Financijska podrška

Još traju prijave za stipendiranje 16 izvrsnih dubrovačkih studenata

Sveučilišni kampus

Najboljim studentima na Sveučilištu u Dubrovniku dodjeljuje se 16 stipendija u iznosu od 1100 kuna. Rok za prijavu je 19. prosinca.

Otvoren je natječaj za dodjelu stipendija A kategorije redovitim studentima preddiplomskih i diplomskih studija na Sveučilištu u Dubrovniku. Riječ je o stipendijama za najbolje studente. 

Ukupno ih se dodjeljuje 16, i to po jedna najboljima na preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima na svakom sveučilišnom odjelu, što čini ukupno 12 stipendija. Zatim, jedna stipendija dodjeljuje se najboljem studentu na preddiplomskom studiju Povijest Jadrana i Mediterana te tri stipendije na razini Sveučilišta za najbolje rangirane studente za upis u prvu godinu preddiplomskog studija.

Prijaviti se mogu redovni studenti koji su hrvatski državljani i nisu ponavljali godinu. Stipendija iznosi 1100 kuna, a dodjeljuje se u razdoblju od siječnja do rujna 2018.

Rok za prijavu je 19. prosinca 2017. Više informacija potražite na službenoj stranici Sveučilišta u Dubrovniku.

Komentari na članak

Vezani članci

Ritam kulturizma 2015.

Sveučilište u Zadru

Tema ovogodišnjeg Ritma kulturizma „Lajkam Zadar”

Studenti Sveučilišta u Zadru, već tradicionalno šestu godinu za redom organiziraju projekt „Ritam kulturizma”, ove godine s temom „Lajkam Zadar”.

Izvor: Pixabay, Laptop

e-Građani

Nova usluga za studente: e-Razmjena studentskih ocjena

Preko portala e-Građani studenti visokih učilišta moći će besplatno zatražiti elektronički prijepis ocjena u bilo kojem trenutku. Za sada su unutar usluge dostupni podaci za tri visoka učilišta iz Hrvatske.

Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta

Uskoro otvorenje natječaja

Novine u Pravilniku za državne stipendije

Ekskluzivno doznajemo koje je promjene Ministarstvo donijelo u vezi prijave na natječaj i isplaćivanja stipendije.

Gužva za upise u više godine na FFZG-u

Filozofski fakultet u Zagrebu

Gužva za upis na višu godinu

Osebujnost ovog fakulteta vrijeme je upisa u novu akademsku godinu. Naizgled jednostavna procedura na većini fakulteta kod nas je sinonim za živčane slomove

Gledanje letka

Sveučilište u Zagrebu

Prvi rezultati: Erasmus+ studijski boravak za studente za akademsku godinu 2015/2016

Studenti koji nisu dobili financijsku potporu, ali su odabrani od strane svojih fakultetskih povjerenstava, imaju dvije mogućnosti.