima, postoji natječaj kao stvoren za vas. Prijave traju još danas do kraja dana.

https://www.facebook.com/gkcozalj/photos/a.1529381727102500.1073741828.1528981850475821/2334493723257959/?type=3&theater

Ljubav Petra i Katarine Zrinski

Nagrade na natječaju za kratku ljubavnu priču „Moje drago serce“ i do 5000 kuna

Do 15. ožujka traju prijave za najbolju ljubavnu kratku priču. Sudjelovati mogu svi autori iz Hrvatske i inozemstva, ali je nužno da tekstovi budu na hrvatskom jeziku.

Centar grada

Medicinski fakultet u Osijeku

Stipendije za osječke studente medicine

Dijeli se deset stipendija za godišnji Studentski kongres u Pečuhu.

Svjetski dan slobode medija

Financijska potpora

Stipendije za mlade novinarke

Mlade novinarke pozivaju se na prijavu za stipendiju Zaklade za novinarstvo Lénaïc. Stipendije su namijenjene kao potpora za stažiranje u europskim medijima na engleskom jeziku u Bruxellesu.