LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mladi znanstvenici

Skup mladih istraživača: Zajednički temelji 2023 – uniSTem

Cilj je potaknuti međusobnu suradnju mladih istraživača u znanstveno-istraživačkom i stručnom djelovanju, ali i drugim aspektima njihovog profesionalnog života.

Cilj je potaknuti međusobnu suradnju mladih istraživača u znanstveno-istraživačkom i stručnom djelovanju, ali i drugim aspektima njihovog profesionalnog života.

Deseti skup mladih istraživača iz područja građevinarstva i srodnih tehničkih područja pod nazivom Zajednički temelji 2023 – uniSTem održat će se od 14. do 17. rujna na Fakultetu arhitekture, građevinarstva i geodezije u Splitu, stoji na službenoj stranici skupa.
 

Cilj okupljanja


Istraživači će se okupiti s ciljem međusobne suradnje u znanstveno-istraživačkom i stručnom djelovanju, ali i u drugim dijelovima njihove profesionalne karijere. Sudionici će razmjenjivati ideje, prezentirati, upoznati druge istraživače, ali i dobiti povratne informacije za svoj dosadašnji rad.

Skup se održava u dva dijela, formalnom, koji uključuje izlaganja i prezentacije te neformalnom, koji uključuje druženja. Sudionicima će biti osiguran i smještaj u Studentskom domu Dr. Franjo Tuđman, na Kampusu u Splitu (Cvite Fiskovića 3). 
 

Obilježavanje 10. godišnjice


Prvi skup Zajednički temelji održan je prije 10 godina upravo u Splitu, a otada se održava svake godine na filijalama Udruge hrvatskih građevinskih fakulteta (Zagreb, Split, Rijeka, Osijek i Mostar). Do sada je više od 250 mladih istraživača imalo priliku predstaviti svoja istraživanja i radove. 



Program skupa pogledajte ovdje, a više informacija na poveznici.
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT