Natječaj Financijske agencije

Stipendija od 3000 kuna mjesečno za IT studente

studenti na okupu

FINA poziva studente FER-a, FOI-ja, PMF-a, TVZ-a, FERIT-a i FSB-a da se prijave na njen natječaj za stipendije, i to do 20. listopada.

Financijska agencija – Fina dodjeljuje stipendije u iznosu od 3000 kuna. Ova vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga želi mladim stručnjacima omogućiti razvoj u području IT tehnologije. Tako će deset studenata dobiti mjesečnu stipendiju u navedenom neto iznosu u trajanju 12 ili 24 mjeseca, ovisno o godini studija.

Stipendija također uključuje mogućnost obavljanja studentske stručne prakse i izrade diplomskoga rada, zapošljavanje po završetku studija (sukladno potrebama poslodavca) u dinamičnom i prijateljskom radnom okruženju, uz mogućnost usavršavanja i profesionalnog razvoja te suradnju s vrhunskim stručnjacima iz tog područja.

Prijaviti se mogu svi redoviti studenti i studentice 1. ili 2. godine diplomskog studija koji studiraju na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (profil Obradba informacija, Telekomunikacije i informatika, Programsko inženjerstvo i informacijski sustavi, Računalno inženjerstvo), Fakultetu organizacije i informatike (smjer Informacijsko i programsko inženjerstvo, Organizacija poslovnih sustava, Baze podataka i baze znanja), Prirodoslovno-matematičkom fakultetu (smjer Primijenjena matematika, Računarstvo i matematika), Tehničkom veleučilištu u Zagrebu (smjer Informatika i Računarstvo), Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija (smjer Komunikacije i informatika, Računarstvo) i Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (smjer Računarstvo, Elektronika i računalno inženjerstvo, Komunikacijska i informacijska tehnologija).

Prijave traju do 20. listopada, a potrebna dokumentacija zaprima se na adresi e-pošte stipendija@fina.hr. Više informacija o natječaju potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Tabla 1

Projekt studentske udruge TIM

Izaberi smjer na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu!

I ove godine zaživjet će projekt koji studentima pomaže pri odabiru diplomskog studija.

Za žene u znanosti 2016

Natječaj za stipendije

Stipendije od 5 tisuća eura namijenjene su hrvatskim znanstvenicama

Program "Za žene u znanosti" mnogo je više od tek financijske stipendije. Naime, on predstavlja svojevrsnu afirmaciju hrvatske znanosti i hrvatskih znanstvenica, mijenjajući tako predodžbu o ulozi i doprinosu žena u znanosti te u društvu u cijelosti.

Domenica naslovna

Studentski život mlade zvijezde

Domenica poručuje: „Uz puno rada i malo sreće možeš sve!”

Osim što je poznata i uspješna pjevačica, Domenica je također i apsolventica na Glazbenoj akademiji u Splitu, a više o svome školovanju i karijeri otkrila nam je u intervjuu.

Vanna Imširović i Roberta Mulac

Studiranje u inozemstvu

INTERVJU: Ljubljanske studentice donose deset savjeta za uspješan studij u inozemstvu

Saznajte kakva su iskustva mladih Riječanki koje su odlučile spakirati kofere i započeti novi život u Sloveniji. Danas su uspješne studentice Sveučilišta u Ljubljani te su s nama podijelile deset savjeta za sve koji razmišljaju o studiju u inozemstvu.

FOTO

Natječaj Create the Change

Za umjetničko djelo na temu održivog razvoja i migracije nagrada od 5000 kn

Udruga Breza, jedna od partnerskih organizacija na europskom projektu koji radi na održivom razvoju i migracijama, poziva sve mlade umjetnike da kreacijom suvremenog umjetničkog djela na ovu temu konkuriraju za osvajanje novčane nagrade od 5000 kn, kao i predstavljanje na Svjetskom danu izbjeglica u Osijeku.