Natječaj za posao

Nadogradite svoj CV iskustvom u najpopularnijoj tvrtki na svijetu, zapošljava 50 sezonskih radnika

Coca-cola traži 50 sezonskih radnika 1

Osim dobre satnice i impresivne stavke u životopisu Coca-Cola nudi rad u dinamičnome i prijateljskome okruženju, stjecanje novih znanja u različitim područjima poslovanja, razvoj osobnih vještina i sposobnosti te poticajno i ugodno radno okruženje.

Sezonski posao izvrsna je prilika za mlade da zarade svoj prvi novac i steknu prvo radno iskustvo, a neki će možda napraviti i prve korake za buduću uspješnu karijeru. Odaberete li pravoga poslodavca, on može biti i odličan dio u životopisu koji dokazuje da ste bili spremni raditi uz školovanje, da ste uvijek spremni na učenje i dokazivanje. I ovoga ljeta mladi u Hrvatskoj imat će priliku prva iskustva stjecati u Coca-Coli kao jednoj od najvećih svjetskih tvrtki koja je osnovana prije više od 130 godina, posluje u više stotina zemalja i zapošljava desetke tisuća ljudi u cijelome svijetu. Prilika je to za rad u jednoj od najpoznatijih i najomiljenijih svjetskih robnih marki.

Coca-Cola HBC, vodeća punionica i partner Coca-Cole, traži 50 sezonskih radnika sa završenom srednjom školom i s vozačkom dozvolom u mjestima od Istre do Dubrovnika. Posao je to za vas ako ste proaktivni, radišni, otvoreni i društveni te ako vam je draže raditi na terenu nego cijeloga dana sjediti u uredu.

Posao uključuje osiguranje stalne popunjenosti polica, suradnju s kolegama iz Odjela za prodaju, nadzor ispravnosti rokova i izgleda robe, održavanje urednosti hladnjaka te brigu o imovini Coca-Cole na tržištu i u poslovnicama. Zauzvrat, osim dobre satnice, Coca-Cola nudi rad u dinamičnome i prijateljskome okruženju, stjecanje novih znanja u različitim područjima poslovanja, razvoj osobnih vještina i sposobnosti te poticajno i ugodno radno okruženje u kojemu ćete moći dobiti pomoć i savjete kad vam god oni zatrebaju.

Možda najvrjednije, imat ćete priliku obogatiti svoj životopis te napraviti prve korake u karijeri unutar jedne od najuglednijih svjetskih organizacija. Sve informacije potrebne za prijavu na najpoželjniji sezonski posao možete pronaći na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Exit Festival 2016 – drugi dan

Umag – Temišvar – Novi Sad – Budva

EXIT tim pokreće novi festival u Hrvatskoj

Novu je fazu kontinuirane misije regionalnog povezivanja EXIT tim započeo 2014. Ove je godine ostvario suradnju s hrvatskim gradom Umagom.

Mladi i alkohol

Maloljetnici i alkohol

Ne smijemo ignorirati činjenicu pretjeranog opijanja mladih

Prema posljednjem istraživanju, maloljetnici u Hrvatskoj svaki mjesec konzumiraju sve veće količine alkohola, što je zabrinjavajuće, a ujedno nas je dovelo i na treće mjesto u Europi po ekscesivnom opijanju mladih

Forbes 30 under 30

“30 under 30” lista 2016. godine

Forbesova lista najuspješnijih mladih poduzetnika, zvijezda i pokretača promjena u svijetu

Forbes je napravio listu najboljih mladih poduzetnika, inovatora i zvijezda 2016. godine pod nazivom "30 under 30".

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:CNX_Chem_20_02_diabetes.png

Na današnji dan

Sve više mladih obolijeva od šećerne bolesti, u Hrvatskoj ukupno 400 tisuća ljudi

Svjetski dan šećerne bolesti obilježava se 14. studenoga, a ovogodišnja je tema Dijabetes i obitelj, čime se želi naglasiti problematika koju ova štetna bolest donosi obitelji oboljeloga, ali i pomoći kroz razmjenu iskustava o načinima življenja s dijabetesom.

https://pixabay.com/en/application-curriculum-vitae-2580867/

Program Kluba mladih

Besplatna radionica pisanja životopisa u Splitu

U sklopu 90-minutne radionice saznat ćete što želite i trebate imati u vlastitom životopisu te na koji ćete način to dobiti.