LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Događaj godine u studentskom domu na Savi

Radićevi dani 2015.: Jedinstveni program za sve studente

Otvorenje je predviđeno za 19:30 u petak 29. svibnja, a goste očekuje zanimljiv program uz akrobate na svili, nastup zbora Concordia discors. Središnji dio večeri bit će natjecanje za izbor „kralja i kraljice Save“ u dvorani Pauk.

Otvorenje je predviđeno za 19:30 u petak 29. svibnja, a goste očekuje zanimljiv program uz akrobate na svili, nastup zbora Concordia discors. Središnji dio večeri bit će natjecanje za izbor „kralja i kraljice Save“ u dvorani Pauk.

U petak, 29. i subotu, 30. svibnja održat će se četvrti Radićevi dani.

Prvi put održani su 11. lipnja 2012. godine kada je organizator bio Studentski odbor S. D. Stjepan Radić s tadašnjim predsjednikom Branimirom Milardovićem. Ove godine, organizatori ovog jedinstvenog događaja garantiraju dvodnevni ludi, kulturni, zabavni i sportski program.

Brojne predstave i skečevi krasili su kulturni program. Mnogi smatraju kako se najviše pričalo o prikazivanju prvog dokumentarnog filma o S.D. Stjepan Radić u režiji Ivana Ožegovića (možete ga pronaći na kraju ovog članka). Također, na Radićevim danima posjetitelji su mogli premijerno čuti himnu Studentskog doma Stjepan Radić, kao što su mogli vidjeti i povijesni performans „Savskog Supermana“.

Otvorenje je predviđeno za 19:30 u petak, 29. svibnja, a goste očekuje zanimljiv program uz akrobate na svili, nastup zbora Concordia discors, a središnji dio večeri bit će natjecanje za izbor „kralja i kraljice Save“ u dvorani Pauk. Posjetitelji će na ulazu u dvoranu dobiti poklon iznenađenja.

U subotu, 30. svibnja program počinje ipak nešto ranije, u 10:00. Taj dan su na rasporedu igre u organizaciji zavičajnih udruga: ulična košarka za dečke, nogomet 3 na 3, također za dečke, balote i turnir u kartama, odnosno bela. Odbor za organizaciju igara mislio je i na one koji su raspoloženi za manje poznatije „sportove“ kao što su: potezanje konopa, pogađanje kolača iz menze, beer pong, vožnja bicikla što sporije to bolje („Usporka”), šah i odbojka s ručnicima.

Organizatori su osigurali i bogat nagradni fond te se zbog toga prijave svakako isplate. Kraljica i kralj Save dobit će 2x paket aranžmana TRIP’N’FUN Party Vlak Sarajevo (10. mjesec 2015.), za sebe i blisku osobu. Pobjednici u igrama u organizaciji odbora ulaze u bubanj za osvajanje glavne nagrade: 1x paket aranžman STUDENTIJADA Amsterdam (11. mjesec 2015.).

Svečano zatvaranje bit će 30. svibnja u 22:00 u dvorani Pauk uz dodjelu medalja i izvlačenje glavne nagrade. 

FOTO: FACEBOOK