Financijska podrška

Dijele se stipendije za školu antropologije na Malti; odabir kandidata ne ovisi o fakultetu i ocjenama

Malta, Gozo; izvor: https://unsplash.com/photos/h3VDyEgWZRs

Ljetna škola antropologije „Off The Beaten Track” omogućit će 15 djelomičnih i potpunih stipendija za najkreativnije prijedloge istraživanja koja će se provoditi tijekom ljeta 2019. godine na otoku Gozo na Malti. Prijave se šalju do 5. siječnja.

Raspisan je natječaj za cjelovito ili djelomično stipendiranje ljetne škole antropologije Off The Beaten Track koja se održava svake godine na Malti. Program omogućuje stjecanje istraživačkog iskustva na jednom od malteških otoka, Gozo, čija je kultura nastala pod afričkim, azijskim i europskim utjecajem tijekom posljednjih 7000 godina.

Odabir kandidata ne temelji se na akademskim postignućima, već entuzijazmu, predanosti i kreativnosti pa se prijaviti mogu studenti antropologije, ali i oni koji se ne bave antropologijom. Za prijavu je potrebno poslati dva ili više kreativna istraživačka koncepta čije se ideje mogu ostvariti upravo tijekom ljetne škole na Malti.

Dužina svakog koncepta je ograničena na 150 – 250 riječi, a prijava se vrši isključivo preko online obrasca do 5. siječnja 2019. godine. Od zaprimljenih prijava15 će dobiti priliku da u roku od dva mjeseca, tijekom siječnja i veljače, sastave detaljan plan istraživanja. Naposljetku, prijedlozi će se rangirati na temelju čega će biti dodijeljene djelomične ili potpune stipendije.

Osim stipendista, na ljetnoj školi antropologije mogu sudjelovati i ostali, a za više informacija posjetite mrežne stranice ljetne škole Off The Beaten Track.

Komentari na članak

Vezani članci

Novac

Natječaj za stipendije

Hrvatska školska zaklada stipendira mlade koji ove jeseni upisuju prvu godinu studija

Stipendija može trajati do pet godina, uključujući tri godine preddiplomskog i dvije godine diplomskog studija. Ukupan je iznos stipendije 2000 američkih dolara, odnosno oko 13 750 kuna.

Politehničko sveučilište u Torinu

Projekt TOPoliTO

Studij u Torinu uz stipendiju od 8000 eura

Cilj je projekta TOPoliTO na Politehničkom sveučilištu u Torinu okupiti najbolje studente iz svih krajeva svijeta koji studiraju ili namjeravaju studirati prirodne ili tehničke znanosti ili studij umjetničkih područja.

Sveučilište u Splitu

UKUPNO 110 STIPENDIJA

Natječaj za stipendije Sveučilišta u Splitu

Splitsko sveučilište dijeli 110 stipendija u godišnjem iznosu od 10.800 kn.

Za žene u znanosti 2015

„Za žene u znanosti“ za 2015. godinu

Četiri mlade hrvatske znanstvenice imaju priliku osvojiti stipendiju vrijednu 5000 €

L’ORÉAL Adria i Hrvatsko povjerenstvo za UNESCO devetu godinu zaredom raspisali su natječaj za nacionalni program stipendiranja „Za žene u znanosti“ kojim dodjeljuju četiri stipendije od čak 5000 €.

Prijatelji

Stipendije za 11 sveučilišta

Potpune stipendije za studij podatkovne znanosti u Škotskoj

Ako vam se diplomski studij podatkovnih znanosti čini idealnom opcijom za vas, ne smijete propustiti prijaviti se na natječaj za čak 130 stipendija koje se dijele za taj studij u Škotskoj.