Financijska podrška

Izrael nudi stipendije hrvatskim studentima

Stipendija u Izraelu

Hrvatske studentice i studente očekuje godišnja stipendija za studij u Izraelu te kratkoročna stipendija za Ljetni tečaj hebrejskog jezika.

Država Izrael raspisala je natječaj u kojemu nudi dvije stipendije za studij u Izraelu, a koji traje do 30. studenog. Namijenjene su isključivo hrvatskim državljanima.

Jedna kratkoročna stipendija bit će dodijeljena za Ljetni tečaj hebrejskog jezika. Program će se odvijati u trajanju od 3 do 4 tjedna u Ulpanu, točnije na Sveučilištu u Haifi.

Druga stipendija koja će biti odobrena je dugoročna stipendija za razdoblje najviše do 8 mjeseci, odnosno za jednu akademsku godinu. Zainteresirani se studenti mogu prijaviti na sljedećim programima:

  • postdoktorat,
  • znanstveni program,
  • doktorski studij,
  • diplomski studij,
  • međunarodni program
  • i zasebni program.

Informacije o prijavama nalaze se na poveznici, a mogu se zatražiti e-poštom: pr@zagreb.mfa.gov.il. Traženi se dokumenti šalju isključivo poštom na adresu Veleposlanstva Države Izrael – Chromos zgrada, Ulica grada Vukovara 271, 10 000 Zagreb.

Komentari na članak

Vezani članci

Zgrada

Istraživači Ekonomskog fakulteta pozivaju

Sudjelujte u edukacijskom projektu o financijskoj pismenosti

Na Ekonomskom fakultetu ponovno se održava edukacijski projekt s ciljem povećanja financijske pismenosti i osnovnih financijskih znanja. Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu.

Isto

Financijska podrška

HANFA stipendira mjesečnim iznosom od 1750 kn

HANFA poziva studente ekonomije, prava, matematike ili informatičkih tehnologija da se prijave na natječaj za stipendiranje koji je otvoren do 30. lipnja 2019.

Primatijada

Znanstveno-sportska manifestacija Primatijada

Studente prirodnih znanosti i ove godine očekuju znanstvena izlaganja i sportska natjecanja

Četvrtu godinu zaredom održava se studentska znanstveno-sportska manifestacija Primatijada. Ove godine održat će se u Poreču s temom "Integracija znanosti, IT-a i poduzetništva".

Klub mladih Split zapošljava

Natječaj za volontere

Aktiviraj se, motiviraj i osnaži u Klubu mladih Split

Kao volonter imat ćeš priliku djelovati u jednom ili više područja, poput odnosa s javnošću, dizajna i vizualnih komunikacija, „event menadžmenta", projektnog pisanja te administrativnih poslova, a sve to timskim radom s drugim članovima Kluba!

Lidl stipendije za dualni studij

Mjesečna stipendija od 1 400 do 1 800 eura

Lidl traži stipendista za dualni studij internacionalne trgovine!

Do 4. prosinca 2015. traju prijave za otvoreno mjesto Lidlovog stipendista. Student će studij pohađati u Njemačkoj, a pokriveni su troškovi studija, smještaja, a student ima pravo i na mjesečnu stipendiju.