LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ecipele.hr

Skechers – najudobnija obuća za aktivne ljude

U potrazi ste za udobnim modelima muške, ženske i dječje obuće? Skechers ima odgovor na sve. Potražite najnovije kolekcije i obogatite garderobu.

U potrazi ste za udobnim modelima muške, ženske i dječje obuće? Skechers ima odgovor na sve. Potražite najnovije kolekcije i obogatite garderobu.

Volite udobnost i moderan stil? Želite li naglasiti svoj karakter ili unijeti dozu energičnosti kroz popularne modele obuće? Na pravom ste mjestu jer najnovija Skechers kolekcija obuće savršen je odabir za vas. Skechers ženske tenisice dostupne su u brojnim bojama i različitim uzrocima zahvaljujući kojima će vaše svakodnevne odjevne kombinacije biti puno zanimljivije. Proljetna i ljetna kolekcija pune su iznenađenja, no ako više preferirate klasični stil, i u tom ćete slučaju pronaći nešto za sebe. Razmislite o Skechers Arch Fit tenisicama koje će zahvaljujući prozračnim vlaknima i fleksibilnom potplatu biti savršene za toplo i sunčano vrijeme.


Za koje se Skechers modele odlučiti?


Bez obzira na to jeste li sportski tip, preferirate li više urbani ili casual stil odijevanja, nikako ne propustite pretražiti ponudu Skechers natikača. Prikladne su za vruće ljeto kada živa u termometru naraste iznad 25°C. Možete ih nositi na plažu ili na bazen, za casual druženje s prijateljima ili ih obuti kad idete u trgovinu.


Foto: ecipele.hr, Envato Elements

Za sparne dane odličan odabir bit će lagane espadrile s remenom koji se kopča iza gležnja. Njima ćete s lakoćom osvježiti svaki vaš stajling. Ako ovog ljeta planirate aktivni godišnji odmor, onda u kofer obavezno spakirajte Skechers tenisice s memory pjenom u kojima ćete imati osjećaj kao da hodate po oblacima. Dostupne su u jarkim i veselim bojama, a i za ljubitelje prigušenijih rješenja tu je pregršt opcija. Sportske tenisice u pastelnim ružičastim tonovima savršeno pristaju čak i na suknje i ljetne haljine! Osim toga, oduševit će vas i veliki izbor kofera na Ecipele.hr.


Što kažete na Skechers ženske zimske čizme? Savršene su za jesen i zimu


Skechers obuća odlikuje se svojom jednostavnošću zbog čega se svaki model ističe i razlikuje od ostalih modela. Brend je, dakle, razvio vlastiti stil obuće koji je postao hit među ljubiteljima urbanog i casual stila. Skechers tenisice karakterističnog dizajna i dalje su prisutne u kolekcijama brenda, no neprestano ih proširuje novim modelima obuće među kojima će svatko pronaći nešto za sebe. Za hladnije jesenske i zimske dane potražite gležnjače koje će vam pružiti potrebnu zaštitu od hladnoće, vjetra, snijega i kiše. Čizme iz Skechers kolekcije obogaćene su najnovijom tehnologijom te nude savršenu kombinaciju stila i udobnosti tijekom cjelodnevnog nošenja. Pojedini modeli iznutra su obloženi sintetičkim krznom, a potplat izrađen od visokokvalitetnih materijala kretat će se sa svakim vašim korakom i osigurati stabilnost na svakoj površini.

Ljubiteljice klasičnog stila sigurno će posegnuti za jednostavnim modelima s vezicama ili onima na kopčanje pomoću patentnog zatvarača, dok će dame koje se žele istaknuti u gomili radije odabrati kožne modele ukrašene raznim dodatcima. Kod odabira važnu ulogu igra veličina obuće; tenisice vam moraju u potpunosti pristajati da ne bi došlo do kretanja stopala, a ako kupujete zimsku obuću, ona može biti pola broja veća od veličine koju trenutno nosite. Skechers obuću nosite uz štogod poželite, jer moderan stil je njezina zajednička karakteristika.
FOTO: ECIPELE.HR, ENVATO ELEMENTS