Financijska potpora

Sveučilište u Tartu dodjeljuje 10 stipendija studentima društvenih znanosti

Isto

Estonsko Sveučilište u Tartu dodjeljuje 10 stipendija studentima diplomskih studija društvenih znanosti. Rok za prijavu je 15. ožujka.

Sveučilište u estonskom gradu Tartu za studiranje na Johan Skytte Institutu političkih znanosti dodjeljuje 10 stipendija koje će studentima pokriti školarinu. Riječ je o studijima društvenih znanosti poput sociologije, ekonomije i povijesti, čijim se programom na multidisciplinarnoj razini pojašnjavaju odnosi Rusije i Europske unije te njihov budući razvoj.

Također, Institut njeguje i individualizirani pristup planiranju karijera studenata pomoću izravnog kontakta s važnim institucijama radi olakšanog pronalaska posla.

Za moguće primanje stipendije studenti se mogu prijaviti do 15. ožujka, a rezultati će biti objavljeni 15. svibnja. Dodatne informacije možete saznati na stranici Sveučilišta, kao i na Facebook stranici te YouTube videu.

 

Komentari na članak

Vezani članci

knjiga

Javni natječaj

Nagrada od 100 000 kuna za najbolji neobjavljeni roman

Natječaj za najbolji neobjavljeni roman, kojime se želi potaknuti na pisanje i čitanje, otvoren je do 15. siječnja. V.B.Z. će na koncu roman objaviti, a autoru dodijeliti novčanu nagradu od 100 000 kuna.

Klub mladih Split zapošljava

Natječaj za volontere

Aktiviraj se, motiviraj i osnaži u Klubu mladih Split

Kao volonter imat ćeš priliku djelovati u jednom ili više područja, poput odnosa s javnošću, dizajna i vizualnih komunikacija, „event menadžmenta", projektnog pisanja te administrativnih poslova, a sve to timskim radom s drugim članovima Kluba!

lda UDRUGA

Regrutacija članova

Udruga za razvoj liderstva traži nove studente aktiviste

Ako želite primijeniti naučeno znanje u praksi, steći različite kompetencije, raditi s mladim i ambicioznim ljudima, postoji natječaj kao stvoren za vas. Prijave traju još danas do kraja dana.

STEM

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Pomaknute rang-liste za dodjelu državnih STEM stipendija

Provjerite nalazi li se vaše ime na popisu i jeste li jedan od sretnih dobitnika financijske potpore iz državnih izvora jer pomaknuta je rang-lista za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti.

Dokažite svoje znanje o glazbenim legendama

Peto kolo „Kvizanja"

Pokažite svoje znanje o glazbenim legendama

Otvorene su prijave za novo kolo kvizanja. Natječite se u znanju o glazbenim legendama 9. ožujka u Info zoni!