Financijska podrška

Dijele se stipendije za školu antropologije na Malti; odabir kandidata ne ovisi o fakultetu i ocjenama

Malta, Gozo; izvor: https://unsplash.com/photos/h3VDyEgWZRs

Ljetna škola antropologije „Off The Beaten Track” omogućit će 15 djelomičnih i potpunih stipendija za najkreativnije prijedloge istraživanja koja će se provoditi tijekom ljeta 2019. godine na otoku Gozo na Malti. Prijave se šalju do 5. siječnja.

Raspisan je natječaj za cjelovito ili djelomično stipendiranje ljetne škole antropologije Off The Beaten Track koja se održava svake godine na Malti. Program omogućuje stjecanje istraživačkog iskustva na jednom od malteških otoka, Gozo, čija je kultura nastala pod afričkim, azijskim i europskim utjecajem tijekom posljednjih 7000 godina.

Odabir kandidata ne temelji se na akademskim postignućima, već entuzijazmu, predanosti i kreativnosti pa se prijaviti mogu studenti antropologije, ali i oni koji se ne bave antropologijom. Za prijavu je potrebno poslati dva ili više kreativna istraživačka koncepta čije se ideje mogu ostvariti upravo tijekom ljetne škole na Malti.

Dužina svakog koncepta je ograničena na 150 – 250 riječi, a prijava se vrši isključivo preko online obrasca do 5. siječnja 2019. godine. Od zaprimljenih prijava15 će dobiti priliku da u roku od dva mjeseca, tijekom siječnja i veljače, sastave detaljan plan istraživanja. Naposljetku, prijedlozi će se rangirati na temelju čega će biti dodijeljene djelomične ili potpune stipendije.

Osim stipendista, na ljetnoj školi antropologije mogu sudjelovati i ostali, a za više informacija posjetite mrežne stranice ljetne škole Off The Beaten Track.

Komentari na članak

Vezani članci

Oxford

Financijska podrška

Prijavi se za stipendiju i studiraj u Oxfordu

Clarendon Fund godišnje dodjeljuje 140 stipendija koje pokrivaju školarinu i troškove života izvrsnim i motiviranim studentima. Prijave su još otvorene, a traju do 8. siječnja.

Stipendije

Natječaj za studente

Do rujna se možete prijaviti na natječaj za stipendije za informatičare i elektrotehničare

Jedna od navjećih hrvatskih banki otvorila je natječaj za dodjelu 30 stipendija studentima računarstva, informatike i srodnih fakulteta, a prijaviti se možete do 10. rujna.

Vlada RH

Ministarstvo branitelja

Objavljeni dobitnici 5897 braniteljskih stipendija

Vrlo je bitno naglasiti da će i ugovori o stipendiranju, koji su vrlo važni za ostvarivanje prava na smještaj u studentskom domu, biti poslani odmah.

Belgija

Studirajte u Belgiji

Stipendije za međunarodne studente društvenih znanosti

Hrvatski studenti imaju priliku školovati se u Belgiji i ostvariti pravo na stipendiju i do 7,5 tisuća eura

Stipendije novinarstvo

Požurite se

Prijave za vrhunske novinarske stipendije traju još jako kratko

Prestižna sveučilišta poput Harvarda, Oxforda i MIT-a nude odlične stipendije, a traže se novinari zainteresirani za područja javnih politika, ekonomije, ali i mnoga druga.