Poslovna aktiva

Saznajte danas koliko ćete zarađivati na budućem poslu

Rad na laptopu

Uz novu web stranicu moguće je saznati koliko je plaćen koji posao. Stoga požurite saznati koliko ćete jednoga dana zarađivati.

Oduvijek vas je zanimalo koliko je plaćen posao za koji se pripremate studirajući? Biste li voljeli unaprijed znati koliko ćete moći zaraditi na ljetnom poslu? Imajući tu ideju na umu, nedavno je pokrenuta internetska stranica Poslovna aktiva. Na njoj možete pronaći posao koji vas zanima i saznati koliko njime možete zaraditi.

Također, možetež pomoći drugima tako da objavite koliko vi zarađujete na svom poslu neovisno o tome je li sezonski ili stalni. Objavljivanje podataka u potpunosti je anonimno, stoga nema straha od toga da ste baš VI podijelili istinu sa svijetom. Cilj je Poslovne aktive prikupiti informacije od ljudi svih dobnih skupina i razina obrazovanja kako bi takve informacije bila dostupne budućim generacijama sa željom da rade isti posao.

Kako biste i sami sudjelovali na ovoj web stranici, sve što trebate učiniti jest izabrati koji posao ste radili i koliko ste za njega bili plaćeni. Sve je vrlo jednostavno, kliknite na podijeli posao i unesite podatke. Na taj način svi možemo pomoći jedni drugima. 

Komentari na članak

Vezani članci

Zgrada rektorata Sveučilišta u Puli

Stipendije za izvrsne redovne studente

Raspisan Natječaj za dodjelu stipendija studentima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli

Izvrsnim redovnim studentima sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli bit će dodijeljeno 10 stipendija u iznosu od 500 kuna mjesečno. Prijave traju do 3. lipnja 2016. godine.

Ljetni posao

Radno ljeto

7 tipičnih ljetnih poslova i sve njihove čari

Diplomirani ekonomisti postaju konobari, informatičari iznajmljuju jet-skije, a pravnici apartmane. Bacimo pogled na najčešća i najzanimljivija zanimanja s kojima se susrećemo u turističkoj sezoni.

Ljetna škola građevinarstva

Sveučilište u Splitu

Steknite iskustvo interdisciplinarnog i multikulturalnog učenja na ljetnoj školi u Splitu

Studenti mogu birati između sedam različitih programa iz područja građevinarstva, arhitekture i geodezije. Škola će se održavati od 5. do 9. rujna, a prijaviti se možete do 20. lipnja.

STIFF 2017

Međunarodni filmski festival

STIFF nagrađuje najbolje društveno angažirane filmove studenata

U tijeku su prijave za sudjelovanje na novom izdanju STIFF-a, međunarodnog studentskog filmskog festivala. Filmovi moraju biti snimani na engleskom jeziku ili s engleskim prijevodom.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Dan otvorenih vrata

Posjetite mini pivovaru na zagrebačkom PBF-u

Na zagrebačkom Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu 23. travnja održava se Dan otvorenih vrata. Očekuju vas zanimljiva predavanja, radionice i pokloni.