LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stjecanje iskustva

Infobip prima praktikante – studente i nedavno diplomirane IT-jevce

– Dobila sam priliku naučiti i programirati u Javi, Springu, Reactu i raditi s Jenkinsom. Bilo je izazovno i svakodnevno vidim kako se poboljšavam. – ističe prošlogodišnja polaznica Infobipove prakse.

– Dobila sam priliku naučiti i programirati u Javi, Springu, Reactu i raditi s Jenkinsom. Bilo je izazovno i svakodnevno vidim kako se poboljšavam. – ističe prošlogodišnja polaznica Infobipove prakse.

IT-jevcima koji su u potrazi za iskustvom i izazovima Infobip je otvorio priliku za praksu. Svojim programom omogućava im da doznaju kako je biti inženjer u kompaniji koja svojim rješenjima dopire do više od 7 milijardi ljudi i uređaja te radi za klijente poput WhatsAppa, Vibera itd.  

Prijaviti se mogu, dakle, studenti preddiplomskog ili diplomskog studija iz područja IT-a, ali i oni nedavno diplomirani. Otvorene su dvije pripravničke pozicije, a prima se 25 studenata na svaki program – iz Hrvatske i BiH. Za one koji više vole kodirati, tu je Software Engineer program koji traje deset tjedana, a za one koje više zanima poslovna strana priče i žele kreirati rješenja prema klijentima, kreiran je dvotjedni Presales Engineer program.

Marina Solčić, Software Engineer Intern, studentica koja će na FER-u diplomirati u srpnju prošle je godine sudjelovala u programu: 

– Infobipova praksa u potpunosti me pripremila za rad kao softver-inženjerke. Dobila sam priliku naučiti i programirati u Javi, Springu, Reactu i raditi s Jenkinsom. Bilo je izazovno i svakodnevno vidim kako se poboljšavam. 

Program polaznike u prva dva tjedna vodi u Vodnjan gdje će iskusiti život u tehnološkom kampusu Pangea. Edukacijski dio programa za Software-inženjere počinje 25. veljače, dok za Presales-inženjere kreće 11. ožujka. Uključuje predavanja te rad na projektu koji simulira stvarnost te priprema sudionike za svakodnevni rad u multikulturalnom Infobipovom okruženju.  

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 7. veljače, a dodatne informacije nalaze na poveznici.  

FOTO: KOMUNIKACIJSKI LABORATORIJ