Globalni tjedan poduzetništva na osječkoj Ekonomiji

Poduzetnici bez granica ponovno pomiču granice

Globalni tjedan poduzetništva, izvor: Facebook

Udruga koja na Fakultetu djeluje već šest godina ovaj će tjedan od 15. do 17. studenog ponovno pokušati raznim radionicama i predavanjima studente motivirati da razvijaju i iznesu svoje ideje kako bi doprinijeli poduzetnicima koji traže nove ideje i bolje načine za razvoj poslovanja. 

Studentska udruga EWoB – Poduzetnici bez granica na osječkom Ekonomskom fakultetu devetu godinu zaredom organizira Globalni tjedan poduzetništva, Global Entrepreneurship Week (GEW). Udruga koja na Fakultetu djeluje isto toliko godina, ovaj će tjedan od 15. do 17. studenog ponovno pokušati raznim radionicama i predavanjima studente motivirati da razvijaju i iznesu svoje ideje kako bi doprinijeli poduzetnicima koji traže nove ideje i bolje načine za razvoj poslovanja.  

Projekt svake godine privuče najveće poduzetnike iz regije i, iako se tri dana se čine malo, tri produktivna dana zaista donesu najkorisnije informacije za sve prisutne studente, profesore i vanjske korisnike. Neka su od imena prijašnjih GEW-ova Mato Škojo, Saša Jurković, Tanja Milošević, Miroslav Varga, Gordana Frgačić i Zvonko Popović. Cilj je cijelog projekta osloboditi potencijale i ideje mladih ljudi oko tema koje su bitne za društvo te osnažiti globalnu kulturu koja prepoznaje poduzetništvo kao pokretača ekonomskog i socijalnog prosperiteta. Teme ovogodišnjeg Globalnog tjedna poduzetništva jesu: Žene u poduzetništvu, Mladi u poduzetništvu i Poslodavci (dream, believe, achieve).

 
Agenda, izvor: EWoB

EWoB je dokazao da se trud isplati na Kongresu udruga studenata RH Cosa, gdje su 2013/2014. osvojili broncu kao treći najbolji studentski projekt, a samo godinu kasnije GEW je proglašen najboljim studentskim projektom Republike Hrvatske. Prijavite se na predavanja putem linka za prijavu preko sustava Eventbrite na Facebook stranici, dođite poslušati i uvjerite se i sami kako Poduzetnici bez granica svake godine zaista ne poznaju granice. 

Komentari na članak

Vezani članci

Croatia Youth to Business Forum

AIESEC Hrvatska

„Croatia Youth to Business Forum” predstavlja niz poznatih i odličnih predavača koji govore o pronalasku posla!

Youth to Business Forum održava se 19. studenog na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu s početkom u 10h. Prijave u tijeku!

Sveučilište J.J. Strossmayera Osijek

Studentski simpozij

U Osijeku će se govoriti o biomedicini

Osječka sveučilišta organiziraju veliku konferenciju o biomedicini.

Virtualna tvornica

Virtualna tvornica

Virtualna tvornica pokrenula je aplikaciju koja pomaže oglašivačima da pronađu pravi medij za oglašavanje

Aplikacija MediaSifter pomaže poduzetnicima da budu efikasniji u pronalasku medija koji će ojačati njihov položaj na tržištu

Digitalna karijera

Izvještaj s konferencije

#DigitalnaKarijera na Ekonomskom fakultetu u Osijeku

U dva sata čiste zabave nešto više od 200 gledatelja uspjelo je saznati, od pet predavača i panelista, nešto više o razvoju i važnosti digitalnog marketinga u današnjem svijetu.

Notni zapisi
https://pixabay.com/photos/choir-singing-song-book-notenblatt-408422/

Akademski pjevački zbor „Strossmayer”

Osječki akademski zbor traži nove članove; evo zašto im se morate priključiti

Kada pjevate, makar samo pod tušem, umanjujete stres i poboljšavate svoje raspoloženje. Kada ste student, često ste pod stresom i nervozni. Zašto onda ne iskoristite priliku i priključite se Akademskom zboru „Strossmayer” te zapjevate za sebe i svoj gušt?