LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Obavijest iz SC-a

Studentski centar Rijeka objavio novo radno vrijeme objekata; zatvara se Studentski shop

Promijenjeno je radno vrijeme objekata riječkog SC-a. Donosimo obavijesti vezane uz studentski servis, smještaj i studentski shop.

Promijenjeno je radno vrijeme objekata riječkog SC-a. Donosimo obavijesti vezane uz studentski servis, smještaj i studentski shop.

Riječki Studentski centar objavio je aktualnosti vezane za rad njegovih objekata, među kojima su i moguće dodatne izmjene o čemu će naknadno obavijestiti. Radno vrijeme možete pronaći u nastavku.

Studentski servis

Šalter Studentskog servisa na Kampusu radi od ponedjeljka do petka od 7:00 do 16:00. Šalter u restoranu Indeks radi od ponedjeljka do petka od 9:00 do 17:00, dok šalteri na Veleučilištu u Rijeci i na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu ne rade.

Moguće je podići ugovore o obavljanju studentskog posla online, o čemu više možete pronaći na stranici SC-a.

Smještaj

U Studentskom naselju Trsat recepcija će raditi svaki dan od 00:00 do 24:00, a Uprava će raditi od ponedjeljka do petka od 7:00 do 15:00. Subotom, nedjeljom i blagdanom Uprava ne radi. Recepcija Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić radit će svakoga dana od 6:00 do 22:00. Uprava radi od ponedjeljka do petka od 7:00 do 15:00. Subotom, nedjeljom i blagdanom Uprava ne radi.

Studentski shop

Prodavaonica će biti zatvorena od 16. srpnja do 28. kolovoza, a počet će raditi od 31. kolovoza 2020. godine prema redovitom radnom vremenu.
FOTO: UNSPLASH