Financijska podrška

Objavljeni rezultati natječaja za stipendije NZZPUSS-a

ISTO

Objavljeni su popisi s imenima dobitnika stipendije Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu. Studentima će elektroničkom poštom biti dostavljene ostale informacije, a kandidati koji nisu zadovoljili uvjete imaju pravo na slanje prigovora.

Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu objavila je liste dobitnika stipendije za akademsku godinu 2018/2019. Studentima koji su ostvarili pravo na stipendiju na njihove će e-mail adrese biti dostavljeni ugovori, kao i ostale informacije o početku primanja financijske potpore te potpisivanju ugovora. Imena dobitnika po kategorijama dostupna su na poveznici.

Kandidati koji se pak ne nalaze na popisima odbijeni su s obzirom na to da nisu zadovoljili uvjete prema Pravilniku o uvjetima i postupku za dodjelu studentskih stipendija za akademsku godinu 2018/2019. Studenti kojima nije dodijeljena stipendija imaju pravo na žalbu, odnosno slanje pismenog prigovora na adresu Zaklade u roku od osam dana od objavljivanja dobitnika. Također, mogu i osobno doći u ured Zaklade na adresi Ilica 24 ili poslati upit o razlozima odbacivanja prijave na e-mail adresu nzzpuss@gmail.com.

Elektroničkom su se poštom dužni javiti i studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju, ali odustaju od primanja iste.

Komentari na članak

Vezani članci

SCZG izvana

Studentski centar Zagreb

Objavljene odluke o prigovorima na rezultate Natječaja za smještaj

Donesene su odluke Povjerenstva za prigovore na rezultate Natječaja za smještaj u studentskim domovima. Studenti se mogu useliti do 30. listopada.

Promocija

Raspisan natječaj

Dodjeljuje se čak 10 000 državnih stipendija za ovu akademsku godinu

Prijave za državnu stipendiju u mjesečnom iznosu od 1 200 kuna podnose se od 12. listopada do 6. studenog 2017. godine.

Pikova roštiljada 2014

Stolnonogometni turnir

Volarić i Škacan najbolji na Pikovoj roštiljadi

Od 15 prijavljenih parova, najboljima su se pokazali Mario Volarić i Domagoj Škacan, koji su savladali ostale igrače u skupini te u sistemu eliminacije.

Diplomantice

Rezultati ankete EduCentra

Gotovo trećina studenata odgodila diplomu zbog produljenja studentskih prava

Je li bolje biti vječni student ili završiti fakultet u najkraćem roku istražio je portal EduCentar u anketi provedenoj na više od 420 ispitanika.

Ilustracija - stipendija

Financijska podrška

Stipendija za studente s područja grada Karlovca

Zaklada „Nikola Tesla” dodjeljuje 5 stipendija studentima u STEM područjima u iznosu od 1000 kuna mjesečno. Rok za podnošenje zahtjeva je 10. listopada 2018. godine.