Natječaj za posao

Nadogradite svoj CV iskustvom u najpopularnijoj tvrtki na svijetu, zapošljava 50 sezonskih radnika

Coca-cola traži 50 sezonskih radnika 1

Osim dobre satnice i impresivne stavke u životopisu Coca-Cola nudi rad u dinamičnome i prijateljskome okruženju, stjecanje novih znanja u različitim područjima poslovanja, razvoj osobnih vještina i sposobnosti te poticajno i ugodno radno okruženje.

Sezonski posao izvrsna je prilika za mlade da zarade svoj prvi novac i steknu prvo radno iskustvo, a neki će možda napraviti i prve korake za buduću uspješnu karijeru. Odaberete li pravoga poslodavca, on može biti i odličan dio u životopisu koji dokazuje da ste bili spremni raditi uz školovanje, da ste uvijek spremni na učenje i dokazivanje. I ovoga ljeta mladi u Hrvatskoj imat će priliku prva iskustva stjecati u Coca-Coli kao jednoj od najvećih svjetskih tvrtki koja je osnovana prije više od 130 godina, posluje u više stotina zemalja i zapošljava desetke tisuća ljudi u cijelome svijetu. Prilika je to za rad u jednoj od najpoznatijih i najomiljenijih svjetskih robnih marki.

Coca-Cola HBC, vodeća punionica i partner Coca-Cole, traži 50 sezonskih radnika sa završenom srednjom školom i s vozačkom dozvolom u mjestima od Istre do Dubrovnika. Posao je to za vas ako ste proaktivni, radišni, otvoreni i društveni te ako vam je draže raditi na terenu nego cijeloga dana sjediti u uredu.

Posao uključuje osiguranje stalne popunjenosti polica, suradnju s kolegama iz Odjela za prodaju, nadzor ispravnosti rokova i izgleda robe, održavanje urednosti hladnjaka te brigu o imovini Coca-Cole na tržištu i u poslovnicama. Zauzvrat, osim dobre satnice, Coca-Cola nudi rad u dinamičnome i prijateljskome okruženju, stjecanje novih znanja u različitim područjima poslovanja, razvoj osobnih vještina i sposobnosti te poticajno i ugodno radno okruženje u kojemu ćete moći dobiti pomoć i savjete kad vam god oni zatrebaju.

Možda najvrjednije, imat ćete priliku obogatiti svoj životopis te napraviti prve korake u karijeri unutar jedne od najuglednijih svjetskih organizacija. Sve informacije potrebne za prijavu na najpoželjniji sezonski posao možete pronaći na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Informativni vodič za mlade

Zagreb za zdravlje mladih

Grad Zagreb izdao Informativni vodič za mlade

Informativni vodič o besplatnim uslugama zdravstvenih ustanova Grada Zagreba namijenjen je mladima s ciljem pružanja pomoći u rješavanju zdravstvenih i socijalnih problema s kojima se mlada populacija součava.

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Čime se bavi studentski pravobranitelj?

Znaš li tko je studentski pravobranitelj i u kojim mu se situacijama možeš obratiti za pomoć?

Mali poduzetnici

"Mali poduzetnici"

Udruga CINAZ održala dvije radionice za poticanje kreativnog stvaralaštva

Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ je započela s provedbom svog izvannastavnog i izvanškolskog programa za 2016. U sklopu programa održane su dvije različite radionice.

https://pixabay.com/en/engagement-couple-romance-bike-1718244/

Tajne uspješnih kratkih veza

Postoje veze koje ne traju zauvijek i nisu kao iz filmova

Maštanje o tome kako ćete život provesti zauvijek zajedno i filmska ljubav nisu za svakoga. Ponekad su u životu potrebnije veze koje imaju kraj, a fokusiraju se na sadašnjost. Neke osobe ipak više brinu o karijeri ili fakultetu nego o tome što će odgovoriti kada ih zaustave na ulici i pitaju o stanju njihovoga ljubavnog života.

Informiranje - pravo mladih

Projekt „Informiranje – pravo mladih”

Informirajte se o ponudi besplatnih neformalnih organizacija i usavršavanja

„Ponuda besplatnih neformalnih organizacija i usavršavanja” sljedeći je „Informativni ponedjeljak” koji će se održati u ponedjeljak, 30. travnja 2018. godine, u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4, 3. kat.