Natječaj Financijske agencije

Stipendija od 3000 kuna mjesečno za IT studente

studenti na okupu

FINA poziva studente FER-a, FOI-ja, PMF-a, TVZ-a, FERIT-a i FSB-a da se prijave na njen natječaj za stipendije, i to do 20. listopada.

Financijska agencija – Fina dodjeljuje stipendije u iznosu od 3000 kuna. Ova vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga želi mladim stručnjacima omogućiti razvoj u području IT tehnologije. Tako će deset studenata dobiti mjesečnu stipendiju u navedenom neto iznosu u trajanju 12 ili 24 mjeseca, ovisno o godini studija.

Stipendija također uključuje mogućnost obavljanja studentske stručne prakse i izrade diplomskoga rada, zapošljavanje po završetku studija (sukladno potrebama poslodavca) u dinamičnom i prijateljskom radnom okruženju, uz mogućnost usavršavanja i profesionalnog razvoja te suradnju s vrhunskim stručnjacima iz tog područja.

Prijaviti se mogu svi redoviti studenti i studentice 1. ili 2. godine diplomskog studija koji studiraju na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (profil Obradba informacija, Telekomunikacije i informatika, Programsko inženjerstvo i informacijski sustavi, Računalno inženjerstvo), Fakultetu organizacije i informatike (smjer Informacijsko i programsko inženjerstvo, Organizacija poslovnih sustava, Baze podataka i baze znanja), Prirodoslovno-matematičkom fakultetu (smjer Primijenjena matematika, Računarstvo i matematika), Tehničkom veleučilištu u Zagrebu (smjer Informatika i Računarstvo), Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija (smjer Komunikacije i informatika, Računarstvo) i Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (smjer Računarstvo, Elektronika i računalno inženjerstvo, Komunikacijska i informacijska tehnologija).

Prijave traju do 20. listopada, a potrebna dokumentacija zaprima se na adresi e-pošte stipendija@fina.hr. Više informacija o natječaju potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Učenje i laptop

Stipendiranje redovitih studenata

Hrvatska narodna banka dodjeljuje 8 stipendija u visini od 3000 kuna

Studenti ekonomije, informatike i matematike imaju mogućnost dobivanja stipendije Hrvatske narodne banke u sklopu natječaja koji traje do 30. rujna 2019.

Slikarstvo

Osmišljavanje izložbenog koncepta

Natječaj „Samo jednom prvi put” otvoren i za studente

Do 30. rujna zaprimaju se prijave za prvu samostalnu ili skupnu izložbu u bilo kojem mediju: slikarstvo, kiparstvo, grafika, crtež, umjetničke instalacije, performans, akcije, fotografije, konceptualna umjetnost, video i novi mediji.

Vipnet i CARNet

Vipnet i CARNet imaju genijalnu akciju

Tri razloga zašto je „Internet bez granica+" tarifa koju morate imati

Što čekaš? Ugrabi najbolju studentsku tarifu!

Zgrada rektorata Sveučilišta u Puli

Sveučilište u Puli

Istra: Natječaj za sudjelovanje u edukacijskom programu Poslovnog usavršavanja za mlade START ME UP 2014

Natječaj je otvoren do 10. listopada 2014. Ciljna su skupina studenti/-ice viših godina studija te mladi (do 30 godina) s višom ili visokom stručnom spremom.

Slang

Filozofski fakultet u Rijeci

U Rijeci osnovana nova udruga – Udruga studenata anglistike „Slang"

I anglisti se aktiviraju na Filozofskom fakultetu u Rijeci, a 17. ožujka održavaju Dan irske kulture.