Financijska potpora

Sveučilište u Tartu dodjeljuje 10 stipendija studentima društvenih znanosti

Isto

Estonsko Sveučilište u Tartu dodjeljuje 10 stipendija studentima diplomskih studija društvenih znanosti. Rok za prijavu je 15. ožujka.

Sveučilište u estonskom gradu Tartu za studiranje na Johan Skytte Institutu političkih znanosti dodjeljuje 10 stipendija koje će studentima pokriti školarinu. Riječ je o studijima društvenih znanosti poput sociologije, ekonomije i povijesti, čijim se programom na multidisciplinarnoj razini pojašnjavaju odnosi Rusije i Europske unije te njihov budući razvoj.

Također, Institut njeguje i individualizirani pristup planiranju karijera studenata pomoću izravnog kontakta s važnim institucijama radi olakšanog pronalaska posla.

Za moguće primanje stipendije studenti se mogu prijaviti do 15. ožujka, a rezultati će biti objavljeni 15. svibnja. Dodatne informacije možete saznati na stranici Sveučilišta, kao i na Facebook stranici te YouTube videu.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Praksa te čeka_tebe tražimo

Tebe tražimo

INTERVJU: Bivši administrator Studentskog.hr Igor Barać otkrio je kako možeš postati oči i uši našeg portala

– Volontiranje stvara osjećaj satisfakcije jer sama činjenica da si nekome pomogao izaziva veliku toplinu oko srca. –

Besplatne pripreme za studij Arhitekture

Klub mladih Split

Splitskim maturantima besplatne pripreme za upis Arhitekture

Peto izdanje ciklusa priprema za upis na studij Arhitekture započinje 20. ožujka u Klubu mladih Split. Sastojat će se od crtačkog, perceptivnog i teoretskog dijela.

Strani jezici koje ćete najlakše naučiti

Događanja u Info zoni

Predstavljanje sedam svjetskih jezika

– U trosatnom programu predstavit će se francuski, njemački, talijanski, ruski, arapski, španjolski i esperanto. – najavili su organizatori.

World in the city

AIESEC Hrvatska

Ljeto ispunjeno stranim jezicima i novim prijateljstvima uz „World in the city“

Zagreb će ovog ljeta postati centar dobre zabave i internacionalnoga okruženja zahvaljujući projektu „World in the city“. Prijave za tečajeve stranih jezika uz izvorne govornike su u tijeku.

osposobljavanje kontrola leta

Natječaj

U tijeku je potraga za kontrolorima letenja, prijavi se!

Hrvatska kontrola zračne plovidbe u potrazi je za dvanaestoro pametnih mladih ljudi koje će osposobiti za prestižno radno mjesto kontrolora letenja. Prepoznate li se u uvjetima natječaja, ne oklijevajte. Prijavite se i pojavite na njihovom radaru! Možete ostvariti zavidnu karijeru.