Financijska podrška

4 stipendije za postdiplomski studij u Austriji – samo za žene

https://pixabay.com/en/graduation-scroll-cap-university-2148715/

Dvije će se stipendije dodijeliti ženama lidericama, diplomanticama tehničkog, tehničko-ekonomskog i prirodoslovnog smjera, a dvije onima ekonomskog, pravnog i društvenog usmjerenja. Prijave traju do 31. svibnja.

Austrijski Technische Universität Wien i Donau-Universität Krems nude četiri djelomične stipendije za svoj postdiplomski MBA program. Namijenjene su ženama, i to budućim lidericama i menadžericama s područja jugoistočne i središnje Europe, a ideja je potaknuti njihov liderski duh te pomoći unaprijediti njihovo obrazovanje i poznavanje stranih jezika. 

Dvije stipendije bit će dodijeljene ženama lidericama, diplomanticama tehničkog, tehničko-ekonomskog i prirodoslovnog smjera. Traže se visoka motiviranost za sudjelovanje i završavanje MBA programa te uspješno savladavanje upisnog procesa. Ako ste zainteresirani za ovu stipendiju, pošaljite svoje dokumente koji uključuju životopis, motivacijsko pismo i primjerke potvrde o diplomiranju do 31. svibnja 2018. isključivo na e-adresu ursula.wiesinger@tucareer.com.

Preostale dvije stipendije namijenjene su lidericama ekonomskog, pravnog i društvenog usmjerenja koje imaju najmanje dvije godine radnog iskustva u struci. I za ove stipendije traže se visoka motiviranost i uspješno savladavanje upisnog procesa, no uz ove uvjete kandidatkinje moraju pokazati i financijsku potrebu za stipendijom. Ako ste zainteresirane, prijaviti se možete slanjem životopisa, motivacijskog pisma te potvrda o diplomi i financijskom stanju na e-adresu gm-mba@tuwien.ac.at. Prijave su također moguće do 31. svibnja 2018.

Program započinje 9. studenog 2018, a nastava će se održavati na engleskom i njemačkom jeziku. Za više informacija posjetite mrežne stranice programa.

Komentari na članak

Vezani članci

Film

Svijet filma

Ponajbolja sanjarska svjetska studentska filmska produkcija na STIFF-u; prijave u tijeku

Do 1. svibnja zaprimaju se filmski uratci na temu snova koji će se prikazivati na velikom međunarodnom studentskom festivalu u Rijeci, posvećenom isključivo studentskom filmu.

Stipendije

Odlična prilika za buduće liječnike

Austrijska klinika nudi stipendiju za studente medicine

280 eura mjesečno stipendistima će dodijeliti klinika AMEOS, a zainteresirani kandidati moraju poznavati njemački jezik i biti spremni na ostanak u Austriji jer im klinika osigurava i posao nakon završetka studija.

Degordian development tim

Degordian

Degordian nudi godišnju stipendiju najboljim studentima u „web developmentu”

Degordian, full service digitalna agencija, nastavlja sa Sponge inicijativom, pružajući jedinstvenu priliku mladim studentima za stjecanje stipendije.

World in the City

"World in the City"

Izvorni govornici upoznat će vas sa značajnim svjetskim jezicima

Tečaj stranih jezika održavat će se od 27. lipnja do 29. srpnja. Cijena sudjelovanja iznosi 120 kuna.

ESN Zadar traži nove članove

Potraga za novim članovima

Duh studentske razmjene i zajedništva u kulturnoj raznolikosti osjetite prijavom u ESN Zadar

Priključite se mladima u udruzi ESN Zadar i otkrijte fenomen koji Erasmus studenti nazivaju „Jednom Erasmus, zauvijek Erasmus“. Napravite korak koji će vam zasigurno promijeniti život i omogućiti internacionalizaciju kod kuće.