Financijska podrška

O.A.ZA. pomaže mladima da unovče svoje ideje

Edukacija "Most prema uspjehu"

– Sve kojima početak rujna donosi traženje prvog zaposlenja pozivamo da unovče svoje hobije i ideje i osiguraju si budućnost pokretanjem vlastitog biznisa. – rekao je Filip Brničević.

Udruga O.A.ZA. poziva mlade od 18 do 30 godina da se prijave na besplatnu edukaciju Most prema uspjehu. Kroz nju će imati priliku osvojiti financijsku podršku za svoju poduzetničku ideju te naučiti kako voditi vlastiti biznis.

– Primjeri uspješnih hrvatskih priča, poput Ivana Mrvoša iz Solina koji je prošle godine svoje solarne klupe prodao sve do Australije ili Alberta Gajšaka koji je kao maturant prije koji mjesec prikupio 100 000 dolara za svoj biznis s igraćim konzolama, potvrda su da mladi mogu uspjeti u Hrvatskoj. Sve kojima početak rujna donosi traženje prvog zaposlenja pozivamo da unovče svoje hobije i ideje i osiguraju si budućnost pokretanjem vlastitog biznisa. – objasnio je Filip Brničević, predsjednik udruge O.A.ZA.

Edukacija će se održavati od rujna do prosinca na području Zagreba. Polaznike će osposobiti za društveno poduzetništvo, odnosno naučit će ih kako istovremeno stjecati profit te činiti dobro za društvo i okoliš. Također, imat će priliku osvojiti financijsku podršku za realizaciju svoje ideje te besplatno jednogodišnje korištenje coworking prostora u Tehnološkom parku Zagreb.

Edukaciju provodi udruga O.A.ZA. koja je program razvijala tijekom pet godina iskustva u radu s mladim osobama, a svi zainteresirani za sudjelovanje prijaviti se mogu do 18. rujna ispunjavanjem digitalnog prijavnog obrasca. Ona se provodi u sklopu istoimenog projekta sufinanciranog kroz Europski socijalni fond, u partnerstvu s CEDRA HR-om, Razvojnom agencijom Zagreb, udrugom Carpe Diem i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Komentari na članak

Vezani članci

Studirko

Intervju: Slaven Špigl

Studirko vam nudi besplatnu pomoć u učenju

Studirko je web stranica koja svima koji žele steći informatičku pismenost nudi besplatnu edukaciju.

Strani jezici

Engleski, njemački ili francuski jezik

Klub mladih Osijek počeo s organizacijom tečajeva stranih jezika

Klub mladih Osijek organizira tečajeve engleskog, njemačkog i francuskog jezika. Predavanja će se održavati dva puta tjedno po dva školska sata, a prijave se primaju do 11. studenog.

Mario Hezonja

Mario Hezonja

Dubrovčanin na putu prema NBA ligi

Još jedna hrvatska košarkaška uzdanica oduševljava igrom u Barceloni, a prema prognozama vrlo će brzo zabljesnuti i u NBA dresu.

Seasplash

Seasplash platforma u Puli

Seasplash Platforma #9 i prijave na besplatnu edukaciju VisuaLab/EduSplash

Kako domaćini grada Pule ne bi utonuli u zimski san, Seasplash platforma organizirala je bogati glazbeni program od 12. do 31. prosinca.

Projekt "Most prema uspjehu"

Edukacije Udruge O.A.ZA.

„Most prema uspjehu“ poziva nezaposlene i svježe diplomirane mlade u svijet poduzetničkih voda

Besplatne će radionice polaznike osposobiti za društveno poduzetništvo – naučit će ih kako istovremeno stjecati profit te činiti dobro za društvo i okoliš.