Sveučilište u Rijeci

Objavljeno 28 studentskih programa kojima će se dodijeliti i do 10 000 kn

http://iuri.uniri.hr/wp-content/uploads/2016/03/uniri_kampus.jpg

Rektorica Sveučilišta u Rijeci donijela je Odluku o financiranju aktivnosti i programa u okviru provedbe projekta 27 Susjedstava – susjedstvo Kampus u 2019. i 2020. godini. Financira se 20 projekata u edukativnoj kategoriji te 8 u povijesno-dokumentarnoj.

Prema prijedlogu Izvršnog odbora Kampus kreativnog tima rektorica Sveučilišta u Rijeci donijela je Odluku o financiranju aktivnosti i programa u okviru provedbe projekta 27 susjedstava – Susjedstvo Kampus u 2019. i 2020. godini.

Iznos od sveukupno 163 200 kuna u svrhu financiranja produkcije, prezentacije i distribucije aktivnosti iz znanstvenih, kulturnih i umjetničkih područja bit će dodijeljen 28 studentskih projekata – 20 edukativnih i umjetničkih te 8 povijesno-dokumentarnih. Pojedinačni iznosi sežu i do 10 000 kuna. 

Sveučilište u Rijeci partner je Grada Rijeke i društva Rijeka 2020 d.o.o. u provedbi projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture. Jedan je od programa u kojem Sveučilište sudjeluje i programski pravac 27 susjedstva, čiji je cilj osnaživanje lokalnih zajednica jačanjem ljudskih potencijala, razvijanjem međuljudskih odnosa, organiziranjem kulturnih aktivnosti i povećanjem kulturnih sadržaja. Dugoročni je cilj programa otvaranje i približavanje Sveučilišnog Kampusa na Trsatu široj društvenoj zajednici, odnosno uključivanje lokalnog stanovništva u provedbu zajedničkih događaja na Kampusu.  

Popis projekata kojima će uskoro biti dodijeljena sredstva dostupan je na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Rektorat Sveučilišta u Rijeci

Stipendiranje redovitih studenata

Sveučilište u Rijeci raspisalo natječaje za stipendije

Sveučilište u Rijeci raspisalo je natječaj za dvije vrste mjesečnih stipendija. Požurite s prikupljanjem dokumenata jer natječaji vrijede do 23. prosinca.

Fitnes
FOTO IZVOR: https://pixabay.com/photos/dumbbells-training-fitness-gym-2465478/

Riječki športski sveučilišni savez

U tijeku je natječaj za financiranje sportskih aktivnosti riječkih studenata

Riječki športski sveučilišni savez pokrenuo je natječaj kojim će financirati sudjelovanje na sportskim manifestacijama, međunarodnu sportsku suradnju, organizaciju sportskih manifestacija, programe sportske edukacije te sportske programe studenata s invaliditetom.

http://iuri.uniri.hr/wp-content/uploads/2016/03/uniri_kampus.jpg

Sveučilište u Rijeci

U tijeku dostava prijedloga studenata za Rektorovu nagradu za izvrsnost

Studenti koji zadovoljavaju odabrane kriterije za nagradu za izvrsnost moraju se prvo javiti nadležnima na svojem Fakultetu, nakon čega će ih oni predložiti Sveučilištu. Rok je za dostavu 15. ožujka 2019. godine.

Stipendije

Sveučilište u Zagrebu

Objavljeni prvi rezultati Erasmus+ natječaja za akademsku godinu 2016/2017.

Objavljene su prve rang liste studenata za Erasmus+ program koje su složila fakultetska povjerenstva. Provjerite jeste li dobili stipendiju za studiranje u inozemstvu.

60 godina osnutka i rada Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

Sveučilište u Rijeci

60 godina osnutka i rada Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

Ovogodišnji Dani Medicinskog fakulteta u Rijeci posebni su po tome što obilježavaju značajan jubilej, 60 godina tradicije, postojanja i rada.