Financiranje studenata

Otvoren natječaj za stipendije za studente iz 5 županija na istočnom dijelu države

https://pixabay.com/en/computer-laptop-technology-office-3368242/

Na Natječaj se mogu prijaviti studenti koji studiraju u području prirodnih, društvenih i tehničkih znanosti. Natječaj je otvoren od 25. travnja do 8. lipnja. Zainteresirani se mogu prijaviti ispunjavanjem online-obrasca.

Zaklada Novo sutra objavila je Natječaj za stipendiranje studenata za akademsku godinu 2019/20. Na njemu mogu konkurirati studenti 2. i 3. godine preddiplomskog te 1. godine diplomskog studija (ili 4. godine integriranog studija) iz sljedećih županija: Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske.

Ukoliko se žele prijaviti, studenti moraju pohađati studijske programe iz propisanih područja: društvene znanosti (studij ekonomije), prirodne znanosti (studij matematike, fizike, kemije) ili tehničke znanosti (studij računarstva, elektrotehnike, strojarstva, kemijskog inženjerstva, nafte, rudarstva i geološkog inženjerstva).

Visina stipendije koju će dodjeljivati jest 1500,00 kn. Isplaćivat će se u 10 jednakih obroka tijekom godine. Studenti koji će ostvariti stipendiju ove akademske godine imaju mogućnosti nastavka stipendiranja i u idućoj akademskoj godini.

Kandidati se na Natječaj prijavljuju ispunjavanjem online-obrasca na poveznici. Prijave traju do 8. lipnja.

Komentari na članak

Vezani članci

INA i Studentski.hr potpisali ugovor

Velika potpora studentskom standardu

INA neprekidno brine o studentima

INA prepoznaje vrijednost ambicioznih studenata i njihovih projekata. Nastavlja suradnju s portalom Studentski.hr.

Zastava EU+ novac

Ulaganje u kadrove

Na jesen počinje program osposobljavanja za europske projekte

Program bi trebao zaposlenicima unutar gospodarstva, državne uprave te jedinica lokalne i regionalne samouprave pomoći u izradi EU projekata

Izvor: Pixabay

„The Global Goals”

Napišite 2500 riječi i zaradite 16 tisuća kuna

Esej o jednom od sedamnaest svjetskih ciljeva može vam donijeti stipendiju u iznosu od oko 16 tisuća kuna.

Božićni pokloni

Mjesec blagdanskoga duha i razmjene darova

Najljepše doba godine prosi i daruje

Ovo je vrijeme kada ne samo da se može uživati, već i dodatno uštedjeti. Nedostaju ti savjeti kako skromno, a jednako efektno pružiti pažnju bližnjima? Uz našu pomoć trebaš još samo pustiti mašti na volju!

e-Skills

Za svakog ponešto

e-Skills: Naučite upravljati tehnologijom

 e-Skills je projekt Europske komisije kojemu je svrha povećati svijest o potrebi građana koji znaju upravljati informacijama i komunikacijskim tehnologijama na svom radnom mjestu ili u obrazovnoj ustanovi.