Studentski rad

Online preuzimanje ugovora bez posjeta student-servisu omogućeno u još jednom gradu!

isto

Studentski centar u Splitu je omogućio preuzimanje ugovora putem web-stranice, a student-servisu dostavlja se tek nakon što ga poslodavac potpiše i ovjeri.

Nakon zagrebačkog SC-a u prvoj polovici ovoga mjeseca Studentski centar Split objavio je kako je omogućeno preuzimanje studentskih ugovora na webu pomoću elektroničkoga identiteta umjesto fizičkog odlaska u Student-servis. Za prijavu je potreban AAI@EduHr korisnički račun koji posjeduju svi studenti. 

 


Vezano: Studentski se ugovori sada mogu izrađivati i preuzimati elektroničkim putem


Ugovor se preuzima u PDF-u, a nakon što ga isprintate, potrebno je samo potpisati ga. Nakon što ga poslodavac potpiše i ovjeri, dostavlja se u student-servis za obračun. Sve detaljnije upute možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Klapa Stine

U kinu Studentskog centra pred velikim brojem gledatelja

Uspješno održan treći Festival studentskih klapa

Klapa Stine sa osvojenih 116 bodova stručnog žirija te 38,61% ukupnih glasova publike, osvojila je prvo mjesto publike i žirija. Slijedi klapa Signum, dosadašnji dvogodišnji pobjednik Festivala sa 106,5 bodova te klapa Vidulice sa 103 osvojena boda.

Ugovor, Izvor: Pixabay

Studentski rad

Gdje je zapelo s donošenjem novog Zakona o obavljanju studentskih poslova?

Kako bi se poboljšali uvjeti u sustavu zapošljavanja studenta, u veljači 2017. godine oformljena je radna skupina za izradu Nacrta prijedloga novog Zakona. Javno savjetovanje istog odavno je završilo, ali još uvijek nije ušao u saborsku proceduru.

SC Split logo

SCST poziva studente

Kreiraj logo za splitski SC i osvoji 2000 kuna

Nova akademska godina samo što nije počela, a bez obzira na to jeste smješteni u domu, stanu ili s roditeljima dodatni novac sa strane uvijek dobro dođe. 

https://pixabay.com/photos/laptop-office-hand-writing-3196481/

Studentski rad

Razjašnjeno koliko dugo studenti mogu raditi nakon diplome!

Zakon o obavljanju studentskih poslova donosi promjenu i u regulaciji studentskog rada nakon diplome posredstvom studentskog servisa.

Studentski Centar u Zagrebu

Provjera isplata preko Student servisa

Podaci o isplatama zagrebačkog SC-a dostupni u nekoliko klikova

Na mrežnim stranicama zagrebačkog Studentskog centra moguće je provjeriti sve studentske isplate, kao i ispisati pregled po godini ili potvrdu potrebnu za prijavu poreza ili druge svrhe.