Financijska podrška

Dijele se stipendije za školu antropologije na Malti; odabir kandidata ne ovisi o fakultetu i ocjenama

Malta, Gozo; izvor: https://unsplash.com/photos/h3VDyEgWZRs

Ljetna škola antropologije „Off The Beaten Track” omogućit će 15 djelomičnih i potpunih stipendija za najkreativnije prijedloge istraživanja koja će se provoditi tijekom ljeta 2019. godine na otoku Gozo na Malti. Prijave se šalju do 5. siječnja.

Raspisan je natječaj za cjelovito ili djelomično stipendiranje ljetne škole antropologije Off The Beaten Track koja se održava svake godine na Malti. Program omogućuje stjecanje istraživačkog iskustva na jednom od malteških otoka, Gozo, čija je kultura nastala pod afričkim, azijskim i europskim utjecajem tijekom posljednjih 7000 godina.

Odabir kandidata ne temelji se na akademskim postignućima, već entuzijazmu, predanosti i kreativnosti pa se prijaviti mogu studenti antropologije, ali i oni koji se ne bave antropologijom. Za prijavu je potrebno poslati dva ili više kreativna istraživačka koncepta čije se ideje mogu ostvariti upravo tijekom ljetne škole na Malti.

Dužina svakog koncepta je ograničena na 150 – 250 riječi, a prijava se vrši isključivo preko online obrasca do 5. siječnja 2019. godine. Od zaprimljenih prijava15 će dobiti priliku da u roku od dva mjeseca, tijekom siječnja i veljače, sastave detaljan plan istraživanja. Naposljetku, prijedlozi će se rangirati na temelju čega će biti dodijeljene djelomične ili potpune stipendije.

Osim stipendista, na ljetnoj školi antropologije mogu sudjelovati i ostali, a za više informacija posjetite mrežne stranice ljetne škole Off The Beaten Track.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/reichstag-building-reichstag-berlin-2838571/

Praksa za mlade ljude

Produljen rok prijave za stipendije Njemačkog parlamenta

Stipendije za program koji traje ukupno pet mjeseci dodjeljuju se mladim hrvatskim državljanima, a stipendisti u radu sa zastupnicima Bundestaga dobivaju uvid u politički, gospodarski i kulturni život u Saveznoj Republici Njemačkoj.

studenti na okupu

Natječaj Financijske agencije

Stipendija od 3000 kuna mjesečno za IT studente

FINA poziva studente FER-a, FOI-ja, PMF-a, TVZ-a, FERIT-a i FSB-a da se prijave na njen natječaj za stipendije, i to do 20. listopada.

Bologna stipendije

Prilika za preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studij

Objavljen natječaj za studiranje u Kini

Sveučilište Tianjin nudi studentima mogućnost preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija u Kini. Prijave traju do 25. lipnja, a studenti mogu birati između tri područja studija: prirodni, tehnički i društveni.

KMS: Ljetna škola poduzetništva

Ljetna škola Kluba mladih Split

Do pokretanja vlastitog biznisa dijeli te 8 utoraka

Klub mladih Split organizira ljetnu poduzetničku školu koja će se održavati tijekom 8 utoraka. Prvi je već 17. srpnja.

madrid

Financijska podrška

Dodjela stipendija za program digitalnog dizajna u Madridu

Prijave za čak šest stipendija koje dodjeljuje talijanski institut Istituto Europeo di Design (IED) zaprimaju se do 30. svibnja 2018, a namijenjene su kandidatima koji dolaze s tehničkih znanosti ili umjetničkog područja.