Financijska potpora

Sveučilište u Tartu dodjeljuje 10 stipendija studentima društvenih znanosti

Isto

Estonsko Sveučilište u Tartu dodjeljuje 10 stipendija studentima diplomskih studija društvenih znanosti. Rok za prijavu je 15. ožujka.

Sveučilište u estonskom gradu Tartu za studiranje na Johan Skytte Institutu političkih znanosti dodjeljuje 10 stipendija koje će studentima pokriti školarinu. Riječ je o studijima društvenih znanosti poput sociologije, ekonomije i povijesti, čijim se programom na multidisciplinarnoj razini pojašnjavaju odnosi Rusije i Europske unije te njihov budući razvoj.

Također, Institut njeguje i individualizirani pristup planiranju karijera studenata pomoću izravnog kontakta s važnim institucijama radi olakšanog pronalaska posla.

Za moguće primanje stipendije studenti se mogu prijaviti do 15. ožujka, a rezultati će biti objavljeni 15. svibnja. Dodatne informacije možete saznati na stranici Sveučilišta, kao i na Facebook stranici te YouTube videu.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Freshhh 2015

INA poziva

Počele prijave za online natjecanje „Freshhh 2015.”

INA vas poziva da se prijavite na „Freshhh”, natjecanje za sve one koji su zainteresirani za rad u svijetu naftne industrije.

Šibensko Sveučilište

Smanjenje stipendija

Grad Šibenik ove godine dodijelio samo četiri stipendije

Šibensko Sveučilište nije uspjelo popuniti ni najmanju kvotu stipendija koje Grad financira

Bernays i 24 sata - PRaznici

Besplatna škola komunikacijskog menadžmenta PRaznici na Bernaysu

Bernays i 24sata dodjeljuju tri jednogodišnje školarine

Besplatna trodnevna škola komunikacijskog menadžmenta održat će se od 30. ožujka do 1. travnja, a troje najboljih sudionika dobit će jednogodišnju školarinu za prediplomski studij na Bernaysu.

Naslovna

Marijini obroci

Cinestar prikazuje dokumentarac o generaciji nade koja podiže svoju zajednicu iz siromaštva

Humanitarna organizacija Marijini obroci u školama hrani više od milijuna gladne djece. Film „Generacija nade" priča je o mladim ljudima kojima su ti obroci pomogli da danas grade svjetliju budućnost u svojim zemljama.

CINAZ logo

Udruga CINAZ

Novi termin radionice prezentacijskih vještina

Radionica prezentacijskih vještina Udruge CINAZ odgođena je za 8. i 10. ožujka. Rok za prijavu je produžen.