LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Hrvatske studentske asocijacije

Otvorene prijave studenata na „StartItUp”; očekuju ih edukacija, natjecanje i party

– Studentima koji imaju inovativne ideje prioritet je ovim projektom osigurati edukativni i financijski poticaj te ih motivirati na prve korake u pokretanju poslovanja. – ističu iz Hrvatske studentske asocijacije.

– Studentima koji imaju inovativne ideje prioritet je ovim projektom osigurati edukativni i financijski poticaj te ih motivirati na prve korake u pokretanju poslovanja. – ističu iz Hrvatske studentske asocijacije.

Otvorene su prijave za sudjelovanje u projektu StartItUp, koji organizira Hrvatska studentska asocijacija (HSA). Sastoji se od radionica, natjecanja, konferencije i networking afterpartyja, osmišljenih s ciljem da budućim poduzetnicima približi svijet startupa.

– Studentima koji imaju inovativne ideje prioritet je ovim projektom osigurati edukativni i financijski poticaj te ih motivirati na prve korake u pokretanju poslovanja baziranog na njihovim idejama. – ističu iz Hrvatske studentske asocijacije.

Prijave se vrše na poveznici, najkasnije do 15. travnja, a prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti koji imaju inovaciju ili ideju za pokretanje vlastitog poslovanja.

– Nakon prikupljenih prijava slijede organizirane edukativne radionice kako bi prijavljeni natjecatelji što uspješnije prezentirali svoju ideju na manifestaciji StartItUp koja se održava 21. i 22. svibnja 2021. – pojašnjavaju organizatori.

Navode da je prvi dan rezerviran za natjecateljski dio dok će sljedećeg dana, na samoj konferenciji, sudionici doznati kako ideju pretvoriti u stvarnost – od osnivanja startupa do njegove uspješnosti na domaćem i stranom tržištu. Tada će čuti motivacijske priče uspješnih poduzetnika, informacije o financiranju poslovanja te raspravu o pogodnosti političkog okruženja, odnosno o tome kako zadržati startupove unutar Hrvatske.
– U sklopu konferencije, 22. svibnja, stručni će žiri proglasiti pobjednika za kojega je osiguran bogat nagradni fond dok će svi prijavljeni kandidati dobiti zanimljive sponzorske nagrade. Najinteraktivniji dio ovog projekta predviđen je za kraj drugog dana, kada je na programu networking afterparty na kojem će se svi sudionici, uz domjenak, družiti, izmjenjivati dojmove, iskustva i, najbitnije, kontakte. – ističu iz HSA-a.
Događaj će se, kažu, održati na zagrebačkoj adresi Trg žrtava fašizma 1, u prostorijama SquareOne coworkinga – generalnog partnera i prijatelja projekta.
FOTO: PIXABAY