LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Konferencija u SC-u

I Schneider Electric poručuje: Ostani u Hrvatskoj!

Predstavljamo kompaniju Schneider Electric koja je jedan od partnera u provedbi projekta Rotaraction – Ostani u Hrvatskoj!

Predstavljamo kompaniju Schneider Electric koja je jedan od partnera u provedbi projekta Rotaraction – Ostani u Hrvatskoj!

Kompanija Schneider Electric jedan je od partnera u provedbi projekta Rotaraction – Ostani u Hrvatskoj. Riječ je o konferenciji za mlade kojom ih se pokušava ohrabriti za ostanak u Hrvatskoj dajući im priliku za stjecanje novih znanja kroz predavanja i radionice koje obuhvaća, ali i izravno ih spojiti s potencijalnim poslodavcima na sajmu karijera i career speed datingu. Održat će se 3. travnja u prostorijama Studentskog centra u Zagrebu

Schneider Electric, partner događaja, predvodi digitalnu transformaciju upravljanja energijom i automatizacijom kućanstava, zgrada, podatkovnih centara, infrastrukture i industrije. U više od 100 država diljem svijeta, lider je na području upravljanja energijom u mrežama srednjeg napona, niskog napona i neprekidnog napajanja te na području sustava automatizacije. 

Rješenja Schneider Electrica omogućuju ponajprije upravljanje i nadzor sustava u energetici i automatizaciji, a zahvaljujući naprednoj analitici i softverima, omogućuju ostvarenje energetske i operativne učinkovitosti. Unutar globalne Ecosystem zajednice, kompanija surađuje s velikim brojem partnera, integratora i razvojnih tvrtki te kroz otvorenu EcoStruxureTM platformu omogućuje upravljanje u stvarnom vremenu i učinkovitost u operativnom vođenju. Posvećenost zaposlenika i partnera inovacijama, raznolikosti i održivosti, uz slogan Life is On, odražava težnju tome da je energija dostupna svugdje, svima, u svakom trenutku.

Tvrtka, zajedno sa svojim partnerima, diljem svijeta realizira brojne projekte koji, zahvaljujući najsuvremenijim tehnologijama i inovativnim rješenjima, pomiču granice u svojim segmentima. Jedan od najuspješnijih i najdojmljivijih projekata ove kompanije svakako je The Edge – poslovna zgrada tvrtke Deloitte u Amsterdamu, koja je ujedno proglašena i najodrživijom zgradom na svijetu.

Izgradnja održivog ureda koji stvara više energije nego što potroši izuzetno je hrabra ideja. Schneider Electric investitoru je ponudio svoje inovativno i sveobuhvatno rješenje EcoStruxure koje, uz podršku IoT tehnologije povezivanja, pruža udobnost i energetsku učinkovitost. Kao poseban benefit ističe se utjecaj na komfor korisnika te zdravlje zaposlenika i njihovu produktivnost, što je posljedica poboljšanja klimatskih mikrouvjeta i postavki osvjetljenja unutar radnoga okruženja. Čak 72% Deloitteovih zaposlenika izjavilo je kako uživa u osjećaju nadzora svog okruženja pomoću pametnog telefona, dok ova suvremena i atraktivna zgrada zasigurno predstavlja inovaciju vrijednu pažnje. 

Više o kompaniji i mogućnostima zapošljavanja saznajte na službenoj stranici

FOTO: PR FOTO