Natječaj za stipendije

Studij u Južnoj Koreji uz bogatu stipendiju

Promocija studenata

Studentima se nudi iznimna prilika za stjecanje novih znanja i vještina u internacionalnom okružju nedaleko od Seoula.

Korejsko sveučilište Kangnam pod sponzorstvom Shimjeon fondacije daje opće stipendije za internacionalne studente. Stipendije su dostupne za tri studijska programa (jezični studij, dodiplomski studij i diplomski studij) od kojih kandidati mogu odabrati jedan. Stipendija pokriva sve troškove studenata, točnije troškove školarine, studentski dom, zdravstveno osiguranje pa čak i povratnu avionsku kartu za Republiku Koreju te mjesečni džeparac.

Sveučilište se nalazi u gradu Yonginu, samo 30 minuta vožnje autobusom od glavnog grada Seoula. Uzevši u obzir da se radi o privatnom studiju koji pohađa preko 12 000 studenata, neće biti teško pronaći zainteresirane suputnike. Iako je trenutno na Sveučilištu samo oko 300 sretnika iz zemalja izvan Koreje, sporazumijevanje ne bi trebalo biti problem jer stipendija pokriva i usavršavanje, odnosno učenje korejskog jezika.

Unatoč svim odricanjima koja stoje pred onime tko se odluči za ovaj veliki korak, nagrada će biti i više nego zadovoljavajuća. Uz priliku za suradnju koja vam omogućuje da postanete važna poveznica između dviju zemalja, dobit ćete i neprocjenjivo vrijedno internacionalno iskustvo. Ako to nije dovoljno dobro, tu je i vještina sporazumijevanja na jednom od sve važnijih jezika u internacionalnoj zajednici i poznanstava koja vam potencijalno može donijeti studij.

Sve informacije o prijavama za stipendiju pronađite na poveznici. Prijave se primaju do 16. siječnja 2017.

Komentari na članak

Vezani članci

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu

Premijera u HNK-u Zagreb

Ujedinjeni zagrebački studenti stvorili zajednički operni projekt „Così fan tutte”

Devetu godinu zaredom gotovo 200 zagrebačkih studenata pod vodstvom svojih mentora na pozornici Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu predstavlja svoje umjetničko stvaralaštvo.

Divovska želja

NOVI NAGRADNI NATJEČAJ ZABA REFERADE

Ispuni svoju divovsku novogodišnju želju

Zaba Referada opet ispunjava želje svojim fanovima, ovaj put divovske. Uključi se u nagradnu igru i osvoji bicikl Giant.

60 godina osnutka i rada Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

Sveučilište u Rijeci

60 godina osnutka i rada Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

Ovogodišnji Dani Medicinskog fakulteta u Rijeci posebni su po tome što obilježavaju značajan jubilej, 60 godina tradicije, postojanja i rada.

Darivanje krvi, Split

Udruga Alumni

Splitski studenti u 5. akciji dobrovoljnog darivanja krvi

Ovog utorka, 31. listopada, svi studenti i djelatnici splitskog Sveučilišta imat će priliku darovati krv i time nekome spasiti život.

Erasmus+

Sveučilište u Splitu

Info dan o Erasmus+ mogućnostima

Erasmus+ godinama omogućuje studentima i mladima da upoznaju druge države svijeta. U Splitu se organizira Info dan za sve zainteresirane studente koji žele saznati nešto više.