Natječaj za studente

Do rujna se možete prijaviti na natječaj za stipendije za informatičare i elektrotehničare

Stipendije

Jedna od navjećih hrvatskih banki otvorila je natječaj za dodjelu 30 stipendija studentima računarstva, informatike i srodnih fakulteta, a prijaviti se možete do 10. rujna.

Privredna banka Zagreb ove je godine odlučila dodjeliti 30 stipendija studentima informatike, računarstva, elektrotehnike, prirodoslovno-matematičkih i srodnih fakulteta i to u iznosu od tri tisuće kuna mjesečno.

Osim statusa redovnoga studenta, kandidati moraju imati visok prosjek ocjena tijekom studiranja, znanje engleskog jezika i preporuku profesora, a u obzir će se uzimati i nagrade i postignuća ostvarena na pojedinim natjecanjima.

Kandidati koji budu odabrani za stipendiranje, dužni su nakon završetka fakulteta sklopiti ugovor o radnom odnosu s bankom koji mora trajati dvostruko duže od perioda primanja stipendije.

Svi zainteresirani studenti mogu se na natječaj prijaviti do 10. rujna ove godine na adresu elektroničke pošte, a, osim ponude, dužni su dostaviti svoj životopis, presliku indeksa te sve ostale dokaze o ispunjavanju uvjeta za dodjelu stipendije.

Komentari na članak

Vezani članci

Zagrebačka banka

Nagradni natječaj

Milano te zove – javi se i osvoji put na utakmicu godine

Zagrebačka banka organizira nagradni fotonatječaj i dvoje sretnika vodi na finale UEFA Champions League u Milanu.

Hackathonovo vizual 2017

Studentski hackathon

Hackathonovo nagrađuje najbolje aplikacije s 20 000 kuna

Za sudionike osigurani su hrana i piće tijekom trajanja događaja te tulum na kraju, a ovisno o pokazanom znanju i potrebama IN2, moguće je i zapošljavanje u tvrtki.

2. broj

Udruga studenata kroatistike „Idiom”

Objavljen natječaj za drugi broj časopisa „ŠtoRIje”

Ove godine tiskan je prvi broj časopisa „ŠtoRIje”. Tiskano je 20 radova studenata iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Poljske. Nadamo se da će drugi broj imati više radova pa vas sve pozivamo da pošaljete svoje radove na natječaj.

SCZG izvana

Studentski centar Zagreb

Spuštene bodovne granice za smještaj u zagrebačkim domovima

Studenti koji su se prijavili na natječaj i ostvarili više od 1380 bodova, mogu se useliti u svoje sobe od ponedjeljka 12. rujna do 10. listopada. Bodovna je granica, dakle, snižena za 15 bodova, a jednaka je za brucoše i za starije studente.

Sveučilište u Splitu

Sveučilište u Splitu

Poništeni rezultati Natječaja Studentskog zbora u Splitu!

Sporno je i to što je Studentski zbor u Splitu pružio samo dva dana za žalbe, umjesto osam dana koja su propisana zakonom.