Financijska podrška

Pokrenut novi ljetni istraživački program u Zürichu, studentima se nudi i stipendija

ISTO

Program će obuhvatiti nekoliko računarskih područja koja će studenti moći istraživati tijekom ljeta u Švicarskoj, a rok je za prijavu 31. prosinca.

Odjel računalnih znanosti na ETH-u u Zürichu pruža novi i zanimljivi program u svrhu stjecanja istraživačkog iskustva tijekom ljetnih mjeseci. Namijenjen je studentima iz cijeloga svijeta na preddiplomskom, diplomskom ili kombiniranom studiju koji ga završavaju u proljeće u godini nakon one u kojoj se program održava.

Važno je napomenuti da Odjel promovira povećanje različitosti u području računalnih znanosti pa je tako i sadržaj programa tomu prilagođen. Istraživanje se u sklopu programa može provesti u nekoliko računalnih područja poput teorije i algoritama, sustava umrežavanja, informacijske i sigurnosti sustava, upravljanja podacima te vizualnog računalstva.

Za vrijeme pohađanja programa, koji će se upriličiti od 1. srpnja do 31. kolovoza 2019. godine, studenti imaju pravo na stipendiju koja pokriva troškove smještaja, puta, eventualne vize i života. Rok je za prijavu 31. prosinca u 12 sati, a za više je informacija dostupna poveznica.

Komentari na članak

Vezani članci

Čitanje

Znanstveni dokazi

Usvajanje čitanja dubinski mijenja strukturu mozga

Istraživanje je pokazalo da usvajanje čitanja i pisanja mijenja dubinske strukture mozga, što će pridonijeti liječenju disleksije i smanjivanju nepismenosti.

HNs natpis

Hrvatska je dobila protivnika kojeg je i najviše očekivala - Island

U Zürichu izvučeni parovi dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu

Ždrijeb parova dodatnih kvalifikacija za plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo koje će se održati u Brazilu iduće godine bio je blagonaklon našoj izabranoj vrsti.

Ljetni vrt u Vintageu

Zabava u Vintageu

Zašto je Sinatra pokopan s Jack Danielsom, shvatit ćete na "Whiskey Affair-u"

Sajam "Whiskey Affair" održat će se 2. i 3. lipnja u Vintage ljetnom vrtu. Radi se o jedinstvenoj prilici da degustirate anđeoska pića i naučite ponešto o njegovoj tradiciji i kvaliteti.

Ljetna škola_IPD_Švicarska

Profesionalno usavršavanje

Stipendijske potpore IPD-a za jesensku akademiju i istraživački program u Švicarskoj

IPD nudi nekoliko vrsta stipendijskih potpora za osmodnevnu jesensku akademiju i tromjesečni istraživački program u Švicarskoj.

Euro

Financijska podrška

INA/MOL Grupa otvara prijave za stipendije od 3000 eura za inženjerke

S ciljem osnaživanja mladih žena da postanu budući vođe i kako bi utjecale na naftnu i plinsku industriju, INA/MOL Grupa poziva kandidatkinje s 29 odabranih sveučilišta i fakulteta u šest zemalja da se prijave za stipendiju do 2. ožujka 2018.