Nagradni natječaj

Spas za opustošene novčanike: OTP banka nagrađuje studente novčanim iznosima!

OTP banka nagrađuje studente novčanim iznosima

Za sve kojima su novčanici prazni, a koji trebaju printati skripte, plaćati članarine u knjižnicama i teretanama ili pak kupiti rođendanski poklon cimeru stiže dobra vijest. OTP banka, uz paket OTP Indeks i OTPeticu, 100 studenata nagrađuje iznosom do 300 kuna na Visa web prepaid kartici!

Protekli blagdani svima su, baš kao i svake godine, opustošili novčanike i bankovne račune, a studentima to nekako najteže pada jer je njihov budžet najčešće ionako poprilično skroman. Kako bi se na početku nove godine manje brinuli oko financija, a više oko svojih primarnih fakultetskih obveza, odlična im vijest stiže iz OTP banke – bez imalo muke mogu popraviti svoje financijsko stanje za ukupno 300 kuna, što je sasvim dovoljno za pokrivanje mnogih njihovih neizbježnih troškova.

Iznos od 300 kuna pokriva brojne troškove prosječnog studenta – evo kako ga osvojiti

Naime, raspisan je nagradni natječaj u čijem se sklopu 100 studenata nagrađuje sa 100 kuna na Visa web prepaid kartici. Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se do 1. ožujka 2020. i u bilo kojoj poslovnici OTP banke besplatno otvoriti paket OTP Indeks (uz uvjet da nisu postojeći korisnici paketa i da ga do sada nisu koristili). Valja napomenuti da je prilikom otvaranja paketa u poslovnici potrebno prikazati vaučer koji će dobiti na e-mail adresu nakon prijave.

Sa 100 kuna mogu, primjerice: 

  • isprintati skriptu za sljedeći ispit (20-ak kuna)
  • platiti članarinu u knjižnici koja će im zatrebati tijekom nadolazećih ispitnih rokova (50-ak kuna)
  • kupiti pola kilograma turske kave da ih drži budnima dok uče (20-ak kuna)
  • nagraditi se čokoladom za marljivo učenje (10-ak kuna).

Uz te im izdatke mogu uletjeti i troškovi kao što su, primjerice:

  • učlanjivanje u teretanu za skidanje viška kilograma za koji je zaslužan blagdanski stol (100-tinjak kuna)
  • rođendanski poklon cimeru (sitnica za 50-ak kuna)
  • džemper na sniženju (50-ak kuna).

A sve ih može pokriti dodatnih 200 kuna koje će prvih 100 prijavljenih osvojiti prijavom u OTPeticu. Naime, taj iznos isplatit će se na Visa web prepaid karticu onim studentima koji se uz otvaranje paketa OTP Indeks do 1. ožujka prijave u OTPeticu.

Nitko ne ostaje praznih ruku – studente očekuju super pogodnosti i nagrade 

Studenti koji se u razdoblju trajanja natječaja prijave za sudjelovanje, ali ne među prvih 100, ne mogu osvojiti nagrade na Visa web prepaid kartici, ali zato mogu osvojiti dodatnih 300 bodova u OTPetici.

OTPetica, naime, potpuno je besplatan program vjernosti kojem se pristupa putem internetskog ili mobilnog bankarstva, a bodovi se skupljaju rješavanjem zanimljivih izazova. Prikupljeni bodovi mogu se zamijeniti za super pogodnosti i nagrade kao što su: bonovi za Dm i Konzum, 20% popusta na karte FlixBusa, popust u Anabella parfumerijama i mnoge druge pogodnosti među kojima svatko pronađe nešto za sebe, pa će se sigurno pronaći nešto i za, primjerice, spomenuti rođendanski poklon cimeru – i tako je riješena još jedna stvar s popisa za kupovinu.

Višestruka win-win situacija

Ne samo da u ovom nagradnom natječaju svaki student dobiva novčani iznos ili bodove koje može zamijeniti za super pogodnosti i nagrade, prijava u OTPeticu i otvaranje OTP Indeksa su win-win situacije same po sebi i kontinuirano donose benefite.

Naime, paket OTP Indeks potpuno je besplatan studentski paket u kojem će svaki student, bez obzira voli li tradicionalno bankarstvo u poslovnici ili, realnije, online bankarstvo, pronaći nešto za sebe! Besplatno korištenje paketa studentima je omogućeno tijekom cijelog studiranja, a osim proizvoda za jednostavnije financijsko poslovanje, korisnici paketa mogu doći i do povoljnih studentskih gotovinskih kredita. U paketu je potpuno besplatno i korištenje usluga mobilnog i internetskog bankarstva preko kojih je moguće pristupiti OTPetici, inovativnom i jedinstvenom programu vjernosti u kojem se, kao što je već spomenuto, rješavajući zanimljive izazove skupljaju bodovi koji se mogu zamijeniti za super pogodnosti i nagrade.

Zbog sveg navedenog prijave mogu krenuti – na poveznici!

Komentari na članak

Vezani članci

Jadranka Grupa 1

Sezonski posao na Jadranu

Provjerite gdje možete raditi kao student ovoga ljeta

Svi koji ljeto žele provesti na jednom od najljepših jadranskih otoka i pritom dobro zaraditi – mogu to napraviti na otoku Lošinju.

BEST ljetni seminari

Upoznajte Europu

BEST-ovi ljetni seminari

Pitate se kako uz studentski budžet posjetiti mjesta kao što su Las Palmas, Istanbul, Almada, Chania, Lisabon, Madrid ili mnoge druge gradove diljem Europe?

OTP banka

Studiraj bezbrižno

Prepusti brigu o financijama OTP banci

Nizom izrazito kvalitetnih usluga OTP banka pomaže studentima u lakšem odabiru bankarskih proizvoda i omogućava im da bezbrižno zadovolje svoje studentske potrebe vezane uz bankarstvo i financije. 

Djevojka s laptopom

Prednosti interneta

Sve više Hrvata kupuje online, najčešće odjeću; otkrivamo kako tu kupnju učiniti sigurnijom

Podaci europskih statističara pokazuju da otprilike trećina potrošača u Hrvatskoj prakticira online kupnju – jednom ili više puta u godini. Prednosti su kupnje na internetu, dakako, višestruke, međutim cyber-kriminal nije nam stran pojam – zbog čega je važno sačuvati sigurnost.

Koncert

Nagradni natječaj

Studentski.hr vodi vas na Brucošijadu Pravnog fakulteta!

Tri će sudionika nagradnog natječaja osvojiti po dvije ulaznice za Brucošijadu Pravnog fakulteta, koja će se ove subote održati u Clubu Roko.