Financijska podrška

Objavljeni rezultati natječaja za stipendije NZZPUSS-a

ISTO

Objavljeni su popisi s imenima dobitnika stipendije Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu. Studentima će elektroničkom poštom biti dostavljene ostale informacije, a kandidati koji nisu zadovoljili uvjete imaju pravo na slanje prigovora.

Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu objavila je liste dobitnika stipendije za akademsku godinu 2018/2019. Studentima koji su ostvarili pravo na stipendiju na njihove će e-mail adrese biti dostavljeni ugovori, kao i ostale informacije o početku primanja financijske potpore te potpisivanju ugovora. Imena dobitnika po kategorijama dostupna su na poveznici.

Kandidati koji se pak ne nalaze na popisima odbijeni su s obzirom na to da nisu zadovoljili uvjete prema Pravilniku o uvjetima i postupku za dodjelu studentskih stipendija za akademsku godinu 2018/2019. Studenti kojima nije dodijeljena stipendija imaju pravo na žalbu, odnosno slanje pismenog prigovora na adresu Zaklade u roku od osam dana od objavljivanja dobitnika. Također, mogu i osobno doći u ured Zaklade na adresi Ilica 24 ili poslati upit o razlozima odbacivanja prijave na e-mail adresu nzzpuss@gmail.com.

Elektroničkom su se poštom dužni javiti i studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju, ali odustaju od primanja iste.

Komentari na članak

Vezani članci

Stipendije za slavonske studente

Financijska podrška

Tolušić potvrdio: Studentima poljoprivrednih smjerova u Slavoniji stipendije od 10 000 kn – svima osim brucoša

Na nacionalnoj poljoprivrednoj konferenciji – Slavonika gostovao je potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić te najavio stipendije za studente slavonskih poljoprivrednih smjerova od iduće akademske godine!

Humanitarna akcija "Korak u život"

„Korak u život"

Pomozimo kolegicama i kolegama!

„Korak u život" je humanitarna akcija koja osigurava stipendije za sve mlade koji nemaju mogućnosti, ali imaju želju za visokoškolskim obrazovanjem.

Sveučilište u Budimpešti

Posljednji poziv za prijavu za studiranje u Budimpešti

Stipendije za diplomske programe i doktorate na CEU

Central European University (CEU), smješten u Budimpešti, objavljuje natječaj za stipendije za diplomske programe i doktorate za ak. god. 2014./15.

Stipendija grada Zagreba

Tehničke poteškoće

Ministarstvo moli za strpljenje zbog tehničkih poteškoća prilikom prijave za stipendiju

Prilikom prijave na natječaj za državnu stipendiju već je prvoga dana natječaja došlo do tehničkih poteškoća, no Ministarstvo znanosti i obrazovanja tvrdi da nema razloga za brigu.

FOTO

Prijedlog raspodjele financijskih sredstava

Zagrebačko Sveučilište donijelo odluku o studentskim programima koje će financirati

Sveučilište u Zagrebu objavilo je rezultate Natječaja za studentske programe. Žalbeni je rok do 4. svibnja u 16 sati, a dotad se trebaju javiti i oni koji misle da dodijeljena sredstva neće moći iskoristiti.