Financijska podrška

4 stipendije za postdiplomski studij u Austriji – samo za žene

https://pixabay.com/en/graduation-scroll-cap-university-2148715/

Dvije će se stipendije dodijeliti ženama lidericama, diplomanticama tehničkog, tehničko-ekonomskog i prirodoslovnog smjera, a dvije onima ekonomskog, pravnog i društvenog usmjerenja. Prijave traju do 31. svibnja.

Austrijski Technische Universität Wien i Donau-Universität Krems nude četiri djelomične stipendije za svoj postdiplomski MBA program. Namijenjene su ženama, i to budućim lidericama i menadžericama s područja jugoistočne i središnje Europe, a ideja je potaknuti njihov liderski duh te pomoći unaprijediti njihovo obrazovanje i poznavanje stranih jezika. 

Dvije stipendije bit će dodijeljene ženama lidericama, diplomanticama tehničkog, tehničko-ekonomskog i prirodoslovnog smjera. Traže se visoka motiviranost za sudjelovanje i završavanje MBA programa te uspješno savladavanje upisnog procesa. Ako ste zainteresirani za ovu stipendiju, pošaljite svoje dokumente koji uključuju životopis, motivacijsko pismo i primjerke potvrde o diplomiranju do 31. svibnja 2018. isključivo na e-adresu ursula.wiesinger@tucareer.com.

Preostale dvije stipendije namijenjene su lidericama ekonomskog, pravnog i društvenog usmjerenja koje imaju najmanje dvije godine radnog iskustva u struci. I za ove stipendije traže se visoka motiviranost i uspješno savladavanje upisnog procesa, no uz ove uvjete kandidatkinje moraju pokazati i financijsku potrebu za stipendijom. Ako ste zainteresirane, prijaviti se možete slanjem životopisa, motivacijskog pisma te potvrda o diplomi i financijskom stanju na e-adresu gm-mba@tuwien.ac.at. Prijave su također moguće do 31. svibnja 2018.

Program započinje 9. studenog 2018, a nastava će se održavati na engleskom i njemačkom jeziku. Za više informacija posjetite mrežne stranice programa.

Komentari na članak

Vezani članci

Knjiga.

Nagrada „Goran za mlade pjesnike”

Prilika mladim pjesnicima da objave svoju prvu zbirku poezije

Raspisan je natječaj za nagradu „Goran za mlade pjesnike” koja će se dodijeliti 2018. godine. Rok za slanje rukopisa jest 31. prosinca 2017, a nagrađeni pjesnik dobit će priliku objaviti svoju prvu zbirku pjesama.

Studentski zbor

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Novosti vezane uz besplatnu radionicu SZZG-a

S obzirom na veliki broj zainteresiranih za besplatnu radionicu o pisanju projekata, ista će se održati u dvije grupe.

Promocija studenata

Akademska godina 2016/2017.

Raspisan natječaj Grada Zagreba za dodjelu stipendija studentima s invaliditetom

Rok za podnošenje molbi na natječaj je 24. studeni 2016. godine, uključujući i taj datum.

Izvor: INA, Inicijativa za mlade

Privatni sektor

Osigurano preko 600 studentskih praksi u različitim tvrtkama i velikim kompanijama

Ne znaš kud bi sa sobom ovo ljeto? Uz mentore i vrhunske stručnjake INE ovo ljeto možeš odlično iskoristiti učeći i razvijajući nova znanja i vještine, a sve to u skladu s najboljim europskim standardima.

Promocija

Stipendija za Sveučilište Jiangsu

Odlična prilika za sve koji su oduvijek sanjali o studiranju u Kini

Sveučilište Jiangsu u Kini raspisalo je širok raspon stipendija za preddiplomski, diplomski i doktorski studij. Rok prijave je 10. kolovoza 2017.