Radionica financijske pismenosti

Simpatični matematičar Toni Milun o upravljanju osobnim financijama

Toni Milun

Toni Milun će u Info zoni održati radionice posvećene financijskoj pismenosti. Potvrdite svoj dolazak što prije!

Uskoro se zatvaraju prijave za besplatne radionice financijske pismenosti koje će u Info zoni voditi popularni matematičar Toni Milun. Prva će se održati u petak 27. svibnja u 18 sati, a ponovit će se u subotu 28. svibnja u 11 sati. Prijavnica je dostupna ovdje.

Sudionici će učiti kako ispravno razumjeti ugovore koje potpisuju u financijskim ustanovama. Upoznat će se s važnošću upravljanja osobnim financijama i osnovama kamatnog računa i njegove primjene na obračun kredita, stambene štednje, dječje štednje i slično.

Simpatični profesor matematike popularnost je počeo stjecati jednostavnim objašnjenjima složenih matematičkih zadataka koja je objavljivao na internetu. Prije godinu dana izazvao je veliku pozornost javnosti kada je ukazao na problem da niti zaposlenici banaka ne znaju sve o kreditima koje nude te je i tada u Info zoni održao prigodnu radionicu.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Komentari na članak

Vezani članci

skripte učenje

Obrazovna ponuda

Sveučilište Sjever gradi prepoznatljivost kroz međunarodne projekte; u tijeku „ISD Uni”

Aktualni projekt u kojem kao partner sudjeluje Sveučilište Sjever potiče jačanje komunikacije među visokoškolskim institucijama poboljšanjem uloge obrazovnih institucija kao intelektualnih centara za povećanje specifične baze znanja u regiji.

https://www.facebook.com/940362292643701/photos/gm.784268495103825/1888834101129844/?type=3&theater

Studentski zbog Građevinskog fakulteta u Rijeci

Sudionicima ovogodišnje Građevinijade u Bugarskoj opravdani izostanci s predavanja

Za sudjelovanje u novom izdanju Građevinijade studenti geodezije i građevine riječkog Sveučilišta prijaviti se mogu do 10. travnja, na što će potrošiti samo 165 eura. A posebnim će ih pravilima i fakultet dodatno potaknuti na odlazak.

Kvizanje u Zoni!

Kviz u Klubu Zona

Novo Kvizanje otkriva tajne alternativnog rocka

Udruga iTHEom pripremila je pitanja za novo kolo Kvizanja. Prijavite svoje dvočlane ekipe i odgovorite na pitanja o alternativnom rocku.

„Projekt: Naše priče“

„Projekt: Naše priče“

Počelo snimanje velikog regionalnog projekta u kojem sudjeluje pet dramskih akademija

Nakon premijerno izvedene omnibus predstave „Projekt: Pravda“ u sklopu 10. KRADU – Kazališne revije ADU održane u travnju ove godine, započelo je snimanje filmskog dijela ovog velikog međunarodnog projekta.

Solun Grčka

Otvoreni novi natječaji

Novi natječaji za MA studije izvan Hrvatske

Novi natječaji, nove države! Nađi nešto za sebe. Čitaj Studentski.hr i budi u toku sa novostima za studije izvan Hrvatske.