Financijska podrška

Fina dijeli stipendije: mjesečni iznos do 3000 kuna

https://pixabay.com/en/mentor-school-students-college-3513738/

Financijska agencija – Fina raspisuje natječaj za stipendiranje do 5 studenata, uz mjesečni iznos stipendije od 3.000 kuna neto. Prijave su otvorene do 21.11.2018.

Ako ste vrijedni i marljivi studenti, a specijalnost su vam matematika ili informatika, Financijska agencija – Fina nudi vam financijsku podršku – raspisuje natječaj za stipendiranje 5 studenata. Mjesečni je iznos stipendije do 3000 kuna neto.

Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti i studentice 1. i 2. godine diplomskog studija na sljedećim fakultetima: 

  • Fakultet elektrotehnike i računarstva: smjer Obradba informacija, Telekomunikacije i informatika, Programsko inženjerstvo i informacijski sustavi, Računalno inženjerstvo, Računarska znanost
  • Fakultet organizacije i informatike: smjer Informacijsko i programsko inženjerstvo, Organizacija poslovnih sustava, Baze podataka i baze znanja 
  • Prirodoslovno-matematički fakultet: smjer Primijenjena matematika, Računarstvo i matematika
  • Tehničko veleučilište u Zagrebu: smjer Informatika, Računarstvo
  • Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija: smjer Komunikacije i informatika, Računarstvo
  • Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje: smjer Računarstvo, Elektronika i računalno inženjerstvo, Komunikacijska i informacijska tehnologija
  • Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu: smjer Menadžerska informatika

Također, u kriterije za dodjelu stipendija ubrajaju se i ukupan prosjek ocjena tijekom cijelog studija (poželjno iznad 3.5), znanje engleskog jezika te trajanje prethodnog studija: 4 godine za studente 1. godine diplomskog studija, odnosno 5 godina za studente 2. godine diplomskog studija. Stipendije su namijenjene studentima/icama starim do 25 godina. Uz ispunjenje navedenih uvjeta, pri izboru kandidata kao prednost će se vrednovati socijalni status, postignuća na natjecanjima, priznanja i nagrade te dodatno obrazovanje.

Financijska agencija – Fina ima vrlo široko područje informatičkih znanja, napredne informatičke tehnologije i rješenja koja su u IT svijetu rijetko obuhvaćena na jednom mjestu. Kontinuirano ulaže u razvoj zaposlenika te isto nudi i mladim stručnjacima koji su spremni na nove izazove i postizanje novih uspjeha.

Ako ste se pronašli u prethodno navedenim kriterijima, ostale detalje možete pronaći na poveznici. Tko zna, možda baš Vi postanete novi Finini stipendisti. Prijave su otvorene do 21.11.2018.

Komentari na članak

Vezani članci

Perugia

Inozemno obrazovanje

Sveučilište Perugia raspisalo natječaj za stipendije

Sveučilište Perugia dodjeljuje stipendije za doktorski studij u iznosu većem od 15 000 eura, a prijave traju do 1. kolovoza.

Tribina o stipendijama Grada Splita

Info zona

Tribina o stipendijama Grada Splita

Aktualizirat će se pitanje koliko stipendije Grada Splita za učenike, studente i doktorande odgovaraju njihovim stvarnim potrebama.

Sveučilište u Splitu

Natječaj za stipendije

Sveučilište u Splitu raspisalo natječaj za dodjelu 125 stipendija

Raspisan je natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Splitu u ak. god. 2015/2016. Prijave traju do 15. siječnja, a dva tjedna kasnije bit će objavljeno 125 studenata koji će primati po 800 kuna mjesečno.

Sveučilište u Dubrovniku

Raspisana dva natječaja

Sveučilište u Dubrovniku dodjeljuje stipendije redovitim studentima

Dodjeljuje se pet stipendija studentima slabijeg socijalno-ekonomskog statusa te 15 stipendija najboljim redovnim studentima preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku.

Vijesti

Sporno poslovanje

Splitski Studentski centar ne nalazi se više na dužničkoj listi FINA-e

Studentski centar nalazio se na FINA-inom popisu obveznika koji nisu dostavili godišnje izvještaje, ali je taj popis jutros ažuriran.