Studentski rad

Online preuzimanje ugovora bez posjeta student-servisu omogućeno u još jednom gradu!

isto

Studentski centar u Splitu je omogućio preuzimanje ugovora putem web-stranice, a student-servisu dostavlja se tek nakon što ga poslodavac potpiše i ovjeri.

Nakon zagrebačkog SC-a u prvoj polovici ovoga mjeseca Studentski centar Split objavio je kako je omogućeno preuzimanje studentskih ugovora na webu pomoću elektroničkoga identiteta umjesto fizičkog odlaska u Student-servis. Za prijavu je potreban AAI@EduHr korisnički račun koji posjeduju svi studenti. 

 


Vezano: Studentski se ugovori sada mogu izrađivati i preuzimati elektroničkim putem


Ugovor se preuzima u PDF-u, a nakon što ga isprintate, potrebno je samo potpisati ga. Nakon što ga poslodavac potpiše i ovjeri, dostavlja se u student-servis za obračun. Sve detaljnije upute možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Hrvatsko narodno kazalište

Besplatno u HNK

SC studentima dijeli ulaznice za predstavu „Kušnja”

Ako stanujete u splitskom studentskom domu, podignite svoju besplatnu ulaznicu i ne propustite novu predstavu „Kušnja” redateljice Nenni Delmestre u splitskom HNK-u.

Trodnevna duhovna obnova za studente i mlade u Splitu

Studentski dom dr. Franjo Tuđman Split

Trodnevna duhovna obnova za studente i mlade u Splitu

Duhovnu obnovu predvodit će mr. don Damir Stojić, salezijanac, studentski kapelan u Zagrebu. Program možete pratiti i preko live streminga na YouTubeu.

Oglasna ploča studentskog servisa

Profitiraju li zaista svi?

Prodaja studentskih ugovora

Tabu tema prilikom svakog ulaska u prostorije student servisa u Studentskom centru je manipulacija ugovorima. Pod manipulaciju ugovora spadaju apsolutno sve radnje koje nisu povezane sa samim radom studenta, a to su: prodaje ugovora drugim studentima, ljudima izvan studentske sfere ili kompanijama. Naizgled se čini da od takvog posla profitiraju svi, no je li to zbilja tako?

https://pixabay.com/en/contract-signature-lease-available-1464917/

Studentski rad

Nastavlja se apsurd papirologije u riječkom Student servisu

Novi Zakon o obavljanju studentskih poslova i odluka o minimalnoj naknadi za studentski rad i mjesecima nakon stupanja na snagu donose pomutnju u riječkom Student servisu.

SC Split logo

Promotivni video splitskog Studentskog centra

VIDEO: Pogledajte kako izgledaju splitske menze, studentski domovi i Student servis

Pogledajte promotivni video splitskog Studentskog centra!