"Najbolji mali europski klub"

KK Cedevita organizira case study koji donosi bogate nagrade maštovitim studentima

Cedevita logo

Zagrebački košarkaški klub poziva sve zainteresirane da naprave plan pozicioniranja kluba u društvu, te povećanja posjećenosti utakmica i gledanosti.

Iz redova KK Cedevite vjeruju da kontinuirano kao košarkaški klub rade na razvoju društva i sporta u Hrvatskoj. Ovu tvrdnju odlučili su dokazati case study natjecanjem nazvanim "Najbolji mali europski klub" s kojime žele razviti svoj odnos sa studentima. U ovom trenutku, cilj KK Cedevite je raditi na povećanju broja posjetitelja na utakmicama, osviještenosti zajednice o klubu, povećanju cjelokupnog zanimanja za košarku i sport te integraciji kluba u društvo. 

S obzirom na te činjenice, ovaj zagrebački košarkaški klub poziva sve zainteresirane da naprave plan pozicioniranja kluba u društvu, te povećanja posjećenosti utakmica i gledanosti. Osim toga, pitanje je i kako izgraditi osjećaj pripadnosti klubu te stvoriti lojalnost građana prema KK Cedeviti u budućnosti.

Natječaj je otvoren za sve redovne i izvanredne studente (sveučilište/veleučilište) preddiplomskog i diplomskog studija, te osobe koje su završile studij u protekloj godini (završetak studija u periodu od 1.2.2016. do 1.2.2017.) u Republici Hrvatskoj. Timovi moraju biti sastavljeni od najmanje jedne osobe pa do najviše četiri, a članovi mogu biti s različitih sveučilišta/škola/veleučilišta. 

Oni timovi koji ponude najbolja rješenja, bit će pozvani u finale gdje će svoje ideje predstaviti pred žirijem koji se sastoji od članova vodećih pozicija KK Cedevite i Atlantic Grupe. Žiri će nakon održanih prezentacija odabrati pobjednike koji mogu osvojiti sljedeće nagrade: 

1. mjesto - 10 000 kuna, mogućnost odrađivanja prakse u KK Cedevita, godišnje ulaznice za utakmice kluba.

2. mjesto - 7 500 kuna, godišnje ulaznice za utakmice kluba, košarkaška oprema.

3. mjesto - 2 500 kuna, godišnje ulaznice za utakmice kluba, košarkaška oprema.

Prijave traju od 1. veljače do 15. veljače 2017. godine i one se obavljaju slanjem e-mail poruke s ispunjenim obrascem na e-mail adresu natjecaj@kkcedevita.hr. Rješenja se potom moraju predati do 15. ožujka, dok je objava finalista 11 dana kasnije, odnosno 26. ožujka. Više informacije možete pronaći na sljedećem linku

Komentari na članak

Vezani članci

Ministarstvo branitelja

Ministarstvo branitelja Republike Hrvatske

Raspisan natječaj za dodjelu braniteljskih stipendija

Za stipendije će se moći prijaviti srednjoškolci i redovni studenti. Mjesečni iznos kojim će biti stipendirani srednjoškolci iznosit će 200 kuna, dok će studenti koji ostvare pravo na stipendiranje primati 500 kuna mjesečno. Studenti poslijediplomskih studija primat će stipdendiju u iznosu od 6 000 kuna za cijelu akademsku godinu.

ITSF turnir

Stolni nogomet

Slovenci obranili naslov prvaka u Zaboku

Kuglana ZIVT ugostila je sedamdesetak igrača koji su se natjecali u deset stolnonogometnih disciplina.

Nogomet 3 na 3, osmina finala

Studentski dan sporta

FOTO: Nogomet i košarka 3 na 3 obilježili su sportski petak na Savi

U Studentskom domu Stjepan Radić petak je bio ispunjen sportom. U sklopu održavanja Studentskog dana sporta odigravale su se posljednje košarkaške i nogometne utakmice.

Studenti nagrađeni za izradu marketinškog plana OseaDesignu

Ekonomski fakultet u Osijeku

Studenti nagrađeni za izradu marketinškog plana OseaDesignu

Dana 17. studenog na Ekonomskom fakultetu u Osijeku podijeljena su priznanja i nagrade najuspješnijim studentima za najbolji „Marketinški plan za OseaDesign“.

Zaklada

Prijave traju do 1. lipnja 2016.

Raspisan natječaj za dodjelu godišnje nagrade Prof. dr. Marijan Hanžeković

Nagrade se dodjeljuju u dvije kategorije: jedna redovna nagrada, koja se sastoji od diplome, medalje i iznosa od 50.000 kn bruto te jedna studentska nagrada, koja se sastoji od diplome i iznosa od 15.000 kn bruto