Radionica financijske pismenosti

Simpatični matematičar Toni Milun o upravljanju osobnim financijama

Toni Milun

Toni Milun će u Info zoni održati radionice posvećene financijskoj pismenosti. Potvrdite svoj dolazak što prije!

Uskoro se zatvaraju prijave za besplatne radionice financijske pismenosti koje će u Info zoni voditi popularni matematičar Toni Milun. Prva će se održati u petak 27. svibnja u 18 sati, a ponovit će se u subotu 28. svibnja u 11 sati. Prijavnica je dostupna ovdje.

Sudionici će učiti kako ispravno razumjeti ugovore koje potpisuju u financijskim ustanovama. Upoznat će se s važnošću upravljanja osobnim financijama i osnovama kamatnog računa i njegove primjene na obračun kredita, stambene štednje, dječje štednje i slično.

Simpatični profesor matematike popularnost je počeo stjecati jednostavnim objašnjenjima složenih matematičkih zadataka koja je objavljivao na internetu. Prije godinu dana izazvao je veliku pozornost javnosti kada je ukazao na problem da niti zaposlenici banaka ne znaju sve o kreditima koje nude te je i tada u Info zoni održao prigodnu radionicu.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti

Studentsko natjecanje

Povećan iznos glavnih nagrada na Mozgalu, prijave u tijeku

Jedino studentsko natjecanje u Hrvatskoj u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi „Big Data” rješenja otvorilo je prijave za sudjelovanje. Najuspješnije sudionike očekuju vrlo vrijedne novčane nagrade koje sežu čak do 14 000 kuna.

Solun Grčka

Otvoreni novi natječaji

Novi natječaji za MA studije izvan Hrvatske

Novi natječaji, nove države! Nađi nešto za sebe. Čitaj Studentski.hr i budi u toku sa novostima za studije izvan Hrvatske.

Kasnonoćno učenje

„Korak u život”

Stipendiranje nove generacije studenata bez roditeljske skrbi

U Hrvatskoj godišnje više od 200 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi završava srednju školu, ali nema mogućnosti za buduće fakultetsko obrazovanje. Stoga Rotary klub Zagreb Kaptol kroz akciju „Korak u život” stipendira novu generaciju.

Pravni fakultet u Zagrebu

Razvijanje pravničkih vještina

Pravnikova stručna praksa po deseti put povezuje studente s odvjetničkim uredima

Pravnikova stručna praksa svake godine uspješno povezuje studente prava s vrhunskim odvjetničkim uredima i drugim poslodavcima. Prijave za istu podnose se zaključno sa 17. ožujka.

Projekt "World in the city" u Osijeku 2018.

„World in the city”

Vrlo povoljan tečaj stranih jezika u Osijeku

U okviru AIESEC-ovog projekta „World in the city” za samo 120 kuna možete pohađati tečaj engleskog, njemačkog, francuskog, ruskog, portugalskog, talijanskog ili španjolskog jezika, početne ili napredne razine.