Nagradni natječaj

Fond od 70 700 kuna namijenjen brucošima FOI-ja

FOI - zgrada fakulteta

Erste banka je u suradnji s Fakultetom organizacije i informatike pripremila nagradni natječaj za brucoše. Natječaj i suradnja bit će predstavljeni 16. lipnja.

Na Fakultetu organizacije i informatike ovog četvrtka 16. lipnja u 10 sati održat će se predstavljanje suradnje s Erste Steiermärkische Bank d.d. (Erste bankom). U sklopu programa predstavit će se nagradni natječaj za brucoše pod nazivom 101 razlog za otvaranje Erste Club paketaSuradnju će u ime FOI-ja, u dvorani 11 na prvom katu, prisutnima približiti dekan prof. dr. sc. Neven Vrček. Također će govoriti g. Predrag Mađarić, direktor komercijalnog centra Erste banke Varaždin.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju ostvaruju brucoši varaždinskog fakulteta koji u razdoblju od 22. srpnja 2016. do 15. studenog 2016. otvore Erste Club paket za mlade i svojom Erste Club Maestro karticom učine najmanje dvije transakcije na prodajnim mjestima. Za ovu je priliku banka pripremila fond od 700 nagrada koliko iznosi i ukupna kvota studenata po svim sveučilišnim i stručnim studijima u akademskoj godini 2016/2017. Ukupna vrijednost iznosi 70 700 kn.

Ovakav oblik suradnje Erste banka ostvaruje jedino sa spomenutim fakultetom, a on je svojim budućim studentima, koji to žele, omogućio jednostavnije otvaranje debitne kartice kao bezgotovinskog sredstva plaćanja. Uz to, na ovaj je način pomogao ostvarivanju prava na iznos od 101 kn koliko će biti isplaćeno svakom budućem studentu u sklopu novootvorenog paketa. Suradnja se odvija i realizacijom obvezne stručne prakse studenata te je ovo još jedna prilika da se studenti upoznaju sa poslovanjem banke, ali i usavršavaju financijsku pismenost.

Komentari na članak

Vezani članci

Matematika

Državna matura

Znate li riješiti „nemogući“ zadatak s ovogodišnje mature?

Zadatak pod rednim brojem 15 na ispitu iz matematike B razine na ovogodišnjoj državnoj maturi zadao je muke maturantima. Je li doista toliko težak, procijenite sami.

Riječkim studentima plaćena praksa u kompaniji British American Tobacco Adria

Potpisan ugovor o suradnji

Riječkim studentima plaćena praksa u kompaniji British American Tobacco Adria

– Naša će se suradnja realizirati kroz izvođenje praktične nastave pod vodstvom nastavnika Fakulteta, uz sudjelovanje mentora zaposlenih u kompaniji BAT Adria, a sve u skladu sa studijskim programom i izvedbenim planom studija. – rekao je dekan Pomorskog fakulteta u Rijeci.

Euro

Financijska potpora

Otvoren natječaj za stručne prakse u Njemačkoj

Program stipendija njemačkog gospodarstva za zemlje Zapadnog Balkana omogućava mladima priliku za stručno usavršavanje u Njemačkoj u trajanju od tri do šest mjeseci. Prijave traju do 13. studenog 2017.

Welcome Week na FOI-ju 2019.

Welcome Week

Najveći broj stranih studenata na FOI-ju dosad, mahom su iz Francuske

– Ove godine uspjeli smo privući najveći broj inozemnih studenata do sada. U ovom semestru na FOI-ju samo iz Francuske imamo 20-ak studenata. – kazao je dekan Vrček na samom početku tjedna dobrodošlice.

Ugovor o suradnji s HDU-om i ZAPRAF-om

Potpisan Ugovor o suradnji

Glazba mladima: Hrvatska diskografska udruga i ZAPRAF sklopili suradnju s portalom Studentski.hr

Ugovorom o suradnji HDU, ZAPRAF i Studentski.hr dogovorili su međusobnu potporu u daljnjim projektima, kako zajedničkim, tako i pojedinačnim. Tijekom proljeća provest će niz različitih interaktivnih aktivnosti za studente i mlade.