Natječaj za dvostruko veću, drugu generaciju Vip alumni programa

Super referenca za životopis i super plaća - prijavi se i ti!

Vip alumni prva generacija

Zamisli da dobiješ priliku raditi i stjecati iskustvo u velikoj tvrtki i uz vrhunske mentore koji će te učiti i savjetovati godinu dana i još za to dobiješ i plaću. Upravo ti to pruža Vip alumni program. 

Zamisli da dobiješ priliku raditi i stjecati iskustvo u velikoj tvrtki i uz vrhunske mentore koji će te učiti i savjetovati godinu dana i još za to dobiješ i plaću. Upravo ti to pruža Vip alumni program. I ne, ne šalimo se.

Vipnet je prošle godine u sklopu projekta društveno odgovornog poslovanja „Čini pravu stvar“ pokrenuo natječaj za visokoobrazovane mlade kroz koji im pruža priliku steći prvo radno iskustvo. Nakon uspješnog prvog izdanja programa Vip alumni, koji je za većinu od 11 polaznika rezultirao zaposlenjem u Vipnetu, ove će godine istu priliku dobiti 24 novih kandidata. Ti možeš biti jedan od njih uz uvjet da imaš diplomu iz 2015. godine. 

"Na radionicama i tečajevima upijaš puno znanja i vještina."

Na Vip alumni sam se prijavio jer je ponuda bila odlična - program razvoja  u top kompaniji gdje je jedini uvjet da imam završen faks. Naučio sam kako funkcionira korporativna struktura te sam stekao operativna, prodajna znanja i razne vještine zahvaljujući radionicama, tečajevima i workshopima. Znanje su vještine koje nam prenose drugi, dok iskustvom vještine prikupljamo sami. Kandidatima poručujem - Vip alumni nudi puno mogućnosti, iskoristite ih! - rekao je Tomislav Bohm,  polaznik prvog Vip alumni programa i Specijalist za razvoj prodaje u Vipnetu.

Ulaskom u program, kandidati će osim razvoja poslovnih i organizacijskih vještina, postati trajnim članovima Vip alumni zajednice te dugoročno sudjelovati u njenim aktivnostima. Alumni će u svakom trenu moći zatražiti savjet od svojih mentora, a uz stečeno iskustvo, znanje i pismo preporuke, svi polaznici će dobiti i certifikat za uspješno završen Vip alumni program.

Zainteresirani kandidati koji su diplomirali u 2015. godini i nemaju radnog iskustva mogu se detaljnije informirati o uvjetima natječaja, pročitati iskustva prve generacije Vip alumni programa i prijaviti se do 21. veljače 2016. godine na Vipnetovim stranicama.

Nakon selekcijskog procesa, 24 najuspješnijih kandidata dobit će priliku sudjelovati u Vip alumni programu te će svoj prvi radni dan u Vipnetu imati u travnju. 

Komentari na članak

Vezani članci

Odijelo

Rezultati istraživanja

Financijski uvjeti bitniji su od rada u struci za 69 posto građana

– Možda tijekom faksa shvatimo da želimo raditi nešto izvan struke. Ako je dobro plaćeno, zašto ne? – ističe jedna ispitanica.

Zagreb service jam

Zagreb Service Jam

U 48 sati promijenite svijet i pritom naučite razmišljati izvan okvira te potaknite kreativnost

Zagreb Service Jam 29. ožujka okupit će 70-ak sudionika – od marketingaša i dizajnera, preko programera i financijaša – koji će eksperimentiranjem, međusobnom suradnjom i prijateljskim natjecanjem razviti korisne vještine.

FER pogled sa ulice

Intervju sa studenticom Dorom Stipković

Na „Job Fairu“ našla je svoju praksu, a sada s druge strane štanda predstavlja agenciju u kojoj radi

„Ubrzo nakon Job Faira odlučila sam da ću probati dobiti tu praksu i u tome sam i uspjela. Bila sam mjesec i pol na praksi i bilo je super. Ostalo je povijest, a ja sam sada s druge strane Five štanda.“

https://pixabay.com/en/student-professor-uni-books-study-2052868/

Međunarodni dan prijateljstva

Organizacije se udružile kako bi povećale zaposlenost mladih

Šest organizacija iz Hrvatske uz podršku Fondova Kraljevine Norveške i Europskog gospodarskog prostora zajedno rade na projektima koji su usmjereni na zapošljavanje mladih u Hrvatskoj i Europi.

Kako zaraditi ljeti

Studentska ljetna zarada putem interneta

Alternativne ideje za ljetnu zaradu u zadnji čas

Postoje mnogobrojni alternativni načini ljetne, kao i cjelogodišnje zarade. Takva se zarada najčešće ostvaruje putem interneta.