Natjecanja u Poljskoj

Jazzisti, prijavite se na međunarodni natječaj jazz glazbenika

https://pixabay.com/en/saxophone-music-gold-gloss-546303/

Fundacija u Poljskoj mladim je jazz glazbenicima objavila pozive na dva natječaja, a rok za prijave je 9. listopada 2017. godine. 

Fundacija u Poljskoj pod nazivom Muzyki Filmowej i Jazzowej objavila je pozive na dva natječaja: Jazz Juniors International Exchange – Showcase 2017 i Jazz Juniors International Exchange Competition 2017.
  
Jazz Juniors International Exchange objavljuje poziv namijenjen bendovima koji su u protekle dvije godine objavili nosač zvuka. Nema dobne granice za sudionike. Showcase pred publikom i stručnim žirijem bit će održan u Krakovu, a nagrade uključuju koncertne angažmane. Kako se prijaviti, saznajte na poveznici.

Mladi jazz glazbenici do 33 godine starosti imaju priliku prijaviti se i na Jazz Juniors International Exchange Competition. Natjecanje će se također održati u Krakovu, a pobjednici dobivaju novčane nagrade i koncertne angažmane. Prijave su moguće na poveznici.

Rok za prijave na oba natječaja jest 9. listopada 2017. godine.

Komentari na članak

Vezani članci

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

RIT Croatia nudi financijsku pomoć tijekom studiranja

Osim financijskih potpora koje se dodjeljuju na temelju uspjeha i financijskih potreba kandidata, RIT Croatia nudi i stipendije za upise na prvu godinu studija.

Knjiga

Poziv mladim pjesnicima

Objavljen natječaj za književnu nagradu Milivoj Cvetnić

Književna nagrada Milivoj Cvetnić dodjeljuje se sa svrhom afirmacije novih pjesničkih imena u Hrvatskoj, a pobjedniku će biti tiskana knjiga pjesama do kraja 2017. godine.

MZOS logo

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta

Objavljeni privremeni rezultati natječaja za državnu stipendiju

Objavljeni su privremeni rezultati Natječaja za dodjelu državnih stipendija. Prigovore možete uputiti do 18. travnja.

INmusic

Nagradni natječaj

OTP banka i studentski.hr vode te na INmusic

Jedan od najvećih glazbenih festivala i ove je godine na Jarunu od 20. do 22. lipnja. Pokažite što znate o financijama i bankarskim uslugama za studente i dočekajte ljeto na INmusicu.

Pismo

Natječaj knjižnice

Za pismo Miljenku i Dobrili nagrada romantični vikend u Kaštelima

Do 3. kolovoza zaprimaju se ljubavna pisma ili istinite priče o pronalasku ljubavi, kao i razmišljanja o tome što nam ljubav predstavlja u životu. Potpisan i adresiran na Miljenka i Dobrilu najbolji će rad bit nagrađen romatničnim vikendom za dvoje u Kaštelima.