LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska konferencija

„Youth to business”: Proaktivnošću protiv nezaposlenosti

Čak 15 poslovnih stručnjaka studenti dovode na konferenciju „Youth to business” koja će se održati 24. veljače s početkom od 9 sati. S poslovnim ekosustavom sudionike će upoznati Petar Ćuk (Mediatoolkit), Tanja Džido (Shhhefica), Ivan Novaković (INA) i druga uspješna imena.

Čak 15 poslovnih stručnjaka studenti dovode na konferenciju „Youth to business” koja će se održati 24. veljače s početkom od 9 sati. S poslovnim ekosustavom sudionike će upoznati Petar Ćuk (Mediatoolkit), Tanja Džido (Shhhefica), Ivan Novaković (INA) i druga uspješna imena.

Budi proaktivan – nemoj biti nezaposlen moto je AIESEC-ove besplatne studentske konferencije Youth to business koja će se održati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Proaktivnošću su i doveli čak 15 poznatih stručnjaka koji će svoja iskustva i prakse direktno prenijeti budućim stručnjacima i poduzetnicima. 

Tijekom konferencije sudionici će imati priliku slušati velik broj predavanja, sudjelovati u radionicama te prisustvovati panelu o efikasnosti obrazovnog sustava. Predavanja otvara Tina Odinsky-Zec temom Wake-up to Entrepreneurship! The Rise of the Innovation Class, nakon koje će uslijediti predavanja Tanje Ninić (JCI) –Young leaders giving back i Tanje Džido (Shhhefica) – Lead Like A Woman: Disrupting The Status Quo.

Kako svoje ideje uspješno predstaviti investitorima studenti će saznati od poduzetnika i investitora Saše Cvetojevića koji se nedavno u Tesli S vratio s 10 000 kilometara dugog rallyja Budimpešta – Bamako. Zadnji blok predavanja otvara Hermes Arriaga (ImpactHUB) s temom Entrepreneurship is a Calling not a Job, a nastavlja Tihana Tea Mušica (Coca.Cola HBC) koja će predstaviti projekt Coca-Colina podrška mladima.

Kroz pet radionica sudionici će imati priliku upoznati se s cijelim poslovnim ekosustavom. Dobit će savjete o digitalnom marketingu – Tanja Džido (Shhhefica), izradi poslovnog plana – Tina Sirotić (Erste banka), poduzetništvu u korporaciji – Ivan Novaković (INA), financijama – Gordan Horbec (Opulento), prodaji digitalnih rješenja – Petar Ćuk (Mediatoolkit), EU fondovima – Mirela Marović Omerzu (BIZkoshnica).

Za kraj u panelu Poslovi budućnosti, priprema li nas obrazovanje na pravi način sudjelovat će: Vladimir Dujić (Erste banka), Tanja Prekodravac (Selectio), Ante Lučić (Alink) i Saša Vrcelj (eSport). Zaključak konferencije te smjernice za korake kako se motivirati i iskoristiti naučeno dat će Robert van der Wolk (life coach).

Kako bi se sudionici motivirali da znanja s konferencije direktno koriste u praksi, Erste Club pripremio je za studente Case study natjecanje s bogatim nagradama.

Ako ste spremni učiniti prvi korak da ideju pretvorite u nešto veće ili vas samo zanima što učiniti kad budete spremni, besplatno se pridružite konferenciji 24. veljače u 9 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Za prijavu, uz koju je moguće dobiti i certifikat, posjetite poveznicu.