Financijska podrška

Izrael nudi stipendije hrvatskim studentima

Stipendija u Izraelu

Hrvatske studentice i studente očekuje godišnja stipendija za studij u Izraelu te kratkoročna stipendija za Ljetni tečaj hebrejskog jezika.

Država Izrael raspisala je natječaj u kojemu nudi dvije stipendije za studij u Izraelu, a koji traje do 30. studenog. Namijenjene su isključivo hrvatskim državljanima.

Jedna kratkoročna stipendija bit će dodijeljena za Ljetni tečaj hebrejskog jezika. Program će se odvijati u trajanju od 3 do 4 tjedna u Ulpanu, točnije na Sveučilištu u Haifi.

Druga stipendija koja će biti odobrena je dugoročna stipendija za razdoblje najviše do 8 mjeseci, odnosno za jednu akademsku godinu. Zainteresirani se studenti mogu prijaviti na sljedećim programima:

  • postdoktorat,
  • znanstveni program,
  • doktorski studij,
  • diplomski studij,
  • međunarodni program
  • i zasebni program.

Informacije o prijavama nalaze se na poveznici, a mogu se zatražiti e-poštom: pr@zagreb.mfa.gov.il. Traženi se dokumenti šalju isključivo poštom na adresu Veleposlanstva Države Izrael – Chromos zgrada, Ulica grada Vukovara 271, 10 000 Zagreb.

Komentari na članak

Vezani članci

Glavni kolodvor, vlak u pokretu

Nagradna igra za studente

Osmisli HŽ-ov slogan i osvoji nagrade!

HŽ Putnički prijevoz poziva sve studente da osmisle najkreativniji slogan vezan uz željeznički promet koji će biti korišten u promotivne svrhe.

Radionica "Besplatnim alatima do internetske stranice"

Udruga ZUM u sklopu projekta „Info-centar za mlade Pula"

Radionica „Besplatnim alatima do internetske stranice"

Radionica će se održati od 23. do 26. veljače, no prijave treba poslati najkasnije do 20. veljače.

novac, novci, papir, stipendija

Obavijest iz Ministarstva

Uskoro kreće drugi krug podjele državne STEM stipendije

Iz Ministarstva obavještavaju kako bi sljedeći tjedan trebalo doći do pomicanja rang-liste dobitnika državnih STEM stipendija.

UPPP 2015

Vaša avantura čeka...

MOL Grupa organizira avanturu za studente: UPPP 2015.

MOL Grupa poziva studente geoznanosti i naftnog inženjerstva iz cijelog svijeta da se prijave za sudjelovanje u međunarodnom natjecanju iz područja istraživanja i proizvodnje UPPP, a tri najbolja osvojit će ukupno 25 000 eura.

Unizg

Raspisan natječaj

Kako do stipendije Grada Zagreba

Najviše 96 stipendija dijelit će se studentima znanstveno-istraživačkih studija, dok će studenti umjetničkih studija moći aplicirati za najviše četiri stipendije.