Stipendija EU

Najbolji videozapisi o Sveučilištu Northumbria dobivaju stipendije

University of Northumbria at Newcastle

Sveučilište Northumbria objavljuje natječaj za sve studente prve godine preddiplomskog studija. Potrebno je poslati videozapis o Sveučilištu do 3. kolovoza, a najboljih osam dobit će stipendije.

Sveučilište Northumbria iz Newcastlea u Engleskoj dodjeljuje osam stipendija studentima koji upisuju u rujnu 2018. prvu godinu preddiplomskog studija. Natječaj je otvoren za studente iz zemalja Europske unije, osim Ujedinjenog Kraljevstva.

Kako bi dobili ovu stipendiju, studenti moraju snimiti video u trajanju od 30 sekundi u kojemu objašnjavaju zašto su Sveučilište Northumbria i grad Newcastle najbolji odabir za europske studente. Videozapisi se moraju poslati na ovu stranicu, a zatim će oni biti postavljeni na društvene mreže Sveučilišta te će prednost dobiti oni videozapisi koji ostvare najveći broj lajkova. Stipendiste će na kraju odabrati žiri sa Sveučilišta.

Prvih pet studenata dobit će stipendiju u iznosu od 9250 funti, dok će zadnje tri stipendije iznositi 4625 funti. Videozapise je moguće poslati do 3. kolovoza 2018. godine u 18:00, a sve dodatne informacije kandidati će dobiti na svoje adrese elektronske pošte. 

Komentari na članak

Vezani članci

Diplomantice

Vijeće studenata veleučilišta i visokih škola RH provelo istraživanje

ISTRAŽIVANJE: Stipendija je polovici studenata jedini izvor prihoda tijekom akademske godine

U istraživanje su ušle i stipendije koje nisu nužno samo državne, već su ih dodijelile neke institucije, zaklade, gradovi, županije, privatne tvrtke.

Makarski studenti i stipendije

Izdvojeno oko 160.000 kuna

Grad Makarska nakon pet godina ponovno dodjeljuje stipendije 20 studenata

Natječaj je bio raspisan za 18 stipendija u četiri kategorije: uspješne studente, studente iz obitelji slabijeg imovnog stanja, studente u deficitarnim zanimanjima i studente umjetničkih diplomskih studija.

Logo Ministarstva znanosti ,obrazovanja i sporta

Konačni Pravilnik

MZOS: Novi Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanju prava na državne stipendije

Novi Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju stupio je na snagu 20. studenog.

tmoe

Izvještaj s "indie folk" koncerta

The Tallest Man on Earth stvorio euforični spokoj u kinu SC-a

Dva švedska kantautora priuštila su Zagrepčanima nezaboravne sate. Njihova imena su Markus Svensson i Kristian Matsson, poznatiji kao The Tarantula Waltz i The Tallest Man on Earth.

brit floyd

Turneja Space and Time CONTINUUM u Boćarskom

Brit Floyd hipnotizirao zagrebačku publiku i dokazao da je puno više od tribute benda

U trećem posjetu Zagrebu Brit Floydi su napunili Boćarski dom te jednako očarali publiku kao i prva dva puta.