Natjecanja u Poljskoj

Jazzisti, prijavite se na međunarodni natječaj jazz glazbenika

https://pixabay.com/en/saxophone-music-gold-gloss-546303/

Fundacija u Poljskoj mladim je jazz glazbenicima objavila pozive na dva natječaja, a rok za prijave je 9. listopada 2017. godine. 

Fundacija u Poljskoj pod nazivom Muzyki Filmowej i Jazzowej objavila je pozive na dva natječaja: Jazz Juniors International Exchange – Showcase 2017 i Jazz Juniors International Exchange Competition 2017.
  
Jazz Juniors International Exchange objavljuje poziv namijenjen bendovima koji su u protekle dvije godine objavili nosač zvuka. Nema dobne granice za sudionike. Showcase pred publikom i stručnim žirijem bit će održan u Krakovu, a nagrade uključuju koncertne angažmane. Kako se prijaviti, saznajte na poveznici.

Mladi jazz glazbenici do 33 godine starosti imaju priliku prijaviti se i na Jazz Juniors International Exchange Competition. Natjecanje će se također održati u Krakovu, a pobjednici dobivaju novčane nagrade i koncertne angažmane. Prijave su moguće na poveznici.

Rok za prijave na oba natječaja jest 9. listopada 2017. godine.

Komentari na članak

Vezani članci

Program "Filmske kritike mladih filmofila"

Program „Filmske kritike mladih filmofila”

Napišite recenziju filma i osigurajte si akreditaciju za 62. Pulski filmski festival

Potrebno je pogledati film na Hrvatskoj televiziji do 28. lipnja te poslati recenziju dužine do 3 600 znakova i možda si baš Vi osigurate festivalske akreditacije!

Hrvatska i EU - zastave

Natječaj Tonina Picule

Klik za bolju Hrvatsku

Ured Tonina Picule, zastupnika u Europskom parlamentu, organizira kreativni natječaj pod nazivom „Klik za bolju Hrvatsku“.

Sveučilište

„Toga, lanac i suveniri – 45 godina Sveučilišta u Rijeci“

Novčane nagrade za nova idejna rješenja toge, lanca i suvenira Sveučilišta u Rijeci

Studenti kao autori ili grupe autora mogu prijaviti svoja idejna rješenja toge, lanca i suvenira Sveučilišta u Rijeci do 18. svibnja (toge i lanci) te 31. ožujka (suveniri). Nagrade se kreću u iznosima od 1000 do 3000 kuna.

Žene u znanosti 1

Stipendija u vrijednosti 5000 €

Deset dana do kraja natječaja za dodjelu stipendija „Za žene u znanosti“

Najuspješnije znanstvenice u fazi izrade doktorske disertacije do 6. studenog mogu se prijaviti za stipendiju "Za žene u znanosti".

1

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera

Osječko sveučilište raspisalo natječaj za dodjelu stipendija

Osječko sveučilište dodjeljuje 200 stipendija i 10 potpora redovitim studentima. Prijave traju do 14. prosinca.