Dodjela stipendija za studij u Japanu

Poslušajte bivše japanske stipendiste i prijavite se za studij u Zemlji Izlazećeg Sunca

Stipendija Japan

Na natječaj se zainteresirani mogu prijaviti do 8. lipnja, a 25. svibnja održat će se predavanja bivših stipendista i studenata japanskih sveučilišta u dvorani Matice hrvatske.

Ministarstvo obrazovanja, kulture, sporta, znanosti i tehnologije Japana objavilo je natječaj za dodjelu stipendija stranim studentima. Stipendije se odnose na preddiplomske studije (ekonomija, pravo, politologija, sociologija, pedagogija, književnost, povijest i japanski jezik), stručne studije na višim tehnološkim školama, stručno usavršavanje na višim školama i poslijediplomske i diplomske istraživačke studije.

Dodatne informacije vezane uz stipendije i studiranje u Japanu studenti mogu saznati 25. svibnja u dvorani Matice hrvatske u Zagrebu s početkom u 15 sati. Predavanja će održati bivši stipendisti i studenti japanskih sveučilišta, stoga je dolazak koristan svima koji se namjeravaju prijaviti na ovaj natječaj.

Prijavnice možete preuzeti na ovoj stranici, a one se šalju Veleposlanstvu Japana (Boškovićeva 2, Zagreb), osobno ili poštom, do petka 8. lipnja 2018. godine, do 17 sati.

Nakon dobivenih prijava održat će se i pismeno testiranje u prostorijama Veleposlanstva Japana, 28. lipnja, dok će se intervju s komisijom održati dan kasnije, 29. lipnja, a raspored će se odrediti naknadno.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/laptop-office-hand-writing-3196481/

Profesionalni razvoj

3 savjeta kako do karijere iz snova

Poradite na svojoj blistavoj profesionalnoj budućnosti dok još studirate. Poslušate li tri savjeta koja vam donosimo, već ste na dobrom putu.

ured slika

Prijave traju još kratko

Besplatna radionica pripreme projektnih prijava za Erasmus+ program

Sudionici će na radionici biti informirani o načinu prijave na program te će im biti predstavljene mogućnosti projekta. Na radionici će pričati korisnici sa sada već uspješnim prijavama i kroz rad u manjim grupama bit će moguće raspravljati o raznim projektnim idejama. Radionica je besplatna, no broj sudionika je ograničen.

Studenti

Najveća studentska udruga na svijetu

AIESEC traži nove članove

Postaneš li član AIESEC-a imaš priliku razviti ove i mnoge druge vještine kao i testirati svoje znanje prije nego što započneš svoju karijeru.

Ilustracija - stipendija

Financijska potpora

Hrvati iz Amerike stipendiraju buduće studente u domovini

Hrvatska školska zaklada raspisala je natječaj za stipendiranje nadarenih studenata u domovini. Natječaj traje do 15. svibnja 2018.

What the hack

What the Hack?

Prijavi se na regionalni Hackathon

Odabrani sudionici iz Hrvatske imat će pokrivene sve troškove puta, smještaja, hrane i mentoriranja, a najbolji timovi osvojit će i novčane nagrade od 5000, 3000 i 2000 eura. Registracija se može obaviti do 30. svibnja u ponoć putem online obrasca na stranici Hackatona, gdje se ujedno nalaze i sve detaljnije informacije.