Financijska podrška

Izrael nudi stipendije hrvatskim studentima

Stipendija u Izraelu

Hrvatske studentice i studente očekuje godišnja stipendija za studij u Izraelu te kratkoročna stipendija za Ljetni tečaj hebrejskog jezika.

Država Izrael raspisala je natječaj u kojemu nudi dvije stipendije za studij u Izraelu, a koji traje do 30. studenog. Namijenjene su isključivo hrvatskim državljanima.

Jedna kratkoročna stipendija bit će dodijeljena za Ljetni tečaj hebrejskog jezika. Program će se odvijati u trajanju od 3 do 4 tjedna u Ulpanu, točnije na Sveučilištu u Haifi.

Druga stipendija koja će biti odobrena je dugoročna stipendija za razdoblje najviše do 8 mjeseci, odnosno za jednu akademsku godinu. Zainteresirani se studenti mogu prijaviti na sljedećim programima:

  • postdoktorat,
  • znanstveni program,
  • doktorski studij,
  • diplomski studij,
  • međunarodni program
  • i zasebni program.

Informacije o prijavama nalaze se na poveznici, a mogu se zatražiti e-poštom: pr@zagreb.mfa.gov.il. Traženi se dokumenti šalju isključivo poštom na adresu Veleposlanstva Države Izrael – Chromos zgrada, Ulica grada Vukovara 271, 10 000 Zagreb.

Komentari na članak

Vezani članci

Konferencija Consulting Day

Financijski klub

Konferencija Consulting Day na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

Konferencija je jedinstvena prilika za sve koji su zainteresirani za stjecanje ili proširenje znanja o stalno rastućoj industriji konzaltinga.

LSPR

Natječaj za stipendije

Osvojite stipendiju Londonske škole za odnose s javnošću

Londonska škola za odnose s javnošću objavila je natječaj za dodjelu triju stipendija. Na natječaj se možete prijaviti do 1. listopada 2016. godine.

Diplomantice

Vijeće studenata veleučilišta i visokih škola RH provelo istraživanje

ISTRAŽIVANJE: Stipendija je polovici studenata jedini izvor prihoda tijekom akademske godine

U istraživanje su ušle i stipendije koje nisu nužno samo državne, već su ih dodijelile neke institucije, zaklade, gradovi, županije, privatne tvrtke.

Sandra Koroš

Intervju sa Sandrom Koroš, prošlogodišnjom CEO for One Month

"Idealan kandidat je marljiva osoba koja želi steći vrijedno iskustvo za otvaranje vrata u budućem razvoju karijere"

Razgovarali smo sa Sandrom Koroš, prošlogodišnjom CEO for One Month u Adecco-u. Otkrila je zašto bi se mladi ljudi trebali prijaviti na ovaj jedinstven program.

studenti na okupu

Natječaj Financijske agencije

Stipendija od 3000 kuna mjesečno za IT studente

FINA poziva studente FER-a, FOI-ja, PMF-a, TVZ-a, FERIT-a i FSB-a da se prijave na njen natječaj za stipendije, i to do 20. listopada.