Sjećanje na slavnu mačku

FOTO: Napustila nas je velika internetska zvijezda Grumpy Cat

https://draconian-rex.tumblr.com/post/184941288769
Pogledaj fotogaleriju
Grumpy Cat
https://grumpicat.tumblr.com/image/111546075982
Grumpy Cat
https://grumpicat.tumblr.com/post/74545641909
https://grumpicat.tumblr.com/post/73979964974

+11

Donosimo vam galeriju nekih od najpoznatijih memeovaa Grumpy Cat, prave internetske zvijezde koja je uginula 14. svibnja.

Najpoznatija mačka virtualnog svijeta, Grumpy Cat, uginula je 14. svibnja 2019. godine u sedmoj godini života. Vijest su na Instagramu, na kojem je imala više od 2,4 milijuna pratitelja, objavili njezini vlasnici.

Da podsjetimo, postala je popularna nakon što je njezin vlasnik Bryan postavio njezinu fotku na Reddit. Fotka je postala viralna, a ona prava internetska zvijezda.

Donosimo vam fotogaleriju nekih od najpoznatijih memeova Grumpy Cat u znak sjećanja na slavnu mačku koja je nasmijavala milijune ljudi.

Komentari na članak

Vezani članci

objava u domskim grupama 2

Studentski život

Najzanimljivije objave u domskim Facebook grupama

Najbrži i najlakši način da studenti saznaju sve što ih zanima domske su grupe na Facebooku koje su zbog toga pune zanimljivih objava. Neke od njih donosimo u fotogaleriji.

Akcija „Zagrli za Guinness, zagrli za rijetke“– gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

Akcija „Zagrli za Guinness, zagrli za rijetke“

FOTO: Svijet u zagrljaju povodom Međunarodnog dana rijetkih bolesti

Cilj međunarodne inicijative „Zagrli za Guinness, zagrli za rijetke“ postignut je. Glas oboljelih čuo se u javnosti koja im je pružila razumijevanje i podršku upravo putem fotografija zagrljaja koje su pristizale svakodnevno.

SCool Fest: Palac gore

Radićevi dani

FOTO: Drugi dan SCool Festa u znaku sporta

U dvorištu studentskog doma na Savi igrala se košarka, nogomet, odbojka, karte... Kako je bilo, pogledajte u fotogaleriji koju smo vam pripremili.

IFTTT

Automatizacija na dohvat ruke

IFTTT - povezivanje popularnih internet servisa

IFTTT (If This Then That) je besplatan i sve popularniji alat za međusobno povezivanje i automatizaciju svih popularnih društvenih servisa koji nudi brojne mogućnosti, a iznimno je jednostavan za korištenje.

Darth Vader, Star Wars, Svakodnevni život

Svakodnevni život najpoznatijeg negativca

FOTO: Kakve pahuljice jede Darth Vader?

Ljubitelj ste originalne trilogije Zvjezdanih ratova, osobito Anakina Skywalkera/Darth Vadera? Imamo pravu fotogaleriju za vas!