Financijska podrška

Dijele se stipendije za školu antropologije na Malti; odabir kandidata ne ovisi o fakultetu i ocjenama

Malta, Gozo; izvor: https://unsplash.com/photos/h3VDyEgWZRs

Ljetna škola antropologije „Off The Beaten Track” omogućit će 15 djelomičnih i potpunih stipendija za najkreativnije prijedloge istraživanja koja će se provoditi tijekom ljeta 2019. godine na otoku Gozo na Malti. Prijave se šalju do 5. siječnja.

Raspisan je natječaj za cjelovito ili djelomično stipendiranje ljetne škole antropologije Off The Beaten Track koja se održava svake godine na Malti. Program omogućuje stjecanje istraživačkog iskustva na jednom od malteških otoka, Gozo, čija je kultura nastala pod afričkim, azijskim i europskim utjecajem tijekom posljednjih 7000 godina.

Odabir kandidata ne temelji se na akademskim postignućima, već entuzijazmu, predanosti i kreativnosti pa se prijaviti mogu studenti antropologije, ali i oni koji se ne bave antropologijom. Za prijavu je potrebno poslati dva ili više kreativna istraživačka koncepta čije se ideje mogu ostvariti upravo tijekom ljetne škole na Malti.

Dužina svakog koncepta je ograničena na 150 – 250 riječi, a prijava se vrši isključivo preko online obrasca do 5. siječnja 2019. godine. Od zaprimljenih prijava15 će dobiti priliku da u roku od dva mjeseca, tijekom siječnja i veljače, sastave detaljan plan istraživanja. Naposljetku, prijedlozi će se rangirati na temelju čega će biti dodijeljene djelomične ili potpune stipendije.

Osim stipendista, na ljetnoj školi antropologije mogu sudjelovati i ostali, a za više informacija posjetite mrežne stranice ljetne škole Off The Beaten Track.

Komentari na članak

Vezani članci

SSUSA naslovna

Otvoren novi krug prijava

Hrvatski studenti odsad lakše do stipendija na američkim sveučilištima

Prilikom procesa pripreme i traženja najpovoljnijih uvjeta za studente sportaše, tim SSUSA usko surađuje sa stručnjacima iz zemlje i regije kako bi potencijalni studenti bili što uspješnije predstavljeni trenerima na američkim fakultetima.

Dragutin Tadijanović

Kako dobiti stipendiju iz Zaklade Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti

Dodijeljene stipendije i „Nagrada Dragutina Tadijanovića“ iz Zaklade HAZU

Dodijeljene su dvije stipendije iz fonda Dragutina Tadijanovića pa nam je jedna od dobitnica ispričala što valja učiniti kako bi se takva stipendija dobila.

Sveučilište u Kini

Sveučilište Xiamen

Studiraj na obalama jugoistočne Kine uz punu stipendiju

Za stipendiju se mogu prijaviti studenti prediplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija iz područja prirodnih i tehničkih znanosti, biomedicine i zdravstva, društvenih i humanističkih znanosti te umjetničkog područja.

Led i kip

Pascalina

Ljetna škola u Danskoj: Danci cijene ljudski rad. Mi cijenimo stvari.

Ići frizeru ili kozmetičaru u Danskoj je nezamislivo skupo. Piti alkohol i jesti čokoladu, također je skupo. Nigdje nema sitnih slova i ljudi si vjeruju. U posljednjoj kolumni iz serije "Ljetna škola u Danskoj" saznajte koliko je kolumnistica potrošila novaca i što je sve naučila o... Hrvatima.

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Prijavite se na Ljetnu školu za intelektualno vlasništvo

Ljetna škola za intelektualno vlasništvo održat će se u Zagrebu. Rok za prijavu je 15. travanj.