Natjecanja u Poljskoj

Jazzisti, prijavite se na međunarodni natječaj jazz glazbenika

https://pixabay.com/en/saxophone-music-gold-gloss-546303/

Fundacija u Poljskoj mladim je jazz glazbenicima objavila pozive na dva natječaja, a rok za prijave je 9. listopada 2017. godine. 

Fundacija u Poljskoj pod nazivom Muzyki Filmowej i Jazzowej objavila je pozive na dva natječaja: Jazz Juniors International Exchange – Showcase 2017 i Jazz Juniors International Exchange Competition 2017.
  
Jazz Juniors International Exchange objavljuje poziv namijenjen bendovima koji su u protekle dvije godine objavili nosač zvuka. Nema dobne granice za sudionike. Showcase pred publikom i stručnim žirijem bit će održan u Krakovu, a nagrade uključuju koncertne angažmane. Kako se prijaviti, saznajte na poveznici.

Mladi jazz glazbenici do 33 godine starosti imaju priliku prijaviti se i na Jazz Juniors International Exchange Competition. Natjecanje će se također održati u Krakovu, a pobjednici dobivaju novčane nagrade i koncertne angažmane. Prijave su moguće na poveznici.

Rok za prijave na oba natječaja jest 9. listopada 2017. godine.

Komentari na članak

Vezani članci

Ljubavno pismo

Ljubavna prepiska

„Zaljubljeni Šenoa i druge ljubavi“ u ručno napisanom pismu

Potaknuta 150. obljetnicom upoznavanja Augusta Šenoe i Slave pl. Ištvanić, i Svjetskim danom pisanja pisama, Gradska knjižnica Velika Gorica poziva vas da sudjelujete u natječaju, ručno napišete ljubavno pismo i pošaljete ga poštom.

SCZG izvana

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište stipendira petsto studenata s 10 tisuća kuna godišnje

Prijave traju od 15. veljače do 5. ožujka, a obavljaju se isključivo elektroničkim putem, upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu

Policija

Objavljen natječaj

MUP upisuje polaznike za zanimanje policajca i policajke

Zbog nedostatka policajaca i policajki u određenim županijama, MUP je objavio natječaj za upis u Program za navedeno zanimanje. Obrazovanje kreće početkom rujna 2017. godine, a upisati se može do 400 osoba.

Natjecanje Europske komisije u pisanju članka

Europska komisija poziva na sudjelovanje

Natjecanje u pisanju: „What does an enlarged EU mean to you?“

Ako imate između 15 i 25 godina, iskoristite priliku i napišite članak u kojemu ćete odgovoriti na zadana pitanja i iznijeti svoje mišljenje.

Dani hrvatskog filma

Za starije od 18

Otvoren natječaj za volontiranje na Danima hrvatskog filma

Savjesni i dinamični kandidati stariji od 18 godina, skloni filmskoj umjetnosti i uzbudljivoj festivalskoj svakodnevici, pozivaju se da odvoje malo slobodnog vremena i pridruže se timu 28. DHF-a.