LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Cjelodnevna manifestacija

Zavirite u unutrašnjost Veterinarskog fakulteta na otvorenim vratima te nastavite na Noć knjiga

Program Dana otvorenih vrata započet će organiziranim obilaskom zavoda, klinika i studentskih prostora Veterinarskoga fakulteta, tijekom kojega će se posjetiteljima demonstrirati rad s malim životinjama.

Program Dana otvorenih vrata započet će organiziranim obilaskom zavoda, klinika i studentskih prostora Veterinarskoga fakulteta, tijekom kojega će se posjetiteljima demonstrirati rad s malim životinjama.

Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u četvrtak 23. travnja 2015. organizira Dan otvorenih vrata.

Cilj je manifestacije srednjoškolce i potencijalne studente veterine, ali i sve ostale zainteresirane, upoznati s aktivnostima Veterinarskoga fakulteta te promovirati veterinarsku struku.

Dan otvorenih vrata održavat će se od 10 do 15 sati u prostorima Veterinarskoga fakulteta (Heinzelova 55). U sklopu događanja posjetitelji će u razgovoru sa studentima i profesorima dobiti informacije o upisu, nastavnom programu i uvjetima studiranja.

Program Dana otvorenih vrata započet će organiziranim obilaskom zavoda, klinika i studentskih prostora Veterinarskoga fakulteta, tijekom kojega će se posjetiteljima demonstrirati rad s malim životinjama. U 12 sati posjetiteljima će kraći glazbeno-umjetnički program izvesti pjevački zbor Veterinarskoga fakulteta Ab ovo, a program Dana otvorenih vrata nastavit će se kraćim prezentacijama dekana prof. dr. sc. Tomislava Dobranića, prodekanice za nastavu prof. dr. sc. Ksenije Vlahović, pročelnika odjela, predstojnika zavoda i klinika te predstavljanjem studentskih udruga Fakulteta. Drugi organizirani obilazak predviđen je u 13:15.

Istoga dana od 18 do 1 sat iza ponoći Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu pridružit će se obilježavanju Svjetskoga dana knjige i autorskih prava na manifestaciji Noć knjige.

U sklopu programa Noći knjige na Veterinarskomu fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održat će se niz zanimljivih aktivnosti. Između ostaloga, na Fakultetu će biti predstavljen Višejezični rječnik za ribarsku struku, održat će se forenzičarska radionica i nekoliko koncerata te će se čitati poezija prof. dr. sc. Željka Grabarevića i studenta Filipa Lokina. Također, povodom Svjetskoga dana knjige i autorskih prava Fakultet organizira akcijsku prodaju knjiga te priprema studentsku tombolu.

Program

* 10:00 - okupljanje zainteresiranih pred glavnom zgradom Fakulteta
* 10:15 - 12:00 - razgledavanje fakulteta uz stručno vodstvo
* 12.00 - predstavljanje Fakulteta i razgovor s upravom VEF-a i predstavnicima studentskih udruga u Velikoj predavaonici u glavnoj zgradi fakulteta
* 13:00 - okupljanje zainteresiranih pred glavnom zgradom Fakulteta
* 13:15 - 15:00 razgledavanje fakulteta uz stručno vodstvo

Program Noći knjige

Amfiteatar 18:00 - 19:00
* pozdrav dekana, prorektora
* nastup KUD-a Ivan Goran Kovačić
* promocija knjige Višejezični rječnik za ribarsku struku Fašaić, Gomerčić, Adamek, Gomerčić
* nastup solistice Ane Majcan
* čitanje poezije prof.dr.sc. Grabarevića u interpretaciji studenta Filipa Lokina
* nastup KUD-a Ivan Goran Kovačić

Glavna zgrada Fakulteta - Knjižnica i foaje 19:00
* nastup sastava Zvizde
* forenzička radionica
* AKCIJSKA PRODAJA KNJIGA - popusti od 30%

* Razgledavanje muzeja veterinarstva (anatomija, patologija i sudsko veterinarstvo)

Studentske prostorije od 21:00

* TOMBOLA uz bogate nagrade. Cijena tombole: 10 kn.
* završni tulum u studentskim prostorijama

FOTO: UNIZG