Natječaj za studente

Do rujna se možete prijaviti na natječaj za stipendije za informatičare i elektrotehničare

Stipendije

Jedna od navjećih hrvatskih banki otvorila je natječaj za dodjelu 30 stipendija studentima računarstva, informatike i srodnih fakulteta, a prijaviti se možete do 10. rujna.

Privredna banka Zagreb ove je godine odlučila dodjeliti 30 stipendija studentima informatike, računarstva, elektrotehnike, prirodoslovno-matematičkih i srodnih fakulteta i to u iznosu od tri tisuće kuna mjesečno.

Osim statusa redovnoga studenta, kandidati moraju imati visok prosjek ocjena tijekom studiranja, znanje engleskog jezika i preporuku profesora, a u obzir će se uzimati i nagrade i postignuća ostvarena na pojedinim natjecanjima.

Kandidati koji budu odabrani za stipendiranje, dužni su nakon završetka fakulteta sklopiti ugovor o radnom odnosu s bankom koji mora trajati dvostruko duže od perioda primanja stipendije.

Svi zainteresirani studenti mogu se na natječaj prijaviti do 10. rujna ove godine na adresu elektroničke pošte, a, osim ponude, dužni su dostaviti svoj životopis, presliku indeksa te sve ostale dokaze o ispunjavanju uvjeta za dodjelu stipendije.

Komentari na članak

Vezani članci

Radi u Americi!

Intervju: Irina Adamović

Work and Travel USA: Kako izgleda proces prijave

Work and Travel USA program omogućuje studentima da tijekom ljetnih mjeseci rade sezonske poslove širom Sjedinjenih Američkih Država. Pročitajte što o procesu prijave na program kaže Irina Adamović.

Ljubavno pismo

Ljubavna prepiska

„Zaljubljeni Šenoa i druge ljubavi“ u ručno napisanom pismu

Potaknuta 150. obljetnicom upoznavanja Augusta Šenoe i Slave pl. Ištvanić, i Svjetskim danom pisanja pisama, Gradska knjižnica Velika Gorica poziva vas da sudjelujete u natječaju, ručno napišete ljubavno pismo i pošaljete ga poštom.

Esej

Međunarodni natječaj za kratku priču

Kratkom pričom protiv rodne nejednakosti

Voliš zagovarati jednakost spolova? Protivnik si bilo kakvog oblika nasilja? Smatraš da imaš nešto reći o ovim temama? Ovo je natječaj za tebe!

Zgrada HRT-a

Hrvatska radiotelevizija

HRT traži mlade za stručno osposobljavanje

HRT će na godinu dana zaposliti 51 mladu osobu raznih zanimanja.

SCZG izvana

Studentski centar u Zagrebu

Spuštene bodovne granice za smještaj u studentskim domovima

Brucoši koji su ostvarili 1783 i više bodova na natječaju moći će se izravno useliti u studentski dom. Isto vrijedi i za studente viših godina kojima je bodovna granica spuštena s 2050 na 2041.