LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
TikTok

Znate li za ove VRUĆE trendove na TikToku?

Od „wiggle wiggle” do silueta izazova, donosimo najseksi TikTok trendove.

Od „wiggle wiggle” do silueta izazova, donosimo najseksi TikTok trendove.

Društvene mreže preplavljene su različitim izazovima (eng. challenge) i trendovima, a zasigurno u brzom kreiranju sadržaja prednjači TikTok koji ponajviše koristi generacija Z. Iako je ovakav tip sadržaja mnogim korisnicima društvenih mreža neprimjeren, pa čak i degutantan, tko smo mi da sudimo što je popularno.

Dovoljno je da samo proskrolate po TikTok feedu i brzo ćete shvatiti kako je ova društvena mreža zapravo jako „sex-pozitivna”, pa je TikTok jedna od „najvrućijih” društvenih platformi zadnjih godina, gdje se njegovi korisnici ne srame pokazati „malo više” nego što je to slučaj na Instagramu i pogotovo na Facebooku. Od novih sex poza i kreativnih tehnika, do ideja o držanju seksualne napetosti u vezi na visokoj razini
 


VEZANI SADRŽAJ: Usporedite kako su izazovi na društvenim mrežama izgledali davne 2016. godine, uz tzv. Underboob Pen Challenge!



Istražili smo zato nekoliko vrućih trendova na TikToku.


1. #pausechallenge


2. #silhouettechallenge


3. #bussit

@gjuanita

TIKTOK TOOK MY VIDEO DOWN AT 800K 😡 i have more tho 😂

♬ Buss It - Erica Banks


4. #wigglewigglechallenge


5. #smallwaistprettyface


TikTok definitivno nije platforma za one osjetljivije na ovakav sadržaj, ali zasigurno je nešto što je sveprisutno i utječe na mlade generacije, dok s druge strane, upravo te mlađe generacije poput Gen Z, stvaraju potrebu za ovakvim kanalima komunikacije i u potpunosti mijenjaju sliku korištenja društvenih mreža danas.
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT