Kreirajte vlastite uvjete rada

Svaki drugi student radi, evo kako brzo pronaći posao s fleksibilnim radnim vremenom

Uber vozač

Uz redovita predavanja, ispitne rokove i ostale studentske obaveze, teško je pronaći poslodavca koji bi ponudio idealne uvjete. Možda je ovo vaša prilika za studentski posao iz snova.

Oko 45 posto studenata u određenom je trenutku svog studija radilo neki povremeni ili stalni posao, pokazalo je jedno od istraživanja Eurostudenta za Hrvatsku. Studenti žele raditi. Dio ih želi steći prva iskustva u poslovnom okruženju već za vrijeme studija, a nekima od njih to je jedini način osiguravanja sredstava za studiranje uopće. Idealni su im poslovi vezani uz struku, sezonski ili pak fleksibilni na kojima mogu raditi kada i koliko žele. Zbog jednostavne, pouzdane i povoljne usluge, Uber je unazad nekoliko godina postao dobar prijatelj mnogih studenata. Osim što pruža najbolju uslugu kretanja po gradu, Uber platforma predstavlja odličnu priliku za sve studente koji su spremni početi raditi i prije stjecanja diplome.

Uber platforma omogućuje im da osnivanjem vlastite tvrtke postanu partneri-vozači te da zapošljavaju druge vozače ako to žele ili da samo voze za već postojećeg partnera-vozača. Kako bi vozili preko Uber platforme potrebna im je samo vozačka dozvola koju posjeduju minimalno godinu dana i potvrda o nekažnjavanju. Budući da studenti uglavnom nemaju vlastiti automobil, oni koji su zainteresirani mogu voziti za nekog od Uberovih partnera-vozača koji zapošljavaju druge vozače i koji im mogu osigurati automobil za vožnju na Uber platformi. Kada će i koliko voziti, a samim time i koliko će zaraditi, studenti odlučuju sami. Plaća stiže svaki tjedan, a fleksibilnost posla ostavlja im dovoljno vremena za ispunjavanje studentskih obaveza. Voziti mogu kad god to njima odgovara: vikendima, noću, između predavanja ili na praznicima.

Suradnja s Uberom za mlade, poduzetne ljude može biti i prva stepenica do vlastite tvrtke i zapošljavanja drugih vozača. Damir (23), student prava i Uberov partner-vozač, u manje od godinu dana zaposlio je desetke vozača.

– Otac je prepoznao potencijal Ubera, a danas smo njegov preporučeni partner. Svi su naši partneri-vozači prijavljeni, papiri su uredni te se trudimo svakog partnera-vozača osobno upoznati prije no što ga prijavimo za rad preko Ubera. Imamo partnere-vozače u Zagrebu, Splitu, Zadru i Rijeci. – priča Damir koji je i sam na početku bio vozač.

Iskoristite priliku i saznajte više kako postati Uberov partner-vozač na poveznici ili pozivom na besplatni telefon 0800 00 44.

Komentari na članak

Vezani članci

Ljetni posao

Radno ljeto

7 tipičnih ljetnih poslova i sve njihove čari

Diplomirani ekonomisti postaju konobari, informatičari iznajmljuju jet-skije, a pravnici apartmane. Bacimo pogled na najčešća i najzanimljivija zanimanja s kojima se susrećemo u turističkoj sezoni.

Freshhh 2015

Freshhh 2015.

Upoznajte Ininu Freshhh finalisticu i lice s plakata, Luciju Jukić

Kako bismo vam približili natjecanje i motivirali vas za prijavu, popričali smo s Lucijom Jukić, natjecateljicom iz 2012. godine koja je sa svojim kolegama Alenom Kišom i Naderom Othmanom sa Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta u Zagrebu otputovala na finale u Budimpeštu.

NSK¸

Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zagrebu

Studentima ponuđene brojne mogućnosti na Sajmu stipendija

Ovo je bila izvanredna prilika za sve željne novih iskustava i izazova u budućnosti, ali i boljih mogućnosti koje mogu obogatiti naš sustav školstva. Najvažnije je informirati se, a sve ostalo ide lako.

Hrana i učenje

Savjeti za uspješnije ostvarivanje ciljeva

Kako kao student možete održati motivaciju na visokoj razini?

Pad motivacije pojavljuje se u situacijama u kojima osoba nastoji ostvariti više ciljeva odjednom. Takav razvoj događaja naročito je poznat studentima koji često moraju uravnotežiti studentske i radne obveze.

Mozgalo 2017

Motivacijsko predavanje

Mozgalo: Studenti će progledati računalnim vidom

Tijekom studentskog natjecanja Mozgalo, zakazanog za ožujak, održat će se različite radionice i edukacijska predavanja. Motivacijsko je prvo od njih, a posvećeno je računalnom vidu kao tehnologiji budućnosti.