Natječaj za studente

Do rujna se možete prijaviti na natječaj za stipendije za informatičare i elektrotehničare

Stipendije

Jedna od navjećih hrvatskih banki otvorila je natječaj za dodjelu 30 stipendija studentima računarstva, informatike i srodnih fakulteta, a prijaviti se možete do 10. rujna.

Privredna banka Zagreb ove je godine odlučila dodjeliti 30 stipendija studentima informatike, računarstva, elektrotehnike, prirodoslovno-matematičkih i srodnih fakulteta i to u iznosu od tri tisuće kuna mjesečno.

Osim statusa redovnoga studenta, kandidati moraju imati visok prosjek ocjena tijekom studiranja, znanje engleskog jezika i preporuku profesora, a u obzir će se uzimati i nagrade i postignuća ostvarena na pojedinim natjecanjima.

Kandidati koji budu odabrani za stipendiranje, dužni su nakon završetka fakulteta sklopiti ugovor o radnom odnosu s bankom koji mora trajati dvostruko duže od perioda primanja stipendije.

Svi zainteresirani studenti mogu se na natječaj prijaviti do 10. rujna ove godine na adresu elektroničke pošte, a, osim ponude, dužni su dostaviti svoj životopis, presliku indeksa te sve ostale dokaze o ispunjavanju uvjeta za dodjelu stipendije.

Komentari na članak

Vezani članci

Stipendije

Sveučilište u Zagrebu

Objavljeni prvi rezultati Erasmus+ natječaja za akademsku godinu 2016/2017.

Objavljene su prve rang liste studenata za Erasmus+ program koje su složila fakultetska povjerenstva. Provjerite jeste li dobili stipendiju za studiranje u inozemstvu.

Google Summer of Code 2014. logo

Google Summer of Code

Google Summer of Code ove godine otvoren i za aplikacije

Svi zaintersirani mogu se prijaviti do 21. ožujka.

Margan Tadeon

Literarni natječaj

Društvo studenata kroatologije „Cassius“ vas poziva da probudite književnika u sebi

Voliš pisati i prava si pjesnička duša? Pošalji svoj rad Društvu studenata kroatologije „Cassius“ i možda baš ti osvojiš nagradu za najbolji literarni rad.

FinLE vfk 2016

Veliki dvoboj filmskih znalaca

Prijavite se na Veliki filmski kviz

Finale kviza nije rezervirano samo za pobjednike prošlih kvizova. Ovaj je Veliki filmski kviz kao i svaki drugi – svi su pozvani da se natječu u Aplauzu nakon poduže pauze od filmskog kvizovanja.

Google internship

Otvoreno mjesto Software Developera

Postani stažist u Googleu!

Za studente fakulteta računalnog ili srodnog usmjerenja, Google je otvorio natječaj za pripravnike u svom kanadskom uredu. Prijave se primaju do 29. veljače 2016.