LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukativna konferencija

YouthSpeak Forum: mladima se daje glas u njima najvažnijoj temi – obrazovanju

Posjetite ovu konferenciju i razvijte vještine javnog govora i kritičkog mišljenja sudjelovanjem u debati i radionici.

Posjetite ovu konferenciju i razvijte vještine javnog govora i kritičkog mišljenja sudjelovanjem u debati i radionici.

AIESEC u Zagrebu organizira YouthSpeak Forumu, koji će se održati 22. studenog 2023. godine u Zagrebu, na adresi Ulica Radoslava Cimermana 88. YouthSpeak Forum je godišnje okupljanje koje okuplja mlade lidere, studente i profesionalce s ciljem stvaranja pozitivnog utjecaja na svoje zajednice i svijet.

Tijekom protekle tri godine, AIESEC u Zagrebu uspješno je privukao veliki broj mladih sudionika, ne samo na YouthSpeak Forum, već i druge konferencije i projekte u sklopu organizacije.

Ovogodišnji Forum fokusiran je na temu „Kvalitetno obrazovanje" i temeljen je na istoimenom četvrtom UN-ovom cilju održivog razvoja. Održivi razvojni ciljevi (SDG-ovi) predstavljaju globalni okvir za postizanje održivog razvoja do 2030. godine. Četvrti cilj, poznat i kao „Cilj 4 – Kvaliteta obrazovanja," ima ključnu ulogu u unapređenju obrazovanja diljem svijeta.

FOTO: AIESEC, PR

 

Posjetitelje očekuju razne aktivnosti


YouthSpeak Forum nudi raznovrsne aktivnosti, uključujući debate, panele i radionice usmjerene na širok spektar tema, kao što su održivost, inovacija, liderstvo, društveni utjecaj i osobni razvoj. Ova konferencija stremi okupiti motivirane mlade ljude koji žele promijeniti svijet nabolje.

Sudionici YouthSpeak Foruma mogu pridonijeti promociji obrazovanja kao ključnog faktora za postizanje održivog razvoja, posebno u kontekstu SDG-a 4. Kroz edukativne sesije, panele, i radionice, YouthSpeak Forum želi osvijestiti sudionike o važnosti obrazovanja u ostvarivanju održivog razvoja, uključujući pitanja pristupa obrazovanju, kvalitete nastave, inkluzivnosti i uloge obrazovanja u stvaranju društava koja su spremna suočiti se s globalnim izazovima.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem poveznice.

AIESEC u Zagrebu dio je svjetske mreže AIESEC, najveće svjetske organizacije koju vode mladi ljudi. Naša je misija razvoj lidera budućnosti i stvaranje pozitivnog društvenog utjecaja. Kroz brojne projekte i inicijative, pružamo mladima priliku za osobni razvoj, razmjenu iskustava i aktivno sudjelovanje u globalnim temama.

 

FOTO: AIESEC, PR