The Beloit College iz Wisconsina

SAD nudi stipendije inozemnim studentima nižeg socio-ekonomskog statusa

money

Još je jedan fakultet u SAD-u otvorio natječaj za stipendiranje. Inozemni se studenti mogu prijaviti za stipendije koje školarinu pokrivaju djelomično ili u potpunosti, i to do 15. siječnja.

Američki The Beloit College iz Wisconsina dijeli stipendije koje pokrivaju razliku između troškova školarine i cijene koju studenti i njihovi roditelji ili skrbnici mogu pokriti. Namijenjene su, dakle, onima nižeg socio-­ekonomskog statusa. Područje studija nije definirano, ali definirana je potrebna razina za osvajanje stipendije – preddiplomski studij.

Svrha je omogućiti studentima izvan SAD-a da dođu u Wisconsin, s obzirom na to da studentski krediti stranim državljanima nisu dostupni. Osim stipendije, Beloit nudi zaposlenje na Kampusu kojim bi se dodatno pomoglo međunarodnim studentima.

Za sudjelovanje u natječaju, potrebno je ispuniti obrazac na službenoj stranici The Beloit College-a i priložiti dokaz o nižem socio-ekonomskom statusu. Rok za prijavu je 15. siječnja 2018. godine

Beloit je drugačiji od ostalih college-a i sveučilišta jer ne razdvaja troškove na, primjerice, troškove za stanovanje, upis ili korištenje tehnologije, već naplaćuje 350$ ukupno za sve troškove. Njihov je točan opis moguće pronaći na poveznici.

Također, nudi i nekolicinu stipendija koje pokrivaju potpunu školarinu, no organizatori ističu kako dodatni troškovi, kao i troškovi putovanja, ne ulaze u stipendiju. Pretpostavlja se kako svaki student koji ostvaruje pravo na potpunu stipendiju ima minimalno 11 000$ godišnje za ostale potrebe studiranja.

Ostale je informacije moguće pronaći na mrežnoj stranici Beloit-a.

Komentari na članak

Vezani članci

Amber Case

Antropologinja kiborga

Amber Case: Svi smo mi kiborzi

Amber Case, antropologinju kiborga, časopis Fast Company proglasio je najutjecajnijom ženom u istraživanju tehnologije.

New York noću

Viking Work and Travel

Student si, a želiš raditi i putovati po Americi?

Možda baš imamo odgovor za vas! Trenutno je na raspolagajnu 86 radnih ponuda, a satnice se kreću od sedam do deset dolara po satu. Poslovi su raznovrsni, od kuhara, hostesa, prodavača itd.

Studenti

Visoko obrazovanje

Stipendisti Vlade SAD-a okupljaju se u Hrvatskoj povodom 25. godišnjice Fulbrighta

Najveće okupljanje dobitnika prestižne stipendije Fulbright u Hrvatskoj s više od 150 uglednih hrvatskih fulbrightovaca održat će u organizaciji Veleposlanstva SAD-a u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te u koordinaciji Instituta za razvoj obrazovanja.

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Raspodjela financijskih sredstava

Studentski zbor osječkoga Sveučilišta raspisao natječaj za studentske programe 2016.

Prilika za studentske udruge i organizacije te studentske zborove sastavnica osječkoga Sveučilišta za sufinanciranje projekata i programa koji doprinose promociji i razvoju Sveučilišta i studentskoga života u Osijeku.

British International School

Primijeni teoriju u praksi

Prilika za stručnu praksu na British International School u Londonu

British International School, institucija za pružanje edukacije iz engleskoga jezika, raspisala je natječaj za obavljanje (ne)plaćene stručne prakse iz područja marketinga, IT-a, financija, prodaje i turizma.