Natječaj Centra za ženske studije

Bogate nagrade za najbolje studentske radove na temu ženske i rodne problematike

Natječaj_Centar za ženske studije

Radove mogu poslati svi studenti i studentice hrvatskih sveučilišta, a prijave su otvorene do 1. listopada 2016.

Centar za ženske studije i ove godine dodjeljuje Nagradu za najbolji studentski rad na temu ženske i rodne problematike. Na Natječaj se mogu prijaviti svi studenti i studentice preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija sveučilišta u Republici Hrvatskoj, iz svih znanstvenih i umjetničkih područja. Centar dodjeljuje tri nagrade, koje se sastoje od povelje i novčanoga iznosa.

Rad mora imati najmanje 15 kartica teksta (op. a. jedna kartica teksta sadrži 1800 slovnih znakova u dokumentu Worda) iz područja ženske i rodne problematike, a može biti znanstveni, umjetnički ili stručni rad koji je nastao u pisanom ili izvedbenom obliku, uključujući i seminarske i završne radove. Rad može imati najviše tri suautora i ne smije biti objavljen niti javno izveden.

Pravila i uvjete nominacijskoga postupka i dodjele Nagrade možete preuzeti na poveznici, a rezultati će biti objavljeni na mrežnim stranicama Centra u studenom 2016. Natječaj je dio programa Centra za ženske studije usmjerenog na poticanje rodno osjetljivog obrazovanja i provedbu politike ravnopravnosti spolova u Republici Hrvatskoj.

Komentari na članak

Vezani članci

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

RIT Croatia nudi financijsku pomoć tijekom studiranja

Osim financijskih potpora koje se dodjeljuju na temelju uspjeha i financijskih potreba kandidata, RIT Croatia nudi i stipendije za upise na prvu godinu studija.

Svečana dodjela priznanja za projekt "Najmentor/ica 2015."

INA nagradila krativne studente i njihove mentore

Svečana dodjela priznanja za projekt "NajMentor/ica 2015."

U petak, 11. prosinca održala se svečana dodjela prizanja i nagrada studentima i profesorima u sklopu projekta "Najmentor/ica 2015." Naša najveća naftna kompanija ovim je natječajem pokazala koliko brine o obrazovanju mladih, čime proširuje svoje djelovanje na širi društveni aspekt.

KOZa

Kviz općeg znanja

KOZa vas poziva na igru

Iskušajte svoje znanje u novoj KOZi 9. travnja u 18.30 sati. Prijavite se što prije jer je broj mjesta ograničen.

MarieCurie

NA DANAŠNJI DAN

150. rođendan dvostruke nobelovke koja je ženama otvorila vrata znanosti

– Ja sam jedna od onih koji, poput Nobela, misle da će čovječanstvo iz novih otkrića izvući više dobra nego zla. – riječi su Marije Skłodowske Curie.

Makarska

Prijave traju do 13. studenog

Grad Makarska sufinancira prijevoz redovnim studentima

Grad Makarska i ove godine sufinancira prijevoz redovnim studentima s područja grada.