Natječaj za posao

Nadogradite svoj CV iskustvom u najpopularnijoj tvrtki na svijetu, zapošljava 50 sezonskih radnika

Coca-cola traži 50 sezonskih radnika 1

Osim dobre satnice i impresivne stavke u životopisu Coca-Cola nudi rad u dinamičnome i prijateljskome okruženju, stjecanje novih znanja u različitim područjima poslovanja, razvoj osobnih vještina i sposobnosti te poticajno i ugodno radno okruženje.

Sezonski posao izvrsna je prilika za mlade da zarade svoj prvi novac i steknu prvo radno iskustvo, a neki će možda napraviti i prve korake za buduću uspješnu karijeru. Odaberete li pravoga poslodavca, on može biti i odličan dio u životopisu koji dokazuje da ste bili spremni raditi uz školovanje, da ste uvijek spremni na učenje i dokazivanje. I ovoga ljeta mladi u Hrvatskoj imat će priliku prva iskustva stjecati u Coca-Coli kao jednoj od najvećih svjetskih tvrtki koja je osnovana prije više od 130 godina, posluje u više stotina zemalja i zapošljava desetke tisuća ljudi u cijelome svijetu. Prilika je to za rad u jednoj od najpoznatijih i najomiljenijih svjetskih robnih marki.

Coca-Cola HBC, vodeća punionica i partner Coca-Cole, traži 50 sezonskih radnika sa završenom srednjom školom i s vozačkom dozvolom u mjestima od Istre do Dubrovnika. Posao je to za vas ako ste proaktivni, radišni, otvoreni i društveni te ako vam je draže raditi na terenu nego cijeloga dana sjediti u uredu.

Posao uključuje osiguranje stalne popunjenosti polica, suradnju s kolegama iz Odjela za prodaju, nadzor ispravnosti rokova i izgleda robe, održavanje urednosti hladnjaka te brigu o imovini Coca-Cole na tržištu i u poslovnicama. Zauzvrat, osim dobre satnice, Coca-Cola nudi rad u dinamičnome i prijateljskome okruženju, stjecanje novih znanja u različitim područjima poslovanja, razvoj osobnih vještina i sposobnosti te poticajno i ugodno radno okruženje u kojemu ćete moći dobiti pomoć i savjete kad vam god oni zatrebaju.

Možda najvrjednije, imat ćete priliku obogatiti svoj životopis te napraviti prve korake u karijeri unutar jedne od najuglednijih svjetskih organizacija. Sve informacije potrebne za prijavu na najpoželjniji sezonski posao možete pronaći na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Glazba, klavir

Događaj u Studiju smijeha

Mladi glazbom i izložbom o tim današnjim mladima

– Najbolje je vrijeme da se prošećete do Studija, pogledate izložbu mladih umjetnika i odgodite prerano starenje jer kažu da nakon što izgovorite tu kobnu rečenicu sve ide nizbrdo. – poručuju – mladi!

Djevojka s laptopom

Edukacija za mlade

Besplatne radionice novinarstva s Arteistovim novinarima

– Učit ćemo vas zanatu i stilistici izvan newsrooma, žutila i huškačke politike. Stvari koje ćete čuti u Zapruđu nećete čuti u visokoobrazovnim ustanovama. – poručuju iz Arteista.

https://www.pinterest.com/pin/519180663286765039/

Europska nagrada

Otvoren natječaj za najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika ili poljoprivrednicu

„Cilj natječaja je promicati pozitivnu sliku mladih poljoprivrednika te identificirati djelatnosti koje karakteriziraju inovacija, održivost i tržišna orijentiranost, a sve kako bi mladi ostali živjeti na selu te kako bi ruralni prostor opstao.” – stoji u opisu natječaja.

Facebook i ovisnost

Istraživanje EduCentra

Bez društvenih mreža je nemoguće, kažu studenti

Društvene mreže postale su najjednostavniji način za komunikaciju, a upravo ta činjenica dovodi do razmišljanja o njihovoj ulozi u životu mladih.

Putovanje svijetom

Destinacije za mlade putoholičare

7 mjesta koje trebate posjetiti u dvadesetima

Cijelu akademsku godinu štedite novac? Otputovali biste negdje, ali ne znate kamo? Zavirite u naš popis destinacija koje trebate posjetiti u dvadesetima!