Natječaj za posao

Nadogradite svoj CV iskustvom u najpopularnijoj tvrtki na svijetu, zapošljava 50 sezonskih radnika

Coca-cola traži 50 sezonskih radnika 1

Osim dobre satnice i impresivne stavke u životopisu Coca-Cola nudi rad u dinamičnome i prijateljskome okruženju, stjecanje novih znanja u različitim područjima poslovanja, razvoj osobnih vještina i sposobnosti te poticajno i ugodno radno okruženje.

Sezonski posao izvrsna je prilika za mlade da zarade svoj prvi novac i steknu prvo radno iskustvo, a neki će možda napraviti i prve korake za buduću uspješnu karijeru. Odaberete li pravoga poslodavca, on može biti i odličan dio u životopisu koji dokazuje da ste bili spremni raditi uz školovanje, da ste uvijek spremni na učenje i dokazivanje. I ovoga ljeta mladi u Hrvatskoj imat će priliku prva iskustva stjecati u Coca-Coli kao jednoj od najvećih svjetskih tvrtki koja je osnovana prije više od 130 godina, posluje u više stotina zemalja i zapošljava desetke tisuća ljudi u cijelome svijetu. Prilika je to za rad u jednoj od najpoznatijih i najomiljenijih svjetskih robnih marki.

Coca-Cola HBC, vodeća punionica i partner Coca-Cole, traži 50 sezonskih radnika sa završenom srednjom školom i s vozačkom dozvolom u mjestima od Istre do Dubrovnika. Posao je to za vas ako ste proaktivni, radišni, otvoreni i društveni te ako vam je draže raditi na terenu nego cijeloga dana sjediti u uredu.

Posao uključuje osiguranje stalne popunjenosti polica, suradnju s kolegama iz Odjela za prodaju, nadzor ispravnosti rokova i izgleda robe, održavanje urednosti hladnjaka te brigu o imovini Coca-Cole na tržištu i u poslovnicama. Zauzvrat, osim dobre satnice, Coca-Cola nudi rad u dinamičnome i prijateljskome okruženju, stjecanje novih znanja u različitim područjima poslovanja, razvoj osobnih vještina i sposobnosti te poticajno i ugodno radno okruženje u kojemu ćete moći dobiti pomoć i savjete kad vam god oni zatrebaju.

Možda najvrjednije, imat ćete priliku obogatiti svoj životopis te napraviti prve korake u karijeri unutar jedne od najuglednijih svjetskih organizacija. Sve informacije potrebne za prijavu na najpoželjniji sezonski posao možete pronaći na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:CNX_Chem_20_02_diabetes.png

Na današnji dan

Sve više mladih obolijeva od šećerne bolesti, u Hrvatskoj ukupno 400 tisuća ljudi

Svjetski dan šećerne bolesti obilježava se 14. studenoga, a ovogodišnja je tema Dijabetes i obitelj, čime se želi naglasiti problematika koju ova štetna bolest donosi obitelji oboljeloga, ali i pomoći kroz razmjenu iskustava o načinima življenja s dijabetesom.

Pun mjesec

Josip Maslov

Izgubljena generacija

Zato kad poskupe jogurti u menzi, nemoj samo zbunjeno gledati nego reci: „Pa majku vam jebem, dokle vako?“ Kad se zatekneš kako kmečiš da nema posla, volontiraj negdje i možda ti se već sutra negdje otvori prilika. Dečko te vara s Majom iz 6. paviljona – odjebi šupka! Bandić je u zatvoru i brineš se da ti više nema tko srediti posao – pokreni ga sam. Stvari su istodobno i komplicirane i jednostavne.

odijelo

Nedoumice SOR-ovaca

Godišnji odmor prema iskustvima sudionika stručnog osposobljavanja plaćen, HZZ tvrdi drugačije

Hrvatski zavod za zapošljavanje tvrdi da godišnji odmor korisnicima mjere stručnog osposobljavanja nije plaćen, dok sami SOR-ovci tvrde drugačije. Evo što HZZ kaže!

Depresivni poslovi

Lijek za nezaposlenost

Samozapošljavanje mladih – novi europski trend

Gotovo 40% mladih u Hrvatskoj je nezaposleno. U Europi se taj problem pokušava ublažiti poticanjem samozapošljavanja. Riječ je o trendu koji još nije donio velike rezultate, ali djeluje obećavajuće.

blaa

Prepreka koja nije nerješiva

Noćna mora neslaganja roditelja i srodne duše

Ponekad vam se veza čini kao iz bajke, a šlag na tortu bio bi upoznavanje vama savršene osobe s vašim roditeljima. Što učiniti ako upoznavanje pođe po zlu? Ne morate odmah dići ruke od svega jer ponekad razgovor i zrelo ponašanje može biti ključ za rješvanje problema.