Stipendija EU

Najbolji videozapisi o Sveučilištu Northumbria dobivaju stipendije

University of Northumbria at Newcastle

Sveučilište Northumbria objavljuje natječaj za sve studente prve godine preddiplomskog studija. Potrebno je poslati videozapis o Sveučilištu do 3. kolovoza, a najboljih osam dobit će stipendije.

Sveučilište Northumbria iz Newcastlea u Engleskoj dodjeljuje osam stipendija studentima koji upisuju u rujnu 2018. prvu godinu preddiplomskog studija. Natječaj je otvoren za studente iz zemalja Europske unije, osim Ujedinjenog Kraljevstva.

Kako bi dobili ovu stipendiju, studenti moraju snimiti video u trajanju od 30 sekundi u kojemu objašnjavaju zašto su Sveučilište Northumbria i grad Newcastle najbolji odabir za europske studente. Videozapisi se moraju poslati na ovu stranicu, a zatim će oni biti postavljeni na društvene mreže Sveučilišta te će prednost dobiti oni videozapisi koji ostvare najveći broj lajkova. Stipendiste će na kraju odabrati žiri sa Sveučilišta.

Prvih pet studenata dobit će stipendiju u iznosu od 9250 funti, dok će zadnje tri stipendije iznositi 4625 funti. Videozapise je moguće poslati do 3. kolovoza 2018. godine u 18:00, a sve dodatne informacije kandidati će dobiti na svoje adrese elektronske pošte. 

Komentari na članak

Vezani članci

Izvor: Tumblr

Poslijediplomski studij

Gran Sasso Science Institute stipendije u Italiji

Želite li se okušati u poslijediplomskom studiju u Italiji, Gran Sasso Science Institute nudi vam mogućnost stipendiranja kao internacionalnim studentima. Rok za prijavu je do 20. lipnja.

YT logo

Na današnji dan

Osim ljubavi, danas se obilježava osnivanje YouTubea

Današnji je dan poznat ne samo po Valentinovu, nego i po osnivanju YouTubea. Prije 13 godina zaživjela je današnja YouTube platforma koju u današnje doba posjećuje gotovo 20 milijuna korisnika mjesečno.

Let 3 Disco

Antivalentinovo 3

VIDEO: Mrle i Let 3 vode vas na najžešću antivalentinovsku „rock” feštu

Mrle ima posebnu poruku za sve antivalentinovce među čitateljima portala Studentski.hr koja vam može osigurati besplatan upad na žestoki petosatni glazbeni spektakl.

MZOS logo

MZOS pomaže

MZOS donio odluku o isplati državne stipendije studentima s prebivalištem na poplavljenom području

Iznos stipendije je 10.000 kuna te će se isplatiti jednokratno.

Snimanje filma

Nagradni natječaj

Tvorce 5 originalnih kratkih videa očekuje druženje s Brkovima i Dječacima

U tijeku je nagradni natječaj kojim Zagrebačka banka i TkoKaže nagrađuju posjetitelje SCool Festa druženjem s Brkovima i Dječacima. Traje do 7. lipnja u ponoć, a 8. lipnja objavit će se 5 sretnih dobitnika.