LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet šumarstva i drvne tehnologije

Prilika za studiranje ili istraživanje u Njemačkoj

Održat će tri info sesije na kojima će studenti saznati opće informacije o studiranju i istraživanju u Njemačkoj, ali i o mogućnostima financiranja.

Održat će tri info sesije na kojima će studenti saznati opće informacije o studiranju i istraživanju u Njemačkoj, ali i o mogućnostima financiranja.

Za one koji žele studirati ili istraživati u Njemačkoj ili naučiti njemački jezik Njemačka služba za akademsku razmjenu (Deutscher Akademischer Austauschdienst skraćeno DAAD) dijeli stipendije za studiranje, doktorat ili istraživanje u Njemačkoj, ali i ljetne tečajeve.


Q and A otvorene sesije

 

DAAD tim u Hrvatskoj će u listopadu organizirati tri info sesije na kojima će sa svim zainteresiranim studentima podijeliti opće informacije o studiranju i istraživanju u Njemačkoj i mogućnostima financiranja.

16. listopada u 17 sati studenti će moći saznati odgovore na sva pitanja o Doktorskom studiju i istraživanju u Njemačkoj: Gdje mogu pronaći informacije o doktorskim programima i mogućnostima financiranja? Koje istraživačke stipendije nudi DAAD?

Otvorena sesija pitanja i odgovora nastavit će se u 18 sati kada će se studente informirati o studiranju u Njemačkoj: informacije o sveučilištima i programima. U 19 sati studentima će se predstaviti Stipendije za ljetne škole njemačkoga jezika.

Sesije će se održati na engleskom jeziku preko platforme Zoom. Potrebna je prijava za sudjelovanje kako bi dobili poveznicu za sastanak.

Na sesiju koja vas zanima možete se prijaviti putem poveznica dostupnih na stranici Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA