Financijska podrška

Pokrenut novi ljetni istraživački program u Zürichu, studentima se nudi i stipendija

ISTO

Program će obuhvatiti nekoliko računarskih područja koja će studenti moći istraživati tijekom ljeta u Švicarskoj, a rok je za prijavu 31. prosinca.

Odjel računalnih znanosti na ETH-u u Zürichu pruža novi i zanimljivi program u svrhu stjecanja istraživačkog iskustva tijekom ljetnih mjeseci. Namijenjen je studentima iz cijeloga svijeta na preddiplomskom, diplomskom ili kombiniranom studiju koji ga završavaju u proljeće u godini nakon one u kojoj se program održava.

Važno je napomenuti da Odjel promovira povećanje različitosti u području računalnih znanosti pa je tako i sadržaj programa tomu prilagođen. Istraživanje se u sklopu programa može provesti u nekoliko računalnih područja poput teorije i algoritama, sustava umrežavanja, informacijske i sigurnosti sustava, upravljanja podacima te vizualnog računalstva.

Za vrijeme pohađanja programa, koji će se upriličiti od 1. srpnja do 31. kolovoza 2019. godine, studenti imaju pravo na stipendiju koja pokriva troškove smještaja, puta, eventualne vize i života. Rok je za prijavu 31. prosinca u 12 sati, a za više je informacija dostupna poveznica.

Komentari na članak

Vezani članci

Istraživanje

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu

Predstavljanje rezultata istraživanja o hrvatskim braniteljima u kojem su sudjelovale studentice Hrvatskih studija

Voditeljica projekta je Sandra Šućurović koja je nedavno diplomirala na Hrvatskim studijima. U provođenju istraživanja sudjelovale su i Ivana Herceg, netom diplomirana psihologinja, te Lara Buljan, studentica pete godine psihologije.

Muzej

Natječaj za stažiranje

Staž u Birminghamu uz stipendiju od tisuću dolara mjesečno

Želite otputovati u Birmingham i pritom naučiti više o muzejima i izložbama? Ovaj je natječaj idealan za vas.

Promocija

Švicarsko Sveučilište Lugano

Diplomski studij u Švicarskoj uz stipendiju od 4000 švicarskih franaka

Sveučilište Lugano u Švicarskoj raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija za diplomski studij za akademsku godinu 2017/2018.

Rezultati ankete o MŽ prijateljstvima

„Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama“

Tek svako deseto prijateljstvo s povlasticama završava uspješnom vezom

Donosimo vam rezultate druge ankete našeg ljubavnog istraživanja. Pročitajte što kolegice i kolege kažu o muško-ženskim prijateljstvima, s povlasticama i bez njih.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Filmsko ljeto 2017.

Deset filmova koje ne želite propustiti ovo ljeto

Donosimo vam deset filmskih hitova koji će se pojaviti u kinu ovog ljeta. Na popisu se nalaze razni žanrovi, pa će se pronaći nešto za svakoga.