Natječaj za studente

Do rujna se možete prijaviti na natječaj za stipendije za informatičare i elektrotehničare

Stipendije

Jedna od navjećih hrvatskih banki otvorila je natječaj za dodjelu 30 stipendija studentima računarstva, informatike i srodnih fakulteta, a prijaviti se možete do 10. rujna.

Privredna banka Zagreb ove je godine odlučila dodjeliti 30 stipendija studentima informatike, računarstva, elektrotehnike, prirodoslovno-matematičkih i srodnih fakulteta i to u iznosu od tri tisuće kuna mjesečno.

Osim statusa redovnoga studenta, kandidati moraju imati visok prosjek ocjena tijekom studiranja, znanje engleskog jezika i preporuku profesora, a u obzir će se uzimati i nagrade i postignuća ostvarena na pojedinim natjecanjima.

Kandidati koji budu odabrani za stipendiranje, dužni su nakon završetka fakulteta sklopiti ugovor o radnom odnosu s bankom koji mora trajati dvostruko duže od perioda primanja stipendije.

Svi zainteresirani studenti mogu se na natječaj prijaviti do 10. rujna ove godine na adresu elektroničke pošte, a, osim ponude, dužni su dostaviti svoj životopis, presliku indeksa te sve ostale dokaze o ispunjavanju uvjeta za dodjelu stipendije.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti u učionici

Jezične škole

Ljetni tečajevi njemačkog jezika u Bavarskoj

Troškovi tečaja, smještaja i prehrane su osigurani, a potrebno je vladanje njemačkim jezikom najmanje na razini A2.

Diplomanti s togama i kapama

Poziv na stručno osposobljavanje

Grad Pula traži 24 pripravnika

Pripravniku Hrvatski zavod za zapošljavanje isplaćuje novčanu naknadu u visini od 2400 kuna mjesečno. Doprinose za mirovinsko i zdravstveno osiguranje i zaštitu na radu snosi HZZ.

ivana Maletić

Otvorene prijave za edukaciju

Naučite kako pripremiti i provesti projekte financirane iz EU fondova

Polaznici koji budu prisutni na više od 20 sati dobit će potvrdu o sudjelovanju potpisanu od strane zastupnice Maletić i za njih će biti organiziran posjet Europskom parlamentu u Bruxellesu, a najuspješniji polaznik dobit će mogućnost stažiranja mjesec dana u Europskom parlamentu u Bruxellesu u Uredu zastupnice Ivane Maletić.

Moja Exit Avantura

"Moja Exit Avantura"

Pokrenut globalni natječaj za dizajn stickera

Cilj Viber sticker natječaja je inspirirati kreativne umove iz čitavog svijeta da izraze svoje viđenje Exit Avanture i njezinih jedinstvenih vrijednosti, kao i festivalskog načina života u formi neodoljivih Viber stickera koji će se koristiti u chatovima 365 dana godišnje.

Novci izbliza

Poslovni dnevnik poziva na prijavu

Natječaj za studente u vrijednosti od 21 000 kuna!

U projektu mogu sudjelovati svi studenti u dobi od 18 do 27 godina, neovisno o statusu redovitog ili vanrednog studenta.