Natječaj za dvostruko veću, drugu generaciju Vip alumni programa

Super referenca za životopis i super plaća - prijavi se i ti!

Vip alumni prva generacija

Zamisli da dobiješ priliku raditi i stjecati iskustvo u velikoj tvrtki i uz vrhunske mentore koji će te učiti i savjetovati godinu dana i još za to dobiješ i plaću. Upravo ti to pruža Vip alumni program. 

Zamisli da dobiješ priliku raditi i stjecati iskustvo u velikoj tvrtki i uz vrhunske mentore koji će te učiti i savjetovati godinu dana i još za to dobiješ i plaću. Upravo ti to pruža Vip alumni program. I ne, ne šalimo se.

Vipnet je prošle godine u sklopu projekta društveno odgovornog poslovanja „Čini pravu stvar“ pokrenuo natječaj za visokoobrazovane mlade kroz koji im pruža priliku steći prvo radno iskustvo. Nakon uspješnog prvog izdanja programa Vip alumni, koji je za većinu od 11 polaznika rezultirao zaposlenjem u Vipnetu, ove će godine istu priliku dobiti 24 novih kandidata. Ti možeš biti jedan od njih uz uvjet da imaš diplomu iz 2015. godine. 

"Na radionicama i tečajevima upijaš puno znanja i vještina."

Na Vip alumni sam se prijavio jer je ponuda bila odlična - program razvoja  u top kompaniji gdje je jedini uvjet da imam završen faks. Naučio sam kako funkcionira korporativna struktura te sam stekao operativna, prodajna znanja i razne vještine zahvaljujući radionicama, tečajevima i workshopima. Znanje su vještine koje nam prenose drugi, dok iskustvom vještine prikupljamo sami. Kandidatima poručujem - Vip alumni nudi puno mogućnosti, iskoristite ih! - rekao je Tomislav Bohm,  polaznik prvog Vip alumni programa i Specijalist za razvoj prodaje u Vipnetu.

Ulaskom u program, kandidati će osim razvoja poslovnih i organizacijskih vještina, postati trajnim članovima Vip alumni zajednice te dugoročno sudjelovati u njenim aktivnostima. Alumni će u svakom trenu moći zatražiti savjet od svojih mentora, a uz stečeno iskustvo, znanje i pismo preporuke, svi polaznici će dobiti i certifikat za uspješno završen Vip alumni program.

Zainteresirani kandidati koji su diplomirali u 2015. godini i nemaju radnog iskustva mogu se detaljnije informirati o uvjetima natječaja, pročitati iskustva prve generacije Vip alumni programa i prijaviti se do 21. veljače 2016. godine na Vipnetovim stranicama.

Nakon selekcijskog procesa, 24 najuspješnijih kandidata dobit će priliku sudjelovati u Vip alumni programu te će svoj prvi radni dan u Vipnetu imati u travnju. 

Komentari na članak

Vezani članci

Mobitel na stolu

Kada, ako ne sada?

Pet razloga zašto često mijenjati studentski posao

Ponuda studentskih poslova vjerojatno je najbogatija i najraznovrsnija. Studenti i studentice često mijenjaju vrstu studentskog posla tijekom fakulteta. Donosimo pet razloga zašto je to sasvim normalno, ali i poželjno.

studenti na okupu

Život u stranoj zemlji

Boravak u inozemstvu može poboljšati vaš način razmišljanja

Ako još uvijek niste sigurni trebate li otići na studentsku razmjenu ili na stručnu praksu u stranu zemlju, donosimo nekoliko razloga koji će vas uvjeriti da je to ispravan korak.

Find job

Trikovi za zapošljavanje

Pogreške koje radimo pri pronalaženju posla

Ove će vam jednostavne smjernice povećati šansu za pronalaskom posla. Vaše će se prijave isticati između ostalih i poslodavci će vas percipirati kao ozbiljnog i zrelog kandidata za radno mjesto.

Descol agency

Kreiranje priče novim tvrtkama

INTERVJU: Digitalna agencija Descol mladog poduzetnika jedna je od stepenica k uspjehu

Davor Vučina pokrenuo je digitalnu agenciju Descol koja svojim klijentima pruža kompletnu uslugu na jednom mjestu, a nama je otkrio detalje početka svoje karijere.

Kviz za regrutaciju

Regrutacija članova

Riješi kviz i u par klikova saznaj jesi li spreman za novo iskustvo i nove vještine

Želiš steći iskustvo i nove vještine te se okušati u nečemu novome, ali nisi siguran imaš li vremena i hoćeš li svoje obaveze znati dobro organizirati? Naš će ti kviz sigurno dati odgovore i na ta pitanja.