Natječaj za stipendije

Fina daje stipendije i praksu studentima IT smjerova

Kape u zraku

Fina je u potrazi za 20 studenata kojima će dodijeliti stipendije i omogućiti obavljanje studentske stručne prakse. Prijave se zaprimaju do 24. studenog.

Financijska agencija, vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, raspisuje natječaj za dodjelu do 20 studentskih stipendija. Stipendije se isplaćuju u mjesečnom iznosu od 3.000 kuna neto, u trajanju od godine dana.

Uz spomenuti novčani iznos Fina će dobitnicima stipendije omogućiti obavljanje studentske stručne prakse i izrade diplomskog rada. Također će im, sukladno potrebama, omogućiti i zapošljavanje po završetku studija, uz mogućnost usavršavanja i profesionalnog razvoja te suradnju s vrhunskim stručnjacima.

Na natječaj mogu se prijaviti redoviti studenti i studentice 2. godine diplomskog studija sljedećih fakulteta: Fakultet elektrotehnike i računarstva: profil Obradba informacija, Telekomunikacije i informatika, Programsko inženjerstvo i informacijski sustavi, Računalno inženjerstvo; Fakultet organizacije i informatike: smjer Informacijsko i programsko inženjerstvo, Organizacija poslovnih sustava, Baze podataka i baze znanja; Prirodoslovno-matematički fakultet: smjer Primijenjena matematika, Računarstvo i matematika i Tehničko veleučilište u Zagrebu: smjer Informatika i Računarstvo.

Prijave s potrebnom dokumentacijom zainteresirani studenti mogu poslati od 14. do 24. studenog 2016. godine na e-mail adresu stipendija@fina.hr. Sve informacije o kriterijima, sadržaju prijave te obvezama stipendista možete pronaći na Fininoj internetskoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Vip alumni program

Otvara se novi krug natjecanja za VIP alumni

Vip zapošljava mlade diplomirane stručnjake tehničkog, informatičkog i prirodoslovno matematičkog usmjerenja

Vipnet drugi put otvara vrata mladim visokoobrazovanim stručnjacima i nudi priliku za jednogodišnji profesionalni razvoj unutar jedne od vodećih kompanija na tržištu.

Natječaj Ljubljana Poster Award 2016.

Natječaj Ljubljana Poster Award 2016.

Napravite najkreativniji plakat o Ljubljani i osvojite 3000 eura

Kreativci mlađi od 30 godina mogu sudjelovati u natječaju za najbolji i najkreativniji plakat na temu: „The city of Ljubljana is green for you. Get active, get fit!“ Prijave za natječaj otvorene su do 15. rujna 2016.

Studenti

Istraživanje pokazuje:

Slika prosječnog hrvatskog studenta

Studenti skoro uopće ne vjeruju političarima, a svaki deseti član je neke stranke

Unizg

Sveučilište u Zagrebu – Moskva, Singapur i Kanada

Natječaji za stipendije sveučilišnih bilateralnih razmjena 2015/2016.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je natječaj za stipendije studentima preddiplomskih te diplomskih studija, a vezano uz odlazak na bilateralnu razmjenu u Moskvu, Singapur te kanadsko Sveučilište York.

Radionica kuhanja u sklopu siječanjskog Vege izazova

Udruga "Prijatelji životinja"

Radionica kuhanja u sklopu siječanjskog Vege izazova

Udruga "Prijatelji životinja" organizira radionicu kuhanja veganskog ručka. Svi zainteresirani mogu se priključiti zanimljivom Vege izazovu.