LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kazneno djelo

Policija uhvatila dvojicu mlađih muškaraca u trgovanju marihuanom

Dvije mlađe muške osobe u dobi od 21 i 28 godina uhvaćene su u kupoprodaji marihuane na području Dubrave u Zagrebu.

Dvije mlađe muške osobe u dobi od 21 i 28 godina uhvaćene su u kupoprodaji marihuane na području Dubrave u Zagrebu.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga s ciljem daljnje preprodaje na ilegalnom tržištu nabavio marihuanu koju je namjeravao prodati 28-godišnjaku.
– Osumnjičeni i 28-godišnji kupac su trgovinu obavili na parkirališnom prostoru na području Dubrave u Vrtnjakovečkoj ulici, gdje su ih uočili policijski službenici. Prilikom postupanja policijskih službenika, osumnjičeni im je dragovoljno izručio plastični paketić ispunjen s 0,58 grama marihuane, dok je na tlo odbacio plastični paketić ispunjen s 14,30 grama marihuane. – stoji u objavi Policijske uprave zagrebačke.
28-godišnjak je prilikom postupanja dragovoljno izručio kupljeni plastični paketić ispunjen s 5,90 grama marihuane, nakon čega je protiv njega po završetku kriminalističkog istraživanja podnesen Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. Protiv osumnjičenog je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
FOTO: PIXABAY