Financijska podrška

Još traju prijave za stipendiranje 16 izvrsnih dubrovačkih studenata

Sveučilišni kampus

Najboljim studentima na Sveučilištu u Dubrovniku dodjeljuje se 16 stipendija u iznosu od 1100 kuna. Rok za prijavu je 19. prosinca.

Otvoren je natječaj za dodjelu stipendija A kategorije redovitim studentima preddiplomskih i diplomskih studija na Sveučilištu u Dubrovniku. Riječ je o stipendijama za najbolje studente. 

Ukupno ih se dodjeljuje 16, i to po jedna najboljima na preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima na svakom sveučilišnom odjelu, što čini ukupno 12 stipendija. Zatim, jedna stipendija dodjeljuje se najboljem studentu na preddiplomskom studiju Povijest Jadrana i Mediterana te tri stipendije na razini Sveučilišta za najbolje rangirane studente za upis u prvu godinu preddiplomskog studija.

Prijaviti se mogu redovni studenti koji su hrvatski državljani i nisu ponavljali godinu. Stipendija iznosi 1100 kuna, a dodjeljuje se u razdoblju od siječnja do rujna 2018.

Rok za prijavu je 19. prosinca 2017. Više informacija potražite na službenoj stranici Sveučilišta u Dubrovniku.

Komentari na članak

Vezani članci

Aplikacija Menzer

Intervju: Filip Šaina

Menzer: Aplikacija koja će postati najbolji prijatelj svakom studentu

Devetnaestogodišnji student Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Filip Šaina, osmislio je aplikaciju koja vam otkriva stanje salda na iksici, što je na meniju u menzi i koliko će vas otprilike koštati obrok. Skinite, isprobajte i ocijenite!

Studenti

Rezultati istraživanja ERF-a i Ureda za droge:

Slatki studentski život!

Studenti su zadovoljni studijem i dobro spavaju. Kad nisu na fakultetu ili u svojoj sobi, vrijeme uglavnom provode po kafićima i klubovima.

Kulturno ljeto u Dubrovniku

Gdje, kamo i zašto?

Dubrovnik ovog ljeta postaje centar kulturnih događanja

Živiš ili ljetuješ u Dubrovniku? Ne želiš baš cijeli odmor provesti ležeći stapajući se s obližnjim stijenama? Donosimo ti popis događanja u Gradu!

Patricia Smoljan

Studentska emisija Indeks

Do istarske županijske stipendije najlakše dolaze studenti medicine, računarstva i informatike

Interes za istarsku županijsku stipendiju je vrlo veliki tako da čak i ako se zadovolje svi potrebni kriteriji teško se dolazi do stipendije. Tim povodom studenti iz emisije Indeks su porazgovarali sa pročelnicom za društvene djelatnosti IŽ.

Studenti

Anketa o aspektima studentskog života

Poziv studenticama i studentima za sudjelovanje u „online“ anketi

Sudjelujte u anketnom istraživanju o nekim aspektima slobodnog vremena i takozvanog rizičnog ponašanja studentica i studenata Sveučilišta u Zagrebu.