LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
"Stand up" komedija u Norris Cafeu

Debeli Djed Božićnjak stvorio malu oazu veselja na četvrtom "Čak majku"

Četvrto izdanje "Čajk majka" oduševilo je sve posjetitelje Norris cafea. Događaj je uspješno spojio zabavu i umjetnost te je omogućio obilje smijeha.

Četvrto izdanje "Čajk majka" oduševilo je sve posjetitelje Norris cafea. Događaj je uspješno spojio zabavu i umjetnost te je omogućio obilje smijeha.

Napokon je otkrivena strogo čuvana tajna Djeda Božićnjaka i to baš na Čak majk 4: Santa's secret koji je uspješno održan u Norris cafeu prošlog petka. Dugo se sumnjalo da će se outati, ali sad je napokon javno izrečeno da bi Djedica rado izašao iz ormara, ali je poprilično zabrazdio u volumen i, nažalost, ne može. Ipak, njegov naum podržalo je osam komičara koji su došli na open mic event s novim, prigodnim šalama.

Čak majk postao je veliki događaj u Novom Zagrebu. Ovog su puta stigli gosti iz Rijeke, Osijeka i Zaboka da bi prikazali najnoviji materijal publici koja ih voli. Norris cafe je i stvorio ovaj događaj kako bi spojio zabavu i umjetnost te svojim gostima omogućio dobru komediju. Danas je potrebno, više no ikad, prikazati šaljivu stranu realnosti s blagom dozom ironije. Također, potrebno je podržati sve komičare koji za kruh zarađuju svakodnevnim radom u fizikalnoj terapiji, turizmu, IT sektoru, trgovini, a navečer odjenu osmijeh i podijele svoju kreaciju s publikom.

Publiku je posjetio i Denis Rajčić, koji se upravo vratio s turneje po Europi gdje je osvojio tri zlatne medalje u Slovačkoj, BiH i nedavno u talijanskoj Bologni na svjetskim natjecanjima INBA The Best Natural Show te na taj način promovirao Hrvatsku kao zemlju zdravlja. Sponzor nastupa je tvrtka BISKA d.o.o. iz Zagreba koja je svojim proizvodima pomogla da se stvari malo podmažu i to je izazvalo obilje veselja među posjetiteljima.

Godina ide svom kraju i nakon četvrtog Čak majka domaćini u Norrisu otkrivaju jesu li ispunili svoj cilj i što dalje. Odgovor je jednostavan – uspješno pružaju priliku novim i starim komičarima te im žele ustupiti mjesto na kojem će prikazati svoj umjetnički rad bez kritike kako bi se stvorila mala oaza radosti. Program je toliko raznovrstan da svi koji dođu mogu odabrati nešto što ih pokreće.

I naravno, program ide dalje. U 2017. godini pripremaju se razne dogodovštine poput Dark majka u petak 13. siječnja i Čak majk 5: No matter, mater (ili za ljude iz Ogulina – Nema veze, majko) koji je planiran za kraj siječnja. Prijavite se na Facebook stranici i dobro se zabavite. Sad idu izbori u Zagrebu, materijala ima.

FOTO: BAGADODO