Financijska podrška

EYF pruža novčanu pomoć za realizaciju europskih aktivnosti mladih

Tolerancija

Za aktivnosti mladih koje promiču mir, razumijevanje i toleranciju unutar različitih europskih zemalja dodjeljuju se financijske podrške. Rok je za prijavu 1. listopada.

Europska zaklada za mlade (EYF) raspisala je natječaj za ostvarivanje financijske potpore za provedbu aktivnosti nevladinih organizacija ili mreža mladih kojima je svrha poticanje mira, razumijevanja, poštivanje ljudskih prava, tolerancije, solidarnosti i demokracije. Riječ je o obrazovnim, društvenim, kulturnim i humanitarnim aktivnostima, usmjerenim na pomoć zemljama u razvoju.

Sam je fond utemeljilo Vijeće Europe, a namjera mu je upravo pružanje novčane pomoći europskim aktivnostima mladih, čime ujedno promiče njihovu međueuropsku suradnju i razmjenu aktivnosti. 

Rok je za prijavu 1. listopada, i to za sljedeće:

  • međunarodne aktivnosti koje se odvijaju od 1. travnja do 31. prosinca 2019. godine
  • godišnji plan rada za sljedeću godinu
  • jednokratne strukturne potpore za sljedeću godinu (regionalne mreže)
  • dvogodišnju strukturnu potporu za razdoblje od 2020. do 2021. godine (međunarodne nevladine organizacije/mreže)

Više je informacija dostupno na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Napad panike, FOTO: Tumblr

Iva Mikić

Što ako napadi panike nikada ne prođu?

Kada god si pipate puls i izbrojite abnormalni broj, a znate da ste zdravi, radi se o napadu panike. Ako ste obišli sve moguće doktore, a nalazi su uredni, ako tlak mjerite nekoliko puta dnevno, a uvijek je u redu, znajte da su to napadi panike. Napad panike najodvratniji je osjećaj koji sam dosad doživjela – želiš pobjeći iz vlastite kože, a ne možeš.

Prijavite se na 22. Međunarodni festival kazališta u Izmiru i Ankari

Natječaj

Prijave za sudjelovanje na turskim kazališnim festivalima u tijeku

Kako bi se postigla interakcija između različitih zemalja i kultura, TASKAV organizira dva kazališna festivala u Turskoj. U tijeku su prijave za sudjelovanje amaterskih i profesionalnih skupina.

Brod u suton

Natječaj

Za studente otvorena radna mjesta marketing menadžera brodske kompanije

Prednost u dobivanju posla donosi iskustvo u radu u turizmu. Naknada varira ovisno o stupnju obrazovanja: od 600 eura za preddiplomske do 800 eura za diplomske studije.

USSUD 3 – (Ne) voliš grad koji teče?

USSUD 3 – (Ne) voliš grad koji teče?

Treći USSUD ispituje stavove mladih o vlastitom gradu

Projekt USSUD svojim trećim izdanjem želi potaknuti raspravu i ispitati stavove mladih o vlastitom gradu te saznati koji su njihovi razlozi odlaska, dolaska, ostanka ili povratka u Rijeku.

Laboratorij

Poslijediplomski specijalistički studij

Farmaceutsko-biokemijski fakultet raspisao natječaj za šest područja specijalizacije

Počele su prijave za upis na poslijediplomski specijalistički studij na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu, a moguće je prijaviti se sve do 10. rujna 2019.