The Beloit College iz Wisconsina

SAD nudi stipendije inozemnim studentima nižeg socio-ekonomskog statusa

money

Još je jedan fakultet u SAD-u otvorio natječaj za stipendiranje. Inozemni se studenti mogu prijaviti za stipendije koje školarinu pokrivaju djelomično ili u potpunosti, i to do 15. siječnja.

Američki The Beloit College iz Wisconsina dijeli stipendije koje pokrivaju razliku između troškova školarine i cijene koju studenti i njihovi roditelji ili skrbnici mogu pokriti. Namijenjene su, dakle, onima nižeg socio-­ekonomskog statusa. Područje studija nije definirano, ali definirana je potrebna razina za osvajanje stipendije – preddiplomski studij.

Svrha je omogućiti studentima izvan SAD-a da dođu u Wisconsin, s obzirom na to da studentski krediti stranim državljanima nisu dostupni. Osim stipendije, Beloit nudi zaposlenje na Kampusu kojim bi se dodatno pomoglo međunarodnim studentima.

Za sudjelovanje u natječaju, potrebno je ispuniti obrazac na službenoj stranici The Beloit College-a i priložiti dokaz o nižem socio-ekonomskom statusu. Rok za prijavu je 15. siječnja 2018. godine

Beloit je drugačiji od ostalih college-a i sveučilišta jer ne razdvaja troškove na, primjerice, troškove za stanovanje, upis ili korištenje tehnologije, već naplaćuje 350$ ukupno za sve troškove. Njihov je točan opis moguće pronaći na poveznici.

Također, nudi i nekolicinu stipendija koje pokrivaju potpunu školarinu, no organizatori ističu kako dodatni troškovi, kao i troškovi putovanja, ne ulaze u stipendiju. Pretpostavlja se kako svaki student koji ostvaruje pravo na potpunu stipendiju ima minimalno 11 000$ godišnje za ostale potrebe studiranja.

Ostale je informacije moguće pronaći na mrežnoj stranici Beloit-a.

Komentari na članak

Vezani članci

Ljubavno pismo

Ljubavna prepiska

„Zaljubljeni Šenoa i druge ljubavi“ u ručno napisanom pismu

Potaknuta 150. obljetnicom upoznavanja Augusta Šenoe i Slave pl. Ištvanić, i Svjetskim danom pisanja pisama, Gradska knjižnica Velika Gorica poziva vas da sudjelujete u natječaju, ručno napišete ljubavno pismo i pošaljete ga poštom.

SCZG dvorište

Studentski smještaj

Objavljeni natječaji za domove; zagrebački SC u tome pronašao priliku za zaradu – od gotovo milijun kuna

Ako se prijavite za smještaj u jednom od zagrebačkih studentskih domova, platit ćete 100 kuna. Budući da se na ovaj natječaj prijavljuje gotovo 10 000 studenata, vidimo da SC samo na prijavama zaradi gotovo milijun kuna.

Slovom za svoj zavičaj

Koordinacija zavičajnih studentskih udruga vas poziva:

Predstavi svoj zavičaj i osvoji vrijedne nagrade!

Koordinacija zavičajnih studentskih udruga Sveučilišta u Zagrebu poziva studentice i studente da se odazovu na sudjelovanje u projektu natjecateljsko-humanitarnoga karaktera pod nazivom „Slovom za svoj zavičaj“. Neka najbolji rad pobjedi.

Laboratorij

Poslijediplomski specijalistički studij

Farmaceutsko-biokemijski fakultet raspisao natječaj za šest područja specijalizacije

Počele su prijave za upis na poslijediplomski specijalistički studij na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu, a moguće je prijaviti se sve do 10. rujna 2019.

gw

Promicanje kvalitete fotografske umjetnosti

Izvrsna prilika za mlade fotografe

Ako ste amaterski ili profesionalni fotograf, ovaj natječaj stvoren je za vas.