Natjecanja u Poljskoj

Jazzisti, prijavite se na međunarodni natječaj jazz glazbenika

https://pixabay.com/en/saxophone-music-gold-gloss-546303/

Fundacija u Poljskoj mladim je jazz glazbenicima objavila pozive na dva natječaja, a rok za prijave je 9. listopada 2017. godine. 

Fundacija u Poljskoj pod nazivom Muzyki Filmowej i Jazzowej objavila je pozive na dva natječaja: Jazz Juniors International Exchange – Showcase 2017 i Jazz Juniors International Exchange Competition 2017.
  
Jazz Juniors International Exchange objavljuje poziv namijenjen bendovima koji su u protekle dvije godine objavili nosač zvuka. Nema dobne granice za sudionike. Showcase pred publikom i stručnim žirijem bit će održan u Krakovu, a nagrade uključuju koncertne angažmane. Kako se prijaviti, saznajte na poveznici.

Mladi jazz glazbenici do 33 godine starosti imaju priliku prijaviti se i na Jazz Juniors International Exchange Competition. Natjecanje će se također održati u Krakovu, a pobjednici dobivaju novčane nagrade i koncertne angažmane. Prijave su moguće na poveznici.

Rok za prijave na oba natječaja jest 9. listopada 2017. godine.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište u Splitu

UKUPNO 110 STIPENDIJA

Natječaj za stipendije Sveučilišta u Splitu

Splitsko sveučilište dijeli 110 stipendija u godišnjem iznosu od 10.800 kn.

SCZG dvorište

Studentski centar – poslovnica za smještaj

Objavljen popis studenata koji će živjeti u hostelu na Trešnjevci

Useljenja se obavljaju 1., 2. i 3. listopada na adresi Poljanička 5, i to od 8 do 16 sati. Stanarina iznosi 500,00 kn po osobi, a može se uplatiti uplatnicom ili na blagajni hostela.

Šarenilo

Natječaj za dizajnere

Potraga za studentima koji će kreirati vizualni identitet „Izloga suvremenog zvuka“

Glazbeni festival „Izlog suvremenog zvuka“ nije potpun bez svojeg vizualnog identiteta. Stoga su svi studenti zainteresirani za osmišljavanje plakata za Festival pozvani prijaviti se na natječaj do 28. veljače.

Žena gleda u ocean

Svjetski dan slobode medija

USKN Komuna raspisala natječaj za najbolju fotografiju, pisani i likovni rad

U sklopu simpozija „Mediji na drukčiji način“ raspisan je natječaj za najbolje studentske radove, a tema je ovog izdanja „Žene u medijima“. Prijave traju do 30. travnja u ponoć.

knjiga t

Književna nagrada Fric

Unovči talent za pisanje na književnom natječaju; najbolji rad osvaja 75 000 kuna

Ukoliko se baviš pisanjem te si nedavno objavio knjigu fikcijske proze, prijavi se na književni natječaj i osvoji nagradu „Fric” u iznosu od 75 000 kuna. Natječaj je otvoren do 1. rujna 2018.