LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koronavirus

Šuškalo se da nema obustave nastave na zagrebačkom privatnom sveučilištu; informacija je demantirana

Premda su u studentskim krugovima krenule priče da neće slijediti praksu ostalih fakulteta, objavljeno je da se nastava obustavlja u iduća dva tjedna.

Premda su u studentskim krugovima krenule priče da neće slijediti praksu ostalih fakulteta, objavljeno je da se nastava obustavlja u iduća dva tjedna.

Nakon što je premijer Andrej Plenković poručio da se zbog koronavirusa od ponedjeljka, 16. ožujka, prekida nastava na dva tjedna, u studentskim su krugovima krenule priče da privatno Sveučilište Libertas neće slijediti tu praksu. Međutim, ta informacija nije točna.


Vezano: Andrej Plenković: Prekida se nastava na svim fakultetima!


Sada je i službeno objavljeno – nastava se obustavlja. S instituticije navode:

– U skladu s odlukom Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnog stožera civilne zaštite te Dodatnom uputom Ministarstva znanosti i obrazovanja (Klasa: 602-04/20-10/00024, ur.br. 533-04-20-0002 / 13. ožujka 2020) o obustavi nastave u svim osnovnim i srednjim školama te visokim učilištima na razdoblje od dva tjedna obavještavamo vas da se sva predavanja, konzultacije, ispiti, obrane završnih i diplomskih radova na Sveučilištu Libertas obustavljaju na dva tjedna počev od subote, 14. ožujka, do 28. ožujka 2020. g. Isto tako, fizički kontakti sa studentskom referadom i ostalim službama Sveučilišta obustavljaju se na dva tjedna, počev od subote, 14. ožujka, do 28. ožujka 2020. g.

– Komunikacija s nastavnicima i stručnim službama obavljat će se isključivo telefonskim i elektroničkim putem (e-mail/edunet) te vas molimo da se strogo pridržavate ovog pravila. 

– O nastavnim aktivnostima i planovima izvođenja nastave bit ćete pravodobno obaviješteni. Ovim putem naglašavamo da redovno pratite obavijesti i komunikacijske kanale putem intranet sustava, odnosno Eduneta. Sve službe će biti kontinuirano na raspolaganju putem navedenih komunikacijskih kanala.

FOTO: PEXELS